ünlü birine aşık olmak?

COLIN öncelikle hoşgeldin
Gördüğün üzere çatladık meraktan. Bu konudan mı banlandın? Bizim de gitmemiz yakın mı?
Aaa kalkmış mı banı. Çok şükür yaa. Ay aynen anlat noldu niye banlandımn..

Ayırca sen niye sürekli Banlancaz diyip duruyosun sırf senin şom ağzın yüzünden banlamırsak hiç şaşırmam Judy_K

Evet övünmek gibi olmasın ama gerçekten şom ağızlıyım. Yani valizini topla

Kızlar konu sahibi yine böyle bir konu açmış ve orda aşık olduğu ünlünün adını vermiş. Hızlı hızlı baktım eaki mesajlarına ve buldum inanın çok şaşıracaksınız kim olduğunu öğrenince

Not: tüm sayfaları okudum hiç birinizin tahmini tutmamış.

Evet simdide sen mi söylemiceksin kim olduğunu ayrıca stalk yeteneğinden dolayı önünde eğiliyorum

Evet simdide sen mi söylemiceksin kim olduğunu ayrıca stalk yeteneğinden dolayı önünde eğiliyorum

Yok ya açıklıycam ama önce bi tüyo vereyeyim adam izmirde oturuyo ses yarışmasıyla tanınmış biri adının baş harfi A

Merak insan neler yaptıryo ya. Üşenmedim buldum valla. Napim konu sahibi 85 sayfayı okuttu cevap vermedi. Açıklasammıki ayıp olur muki

Yav ne ayıp olcak asıl onun yaptığı ayıp. Hem emin misin o olduğuna

Ayrıca bu topikte mi söylemişte biz kaçırmışız?

Ayrıca biz ünlüleri tanımıyoruz burda adını duyduklarımıza goggleden bakıyoruz a yı hiç bulamayız

Yav ne ayıp olcak asıl onun yaptığı ayıp. Hem emin misin o olduğuna

Eminim daha önce burda konu açmış yine ve orda adını yazmış konunun linkini atabilirim ama napsam bilemedim.

Ayrıca bu topikte mi söylemişte biz kaçırmışız?
Ayrıca biz ünlüleri tanımıyoruz burda adını duyduklarımıza goggleden bakıyoruz a yı hiç bulamayız

Canım aslında duysan aaa bumuymuş dersin. Pekte merak edilecek biri değil. Yani burda kıvançlar, çağataylar, keremler diyince siz kınu sahibi niye kaçtı anladım ben öğrenince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…