Gideceğimi anlayınca yokluğuma dayanamadın ondan çevirdinGidiyordun yoldan çevirdim
Çok romantik değilmi amaaa
Evet övünmek gibi olmasın ama gerçekten şom ağızlıyım. Yani valizini toplaAaa kalkmış mı banı. Çok şükür yaa. Ay aynen anlat noldu niye banlandımn..
Ayırca sen niye sürekli Banlancaz diyip duruyosun sırf senin şom ağzın yüzünden banlamırsak hiç şaşırmamJudy_K
He canım he gördük gece terkedildim diye ağlayan kimdiGideceğimi anlayınca yokluğuma dayanamadın ondan çevirdin
Daha basit yolu var direk ağzını bantlayabiliriöEvet övünmek gibi olmasın ama gerçekten şom ağızlıyım. Yani valizini topla
Bi anda sessiz sedasız gidince noluyo, kimse bnei böyle terk edemez dedim yoksa başka bişe yok yaniHe canım he gördük gece terkedildim diye ağlayan kimdi
Gözlerim konuşurDaha basit yolu var direk ağzını bantlayabiliriö
UuuGözlerim konuşur
Uyuyor olma ihtimalimden başka hepsini düşünmüşün maşallahBi anda sessiz sedasız gidince noluyo, kimse bnei böyle terk edemez dedim yoksa başka bişe yok yani
Masum şeyleri fazla düşünemiyorum bu aralarUyuyor olma ihtimalimden başka hepsini düşünmüşün maşallah
Hb canım. Yok başka konudan gitmişim. Sizlik bi sıkıntı yok sanırım. RelaxCOLIN öncelikle hoşgeldin
Gördüğün üzere çatladık meraktan. Bu konudan mı banlandın? Bizim de gitmemiz yakın mı?
Biriside profil fotondan gittiğini söylemiştiHb canım. Yok başka konudan gitmişim. Sizlik bi sıkıntı yok sanırım. Relax
Evet simdide sen mi söylemiceksin kim olduğunuKızlar konu sahibi yine böyle bir konu açmış ve orda aşık olduğu ünlünün adını vermiş. Hızlı hızlı baktım eaki mesajlarına ve buldum inanın çok şaşıracaksınız kim olduğunu öğrenince
Not: tüm sayfaları okudum hiç birinizin tahmini tutmamış.
Evet simdide sen mi söylemiceksin kim olduğunuayrıca stalk yeteneğinden dolayı önünde eğiliyorum
Yav ne ayıp olcak asıl onun yaptığı ayıp. Hem emin misin o olduğunaYok ya açıklıycam ama önce bi tüyo vereyeyim adam izmirde oturuyo ses yarışmasıyla tanınmış biri adının baş harfi A
Merak insan neler yaptıryo ya. Üşenmedim buldum valla. Napim konu sahibi 85 sayfayı okuttu cevap vermedi. Açıklasammıki ayıp olur muki
Ayrıca biz ünlüleri tanımıyoruz burda adını duyduklarımıza goggleden bakıyoruz a yı hiç bulamayızYok ya açıklıycam ama önce bi tüyo vereyeyim adam izmirde oturuyo ses yarışmasıyla tanınmış biri adının baş harfi A
Merak insan neler yaptıryo ya. Üşenmedim buldum valla. Napim konu sahibi 85 sayfayı okuttu cevap vermedi. Açıklasammıki ayıp olur muki
Yav ne ayıp olcak asıl onun yaptığı ayıp. Hem emin misin o olduğuna
Ayrıca bu topikte mi söylemişte biz kaçırmışız?
Ayrıca biz ünlüleri tanımıyoruz burda adını duyduklarımıza goggleden bakıyoruz a yı hiç bulamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?