- Konu Sahibi huzursuzmutsuz
-
çunku eşime korun demıştım,ben ilaç almak istemıyorum demiştim,yanı ilaç alırsam ilerde cocuk ıstedıgımde olmazsa dıye korkmuştum,eşşim korunmadı.ben de hamıle kaldım dolayısıylaCanm cok uzuldum ama sunu merak edıyorum zaten sorunların en basında baslamıs neden hamıle kaldın kı?
hemen de ruh hastası olmakla suçlarmış
bak sen beyimize
tıp fakültesini ne zaman bitirmiş de psikiyatrist olmuş
inşallah yaşamaz
boşanma konusunda kararımı verdım de
hala kızım konusunda net degılım
babasız buyuyecek,ve bunun getırdıgı psıkolojı nasıl olacak onda,çok olumsuz etkılenır mı,benı suçlar mı bır gun,neden boşandın anne ben babasız buyudum der mı
ben olsam madem akrabalarında geliyormuş arkandan imdaatttt diye bağırırdım inerdim arabadan ve baba evine geri dönerdim anadan görümceden dayak yiyorsun adam sesini çıkarmıyor ama olan olmuş işte insanın basireti bağlanıyor bazen ,çocuğun bırak babasız ama sağlıklı ve mutlu büyüsün öğretmensin ne güzel mesleğin var güven kendine yapacağın şey belli zindan etmemelisin hayatı kendine ve çocuğuna
di mi ne zorlukla okuttular ama sen okurken bır kere bıle harçlık göndermeyen adamlar senın maaşının hesabını yapıverıyolar bır andaçok üzülerek okudum yaşadıklarını.çok ayıp etmişler hatta affına sığınarak çok terbiyesizlik etmişler.unutmaman çok normal,ben olsam bende unutamazdım.ben de öğretmenim annelerimiz babalarımız ne umutla yetiştirdiler ve okuttular bizi...canım benim kendin hakkında en doğru olanı düşün...
canım boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak sana şunu söyleyebilirim..mutlaka etkilenecek ilk gençlik zamanımı düşünüyorum da o zamanlar çok daha fazla etkileniyordum..bugün bile bazı seçimlerimde babasız büyümenin etkisi var..
ama şu da var ayrılmasalardı da o ortamda büyüseydim belki çok çok daha fazla etkilecektim..Aynı şey kızın için de geçerli, tüm ihtimalleri düşünüp bi nevi kötünün iyisini seçmeye çalışacaksın
ya nooldu bılıyomusun o anda,görumcem arkamdan boğazımdan yapıştı ben arabadan ınmeye calısırken ondan kurtulamadım,görümcemi benden ayıramadılar,birileri görümcemi çekıyodu belıne sarıldıgını gördum ama ayıramadılar ınanamazsınız,kardeşim abla gel dıye benı ındırmeye çalıstı arabadan bu sefer kardesıme saldırdı görumcem,kendımı bırakıp kardesımın derdıne dustum,eltimden allah razı olsun,dedım kı kardesımı uzaklastır burdan yenge dedım,saolsun o kardesımı aldı yanımızdan yoksa görumcemde deli kuvvetı derler ya gerçekten o var,ve cussesı de zaten bayagı bır sey,bense 52 kılo cıroz bır seydım gucum yetmedı kurtulmaya
arkadaşım
yazdıklarını üzülerek okudum
yanlış anlama ama bu adamdan sana hayır gelmez
sen zaten çalışıyorsun hayatını tekrar kurabilirsin
fakat bu kadar çok terbiyesizliği yapmış insanlar senin yakını da kolay kolay bırakmazlar
Allah kötü, zalim insandan korusun
tamam her sey sahıbım gucum var cok sukur ama bu evlılık benı yıprattı ya,hala bız bı karısmayalım da bunlar karı koca nasılbılıyolarsa oyle yasasın dıyen yok,ama benım kocam adam olmaz yıne boyle bı tartısmamız olmuştu aılesıyle ben 4-5 ay küsmüştüm kapılarını açmamıştım ama benım kocam yıne yaptı yapacagını,yine ustume geldı aılem torunlarını gormek ıstıyor bılmem ne,kızı gönderdim bir kaç kez yok sen de gel boyle olmaz,,ya işte hayatım bu kocamın yaptıkalrı bana bır degıl ıkı degıl,zurnanın zırt dedıgı yerdeyımhikayeye başlarken çaresizim demişsin ya
çaresiz değilsin
herşeye sahipsin
bu adamla yoluna devam etsen bile çaresizim diye düşünüp kendini ezdirme
hay allahım ne çirkeflermiş ya allah ıslah etsin onları ,elbet bulurlar belalarını allahtan merak etme sen,ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi?
bilmiyorum belki de,ben gerçekten safım hiç öyle küçük hesaplar yapamadım hayatta,küçük hesap yapanlara da ağzım açık kaldı hayretten nasıl becerıyorar dıye,dediğin gibi de olabılırbence sen oğullarından yüksek tahsillisin okumuşsun die hiç gözaçtırmayıp sindirmeye çalışmışlar daha düğün gününden beri... babanın hastalığı annenin yanlızlığı derken iyice güç bulmuşlar heralde kendilerinde... geçmişi unutmamakta haklısın canım ama bak ekonomik özgürlüğün var kızına çok iyi bir gelecek sağlayabilecek güçtesin... ömrünü böyle insanlarla uğraşarak geçirmek zorunda değilsin... Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm
dediğin gibi olacağını bılsem gulumseyeceğim,ama gülümseyebiyorum bi sürü soru var kafamdaBi an okuyunca bazı kısımlarda kendimi gördüm canım.
Keşke öyle böyle yapmasaydın demekle olmuyor işte
Önüne bak.
Kaç yıldır evlisin bilmiyorum ama olurda ayrılırsan eğer o küçücük zamanı unut, önünde uzanan güzel kocaman yılları düşün 20-30 belki de 40 yıl bebişinle birlikte.
Sanki gülümsedin gibi mi :)
onların derdi para olacaktır
maddi şeyler istemezsen tek yakamdan düşün dersen belki daha rahat kurtulursun
tabi ki bu sadece bir öneri
sen işin içindesin herşeyi tart öyle karar ver
birde insan böyle üst üste sorunlar yaşayınca sağlıklı düşünemiyor
istersen bir doktara da gidebilirsin
yada en azından ilaç kullanabilirsin
arkadaşım mutlaka senin için zor olacaktır
fakat bence kurtulmak seni rahatlatır
umarım fazla yıpranmadan bu zalimlerden kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?