Unutamıyorum, içimdeki yaralar kapanmıyor. Biri bana yardım etsin ne olur..

Canım çok zor günler geçirmişsin umarım en kısa zamanda atlatırsın karşına öyle bir insan çıkar ki yaşadıklarını unutursun :teselli:

Son düzenleme:
aylardan sonra yazdığım bu yazıyı tekrar okudum gene gözlerim doldu gene üzüldüm.tamam belki artık eskisi kadar üzülmüyorum ama bu olayın bende bıraktığı izler hala geçmedi.şimdi o kadar sinirli agresif bi insan oldum ki bu yüzden kendime kızıyorum.eski halimden eser kalmadı.herkes ne kadar değiştiğimi sölüyo.hala insanlara güvenemiyorum hala hayatımda biri yok herkesten kaçıyorum.bu hikaye benden çok şeyler götürdü ben eski beni geri istiyorum....

Yok tatlım.
Maalesef artık hiç birşey eskisi gibi olamaz.
Sen de eski sen olamazsın.
Götürdükleriyle, ekledikleriyle başka bir insansın artık.
Güvensiz yaşamak zor şey.
Ama bir de şöyle düşün, bu çok önemli bir deneyimdi.
Bundan sonra hayata ve insanlara karşı gardını aldın.
Belki seni çok daha fazla yıpratabilecek deneyimlerin de önünü kapatabileceksin.
Korkacak ve tedbir alacaksın.
Ama bunun bilinciyle kendini daha güvende hissedeceksin.
Acı çektin evet hala çekiyorsun ve çekeceksin ama köklerin daha güçlü artık.
Sımsıkı tutun ve bekle.
Güzel şeyler artık seni, benzer hayal kırıklıklarını henüz yaşamamış insanlara oranla daha da mutlu edebilecek, kıymetini daha iyi bileceksin.
Geçmiş olsun canım...

sen insanlara karşı temkinli olmaya devam et körü körüne kimseye güvenme. buna rağmen güvendiğin biri çıkınca ihya oluyorsun resmen. senin yaşadığının çok benzeri bir olay yaşadım hatta aramda belli şeyler geçtikten sonra en yakın arkadaşım o kişiyle çıktı. yapmazsın gözümle görsem inanmam dedim suratına ama o birlikte oldu onunla.

hazan akşamı mrb beni hatırladın mı:) yazını görünce içim burkuldu tekrar bende yaşadıklarımı yazmıstım ve şuan eşimden ayrıyım tatlım 1 senedir boşanma davamız var temmuzda sonuclanıcak inşlh bitecek ve bende rahata kavuşucam allah izin verirse sana şukadarını söylemek istiyorum UNUTMAK EN BÜYÜK ıNTıKAMDIR eğer kendindeki eski seni istiyorsan bunu denemelisin canım 1 sene boyunca bende kendimdeki eski beni isteyip arayıp durdum cok yıprandım ama şimdi diyorumki 5 para etmeyen insan için insanlar için neden kendimden birşeyleri eksiltiyim ki işte bu yüzden arkama dahi bakmıyorum artık zor biliyorum ama inan değmez insanlara güven yok ama bütün insanlarda aynı die bişey yok cnm cok mutlu ol inşlh

Merhaba konuyu açalı çok uzun zaman olmuş ama ben daha yeni görüyorum canım. Ama sanırım hala yaşadığın o kötü tecrubenin etkisinden kurtulamamıssın. Aradan nerdeyse 2 yıl geçmiş takma kafana daha fazla. Bu arada yaşadığın bu sorunların aynısını bende yaşadım ve gerçekten çok büyük acı ama üzülmeye değmez emin ol... Hayatta seni çok gzl şeyler bekliyor. Umarım hep mutlu olursun

cnm tabiki hatırladım.rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah.rabbim kızınla birlikte uzun güzel bir ömür nasip etsin sana.bana gelince ben unuttum diyorum ama bazen aklıma gelio gene kendi kabuguma cekiliyorum ağlıyorum neden diyorum.ama onlara karşı çok güçlü duruyorum görmezden geliyorum.inşallah bunlarda geçicek.rabim hayırlısıyla karşıma beni mutlu etcek birini cıkarır inşallah..

Efsunnnn samant halilithy çok teşekkür ederim yorumlarınız için.buraya girip içimdekileri paylaştıkca ve sizin yorumlarınızla kendimi daha iyi hissediyorum.kimseye burda anlattığım gibi duygularımı ve içinde bulunduğum durumu anlatamıyorum burası çok iyi geliyor bana.

teşk ederim güzel dileklerin için canım çok saol aynı dilekleri bende senin için diliyorum tatlım inşlh ALLAH'IM gönlüne göre verir........elbet dogru zamanda cıkıcaktır karşına......

teşk ederim güzel dileklerin için canım çok saol aynı dilekleri bende senin için diliyorum tatlım inşlh ALLAH'IM gönlüne göre verir........elbet dogru zamanda cıkıcaktır karşına......

inşallah hepimizin karşısına her zaman doğru insan çıkar.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.zaman o kadar kötü bir zamanki iyi insan bulmak o çok zor.inşallah biz iyi kalabilmiş güzel yürekli insanlarla karşılaşırız hep.insallah evladında her zaman doğru insanlarla karşılaşır ve çok mutluu olur.

bu arada herkese hayırlı kandiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…