M
melek25
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hazan_aksami
-
bu hikaye bana çok yakın geldi. bende bir benzerini yaşamıştım. nişanlanacağım insanın benim yakın bir arkadaşımla beraber olduğunu öğrenmiştim. depresyona girdim. ikisine de bişey olmadı olan bana olmuştu benim hayatıma yani. hep dedim Allahım sen büyüksün. ne öc aldım, ne arkalarından konuştum, Allaha havale ettim, o ikisini birlikte görmek tam bir eziyetti çünkü, bayılmamak için zor dururdum. belki 1 ay bile beraber olmadılar ayrıldılar. neyse seneler geçti kızın başına çok kötü bir olay geldi köye amcalarının yanına gönderdiler. eski sevgilim de hayatı kötü durumda, mutsuz. araştırmıyorum ama haberi geliyor bi şekilde. bense çok mutluyum şimdi.
kısacası gün olur devran döner senin ahında yerde kalmaz. son gülen gerçekten iyi gülüyor.
canım benim bak onlarda mutlu olmamıslar çünkü baskasının mutsuzlugunun üstüne mutluluk kurulamaz buna Rabbim müsaade etmez.
Kıyamam sana ne buhranlar yasamıssın bidaha yasamassın insallah ..
Ruh saglıgımız bazen bozulur ve kendimiz iyi edemiyorsak işte tehlike baslamıs demektir
muhakkak bi yardım almalısın bence bu olayın üstesinden tek basına gelemeyebilirsin ve illaki sende bi iz kalır gizli gizli git gerekirse ama mutlaka git yardım al canım.. yoksa acısı yıllar sonrada olsa çıkıyo.. gelecegini yakma.. Allah yar ve yardımcın olsun..
bende cok istiyorum bi uzmandan yardım almayı çünkü kendi başıma kalkamıyorum altından hep mutsuzum hiç bi şeyden zevk alamıyorum..ama onların benim psikologa gittiğimi duyup mutlu olmalarını istemiyorum..ben onların msn de konustuklarının hepsini okudum kızın şifresini biliyordum..çocugun kardeşine anlatıyolar kardeşi aaa hatırla sevgili gibi yazık psikolojisi bozulmuştur onun doktora gitsin felan demiş.o yüzden onları güldürmek istemiyorum..hemde ailem üzülür..
Canım benim, çok üzülmüş çokk hırpalamışsın kendini....
Ama sen olmayan bir sevgiliye aşık olmuşsun. Çocuk sana baştan söylemiş seninle bir ilişki düşünmeyeceğini.. Heo üniv. kazanıp başka şehre gitmişsin niye oralarda unutmaya çalışmak yerine platonik bir aşkı daha da büyüttün içinde... Yani o dostum dediğin kız da sana karşı çok dürüst davranmamış, yok sözde sizin aranızı yapmak için konuşmalar falan... Ama onlar çıkmaya başladılar diye bu kadar beddua etmen de yanlış... O kızla çıkmasa başkasıyla çıkacaktı, senin için bişey farketmeyecekti... Niye bu kadar kendini heder ettin ki... Bak tüm aileler de öğrenmiş annele babalar, bence hiç hoş olmamış...
Bundan sonra toparla kendini ve kendine güzel bir gelecek çiz....
ben de buna benzer bişey yaşadım.5-6 ay sonra hayatımın aşkıyla tanıştım.evlendim ikisini de düğünüme çağırdım.şimdide iyiki olmamış diyorum.herşeyde vardır bi hayır.kendini çok yıpratmışsın.3 ay önce 5 aylık bebeğmimi düşürdüm.bundan büyük bir üzüntü yokmuş.belki ilerde daha büyük sıkıntılar göreceğiz.ama her zaman allahın dediği olur.bu bi imtihandır.allah eski dertleri aratıcak
dert vermesin kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?