Unutamıyorum, içimdeki yaralar kapanmıyor. Biri bana yardım etsin ne olur..

bu hikaye bana çok yakın geldi. bende bir benzerini yaşamıştım. nişanlanacağım insanın benim yakın bir arkadaşımla beraber olduğunu öğrenmiştim. depresyona girdim. ikisine de bişey olmadı olan bana olmuştu benim hayatıma yani. hep dedim Allahım sen büyüksün. ne öc aldım, ne arkalarından konuştum, Allaha havale ettim, o ikisini birlikte görmek tam bir eziyetti çünkü, bayılmamak için zor dururdum. belki 1 ay bile beraber olmadılar ayrıldılar. neyse seneler geçti kızın başına çok kötü bir olay geldi köye amcalarının yanına gönderdiler. eski sevgilim de hayatı kötü durumda, mutsuz. araştırmıyorum ama haberi geliyor bi şekilde. bense çok mutluyum şimdi.

kısacası gün olur devran döner senin ahında yerde kalmaz. son gülen gerçekten iyi gülüyor.

inşallah mutluluğun daim olur ve dahada cok mutlu olursun..ve inşallah bende mutlu olurum bigün herşeyi unutur hayatıma ii bi şekilde devam ederim..ama artık insanlardan korkuyorum güvenemiyorum içimde hep şüpe var inşallah herşey güsel olur bir gün.beni hayata bağlayan inşallahlarım ve hayallerim..ve bu adi dünyada kardeşimi yanlız bırakmak istemiyişim..

bende cok istiyorum bi uzmandan yardım almayı çünkü kendi başıma kalkamıyorum altından hep mutsuzum hiç bi şeyden zevk alamıyorum..ama onların benim psikologa gittiğimi duyup mutlu olmalarını istemiyorum..ben onların msn de konustuklarının hepsini okudum kızın şifresini biliyordum..çocugun kardeşine anlatıyolar kardeşi aaa hatırla sevgili gibi yazık psikolojisi bozulmuştur onun doktora gitsin felan demiş.o yüzden onları güldürmek istemiyorum..hemde ailem üzülür..

acieln toplamalısın kendini..güçlü bi kız olmasın..haklısın üzülmekte güvenin sarsılmış.darbe yemişsin ama ne çok insan var bu tarz olaylar yaşayan..demekki o dostun değilmiş...çok sevmiş olabilrisn ama unutup artık geleceğe dönmelisin yüzünü cnm..

cnm onlar bana gülecek diye gitmemezlik etme.hem kimki onlar??klava:
bak bende ayrılık acısı(ki adam telde bana başkasıyla yattım dedi utanmadan açıkça!) anne baskısı dayanmadım geçtimiz mayısta psikologa gitttim ve çok iyi geldi.bende burada olmayı haketmiyorum bu kadarmı düştüm diyordum.gitmeme sebeb başkalarıydı ama olan bana olmuştu.ve kendimi yine ben düzelttim.pskologa gidfip anlatmak bile insanı rahatlatıyor.kesinlikle gitmen gerek.en azından git bi ön görüşme yap.kafana yatarsa devam edersin.ki kesin yatacak bence
kib ablam a.s.

of of neler yasıorus ya hakıkaten bu erkekler yokmu ....... ne dıcegımıde bılemıorum kı allah yardımcın olsun demekden baska

yaşadıkların kolay şeyler değil dost kazığı çok acıtır bilirim farklı bi şekilde bende yedim o kazıktan gönül meselesi değildi benimki ama şöyle düşün böylesine bi insandan kurtuldun ne mutlu sana ki artık seni kandırmasına izin vermiyosun

canımm senin adına gerçekten çok üzüldümmm inan bana herşey yoluna girecek ve çok mutlu olucaksın geçmişini silmeye bak şans ver ve sevmeye çalış emin ol bi zaman gelecek ki bu yaşadığın acı günlere gülüp geçiceksin bundan eminimm unutmak için sosyllleşmeye bak lütfen hayat üzülmeye değmeyecek kadar çok kısa boşver demeyi öğrendiğin an mutlu olcaksınn herşey dilediğince olur inş hoşçakalll

insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter derler ya doğru...eskiden o çocugu görmek için can atardım ama göremezdim..şimdi ise sürekli karşılaşıyoruz..onu görünce mideme ağrılır giriyo..midem bulanmaya başlıyo...off ben nasıl kurtulcam nasıl unutca bunu bilmiyorum

ah canım yaa
ne hırpalamışsın kendini, değer miydi böyle basit insanlara.
her işte bir hayır var diye boşa söylememişler.
Allah a şükretmelisin önce, dost görünüp aslında düşman olandan kurtardı seni diye.

bu insanla dostluğunun ilerlediğini,ilerde başina öreceği çorapların mahiyetini düşünemiyorum bile.
sonra da sende gönlü olmayan başka kalplerde mutluluk arayan bi tipten de kurtardı seni
hayırlısıya,
başta aşık olmamış sevmemiş belki bi ufak bi his bile bulamamış sonra nasıl bu hoşlanma olacakta aşka dönüşecekti.
böyle böyle devam edip yine senin kalbini kanatacaktı.

bakma kötü gibi duruyor olaylar ama bir çırpıda temizlenmiş gitmişler hayatından.
üstelik senin yaşayacağin herhangi bir pişmanlık dahi olmadan.hepsi kendi suçları.

duygusal bir insan olduğundan da ağır gelmiş tüm bu sıkıntılar,ama kendini bir an önce toparlamaya bak.bir psikologla görüş.kalıntıları temizlemen konusunda sana müthiş telkinlerde bulunup yardımcı olacaktır.

hiçbir profesyonel yardım almasan dahi kendini hayatın akışına kaptırmalısın.
bak gör ne güzel aşklar yaşayacaksın daha.Şeniz

mutluluklar diliyorum tatlım.:1hug:

değermi güzelim ya deymez.bi düşün kendini onlar yüzünden kahrediyorsun.tamam yaşadıkların çok kötü şeyler ama kendini herşeyden değerli hisset ve onların yüzünden dökeceğin bir damla gözyaşına acı

Canım benim, çok üzülmüş çokk hırpalamışsın kendini....
Ama sen olmayan bir sevgiliye aşık olmuşsun. Çocuk sana baştan söylemiş seninle bir ilişki düşünmeyeceğini.. Heo üniv. kazanıp başka şehre gitmişsin niye oralarda unutmaya çalışmak yerine platonik bir aşkı daha da büyüttün içinde... Yani o dostum dediğin kız da sana karşı çok dürüst davranmamış, yok sözde sizin aranızı yapmak için konuşmalar falan... Ama onlar çıkmaya başladılar diye bu kadar beddua etmen de yanlış... O kızla çıkmasa başkasıyla çıkacaktı, senin için bişey farketmeyecekti... Niye bu kadar kendini heder ettin ki... Bak tüm aileler de öğrenmiş annele babalar, bence hiç hoş olmamış...
Bundan sonra toparla kendini ve kendine güzel bir gelecek çiz....

Seni çok çok iyi anlıyorum.Diyemem ki sana bovşer kafanı yormaya değmez diye çünkü biliyorum olmuyor benimde aynı şey başıma geldi hatta okurken kötü oldum.Arkadaşıma sohbet etsinler die msn adresini verdim başlarda bana yazışmalarını yoluyordu sonradan yollamamaya başladı sonrada öğrendim ki çıkmışlar çok zor bi durum aynı şeyleri yaşadık ama herşeyin ilacı zaman herkez bana bunu derdi zamanla unurtursun diye biraz sabret ve bu zaman içinde hayata sıkı sıkı sarıl ve mutlu olacağın şeyler yap çünkü herşeyin başı sağık.Hayatı öğreniyoruz ders çıkart demekki kimseye güven olmuyor: ki çok isterdim kimsenın kimseye yanlışı olmsn diye ama olmyor ayat bu . üzüldüm ne diyebilirim ki öpüyorum seni ve Allah dan dileim hayatndaki herşeyin yoluna girmesi

cnm benim kimseye güven yok bu dünyada dedigin gibi hayat çok zor keşke hep toz pembe olsa ama tozu bile yokkı bu dünyanın pembesi olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın mutlaka vardır iyilerde dürüstlerde gönülden seven seni mutlu edebilecek birisi mutlaka vardır allah onu çıkarsın karşına kendine iyi bak cnm unut gitsin demek kolay onu senin içine sormak lazım ama boşverrrrrrrrrr inşlh bigün buraya cok mutlu oldugunu yazarsın bizde senin mutlulugunla mutlu oluruz inşlh o günler yakındır cnm benim

o kızla değil başkasıyla çıksaydı inan bana çok şey farketcekti..ben arkadaşımı dostumu kardeşimi kaybetmiycektim, hayata küsmeyecektim, insanlara güvenim olacaktı, hala omzunda ağladığım ve hala omzumda ağlayan dostum olcaktı, birlikte dost olarak yaşlancaktık, bizimde çocuklarımız tıpkı bizim eskiden olduğumuz gibi dost olcaklardı, bizde babalarımız gibi senelerce arkadaş olcaktık,beraber gülcektik,dertleşcektik ve daha bi sürü şey olcaktı belki.ama şuanda olamaz bunlar olmuyo..o çocuk başkalarıylada çıktı o zamanda üzüldüm üzülmedim değil ama hiç biri beni bu kadar üzmedi.ben o çocuktan gectim artık giden arkadaşlığıma dostluğuma 23 sene aldanışıma üzülüyorum..veee bazen özlüyorum o kızı keşke diyorum keşke böle olmasaydı.mesela şuanda yanımda olup göz yaşlarımı silseydi diyorum.her bayram her yılbaşı eskiden birlikte yaptıklarımız geliyo aklıma.evet beddua ettim ama haklıydım etmekte.bu kadar kötü şeyler yaşamasınıda istemezdim ama allah bunları layık gördü ona.kimsenin ahı kimsede kalmaz..ben o kadar üzüldüm o kadar yıprandım ki anlatamam burda yazmakla bitmez yaşadıklarım..hala o olayın izlerini taşıyorum.her zaman aklıma geliyo.onların bi fotoğrafını buldum birlikte çekilmişler bazen ona bakıyorum ağlıyorum.şimdi ayrıldılar kız başkasıyla birlikte.ne oldu büyük sevgilerine ne oldu aşklarına.madem o kadar sevmiyolardı birbirlerini madem o kadar çabuk unutuo başkasıyla birlikte olabiliyodu neden beni yaktı neden beni bu kadar üzdü psikolojimi bozdu hayatımı darma duman etti nedennnnn...sadece kendisinin güzel olduğunu herkesin onu begendiğini göstermek için yaptı.belki benden güzel olabilir ama onda bende olup onda olmayan bişi var karakter kişilik insanlık yok onda.her zaman diyorum gene diyorum o kızı asla affetmiycem allah onu benim kapıma düşürsün.bu güne kadar içimde tutup yüzüne haykıramadıklarımı yüzüne haykırmamı nasip etsin allahım..

yazdım yazdım sildim
insan ne diyeceğini şaşırıyor
umarım allah senin karşına öyle adam gibi adam çıkarır kii herşeyin o olur
hiç arkadaşa falana filana gerek duymassın
benimde eskiden çok iyi arkadaşlarım vardı dostlarımda vardı
nerdeler şimdi acaba :)
sokakta birbirimizi görsek başımızı çeviririz heralde
senin anlattığın gibi herşeyimi paylaştığım dostumda oldu
şimdi varlığından bi haberim
ben artık arkadaşlığa fln inanmıyorum
annem babam yanımda sevgilimde 4 yıldır hayatımda yaa çok şükür allahıma
umarım allah bunları unuturcak dert vermez sana
gerçek yüzlerini gördün en azından yaa daha sonralarda görseydin
herşeyin hayırlısı olsun senin için
ilahi adalet tıkır tıkır işliyo belki şimdi ağlıyosun ama ilerde çok mutlu olacağına eminim

ben de buna benzer bişey yaşadım.5-6 ay sonra hayatımın aşkıyla tanıştım.evlendim ikisini de düğünüme çağırdım.şimdide iyiki olmamış diyorum.herşeyde vardır bi hayır.kendini çok yıpratmışsın.3 ay önce 5 aylık bebeğmimi düşürdüm.bundan büyük bir üzüntü yokmuş.belki ilerde daha büyük sıkıntılar göreceğiz.ama her zaman allahın dediği olur.bu bi imtihandır.allah eski dertleri aratıcak
dert vermesin kimseye.

bence kimse için bu kadar üzülmeye,kendini harap etmeye deymez.sonucunda senin ruh sağlığın bozulur,kendine edersin.eğer sorunların üstesinden tek başına gelemediğini düşünüyosan profesyonel yardım almalısın.

amin canım allah bu günleri aratmasın..sanada çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda allah sana çok güzel çok sağlıklı bir evlat verir..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..destekleriniz ve yorumlarınız için çoookkk teşekkürederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…