- Konu Sahibi hazan_aksami
-
merhaba cnm ben diğer arkadaşların yazdıklarınıda okudum ve herkes sana o kadar morel vermiş ki bir kişi hariç sana benden abla tafsiyesi evde çıkmak istemiyorum diyorsun neden o hayırsız arkadaşını sevindirmek içinmi cnm kesinlikle öle davranma kendine kötülük ediyosun anladığım kadarıyla o kız (yanı hayırsız) senin mahallende oturuyor sıra sende güçlü olduğunu göster cnm kesinlikle değmez o sevdiğini sandığın o genç senin sevgine layık değilmiş buda baştan belli olmuş senden tek istediğim kendini sev ve eziyet etme ne demek intihar fılanda allah büyük bundan sonraki hayatında inşallah güzel huylu birileriyle karşılaştırsın rabbim kendine iyi bk sağlıkla kal ben yine yazıcam cnm zaman buldukça öpüyorum....ben çocuk tarafından değil arkadaşım tarafından kandırıldım..ben onların birlikte oldugunu daha bilmiyodum arkadasım beni okeye cagırdı neymiş benim için cocugu cağırmıs zor ikna etmiş ama o zaman onlar çıkıyolarmıs amacları neydi sence beni oraya cagırarak...ben çok seyler yaşadım kız heryerde bi sürü laflar söledi annesi babası hepsi konuştular yalan yanlış kendilerini haklı çıkarmaya uğraştılar..annesi hasta evet allah ceza olarak verdi çünkü sırf bana yapmadılar bu cezayı bulmak için hasta kaynanasını kendi evinden attı dövdü yani sırf benim ahım değil bu çıkan..inan bana bütün duygularım yok oldu ben benden gittim eski halimi özlüyorum ben eskiden sessiz sakin bi kızdım şimdi sinir hastası oldum hersey herkes batıyo kimseyi görmek hiç bi yere gitmek istemiyorum..bu olayın üstünden 1 sene geçti ama bendeki izler geçmedi bu 1 yılda çektiklerimin hesabını kim vercek o akan gözyaşlarımın bozulan ruh sağlığımın...ben ağlarken onlar bana nispet yapıyolardı ana kız ona bunu gidip yalan yanlış anlatıyolardı şimdi ben neden acıyım onlara acımam artık çünkü kimse bana acımadı..benim ailem onları arıyolar sürekli kadın hasta die onlar bizi aramıyolar bide suçlu bizmisiz gibi sitemler yapılıyo annemlerde kadın hasta die bişi demiyo insan suçunu bilir çenesini kapar oturur dimi ama onlarda yok öle bişi utanmadan konuşuyolar...annesi ananesi hasta kız konselerden geri gelmiyo hergün başka yerlerde geziyo..maddi durumları ii değil babası para yok die ağlıyo kız orda burda geziyo o kıza ben daha ne acıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?