utandım yaaaa :(

zıbın derken

evet bu iyi geldi
teşekkürederim

ayyy buda kötüymüş

bıde ne anlatıcam
bı gun benım eskı luzumsuz ılk sevgılım vardı bununla 5 yıl cıktık 2 yıllıkda tanıoduk bırbırımızı
ılk bulusmamız
ındım arabadan yanına gıdıyorum koşar adım...tam karsıdayms ıste meraba fılan yabancılıyoruz bırbırımızı hanı sevgılılık ne bılıyım ılk bulusma fılan
pantolonum yenı aldıydım anam ıyıce kay kay kay bodym de salakmıdır nedır ustte dogru cıkmıs koşuodum ne bılıyım. baktı bı bana .
bu nıye bakıokı sınırli sınirli dıye yarım saat sonra ustume basıma baktıydım
kılodum meydanda
body uste kay pantolon asagı
kılot ortada apaçık
bıde ust alt sıyah kılot cıvcıv sarısı abaaaooov

ben şimdi sana gülücemde

bana da güldüleri diye düşünerek
tutyoeum kendimi

Ayy buna çok güldüm, hep korkarım bundan. Hiç sütyenle yatmam sabahları da hep sarhoş gibi hazırlanırım her gün işe gelince taktım mı diye kontrol ediyorum

senın olaya bayıldım yaa sevgılının tepkısınede cok guldum
yalnız askısımı dustuu kendıdemı kaydı asagı

Askı ek yerlerinde kurtulup kolumdan aşağı ip gibi kaydı askı sarksa bi demek değil bu meret firar etti bildiğin hemde kolumdan aşağıya

çıtçıtlı badı o alttan baglanan kısmı kadının poposundaydı hahaha hala gozumde ya kot gıymıs uzerındende oyle beyaz sarkmıs allahtan temızdı hahahahah allahm ya

ayyyyy uyarsaydınnnnnn

cideen berbat bir durummm

oyy oyyy oyyyyy

valla iyi geliyor insana
azcık geçtigibi
teşekkürederim

Ee ,nolmuş yani!o çift de tuhafmış,kağıda yazana kadar söyleseymiş ya!ne insan evlatları var pehh!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hahah
kendimi hayal ettim bi an bi kez başıma gelmişti hem de çok önemli bir toplantıdaydım, ve ayaktayım, kokteyl gibi birşeydi
kız arkadaşım hemen içine soktu askımı tabi o şekilde ne kadar dolandım ortalıkta bilmiyorum

o çıt çıtlı olayını ben de yaşadım ama başımdan daha beteri geçti
üstünden baya bi geçti ama yazım oteldeydim hani böyle oyunlar falan olur havuzlarda ona katılmıştım havuza atladım topu aldım attım falan her neyse ben tam çıkcam ama havalı havalı saçlarımın suyunu falan sıkıyorum sonra karşımdaki çocuk anneee kıza baaakk diye bağırdı başta anlamadım sonra bakışlarımı biraz aşağı kaydırına ne göreyim bikinimin ipi açılmış allahım en çok utandığım anlardan biriydi allahtan çok büyük değildim dokuzuncu sınıftaydım şimdi gelse başıma utancımdan ölür o otele bir daha gitmem

Ahahahahahaaa çok güldürdün beni yaaaaaa

benimde başıma okulda gelmişti ayyy çok fenaydı nasıl düzeltceğimi şaşırmıştım

geçti ama utanma boşwer insanlık hali canımmmmmm.................. =)

bı kerede bana ne oldu işten cıkıcam patronun arabasıyla dershanenın onune geldık tam arabadan kalkarken cartttt dıye bı ses eyvah dedım pantolon yırtıldı kumastı popodan gıttı ama kocaman ya bu kdr olur allahm dedım napıcam napıcam kalkar kalkmaz cantayı popoya tuttum allahtan hava karanlıktı oyle bır eve gıdısm vardı kı gormelıydınız mıllet ne dusunmustur acaba demıstır bu kadın reglımı yoksa altınamı yaptı hahaha uctum eve resmen topuklularla allahtan ev 15 dk uzaklıkdaydı eve gıdınce o pantolonu parçaladımm

herkesin başına gelir insanız neticede..
özellikle yurtlarda felan çok olurdu hatta bende çıtçıtı çıkmış bir kız görmüştüm bide temiz değildi özel günündeydi hem geçmiş hemde dışarı çıkmış çıtçıtlı bölümü o da kötü oluyor.
uyarıldığınız için utanmayın bence güzel bir şey bazen uyarmaya korkuyoruz acaba tepki alırmıyım diye ama öyle gezsekde çok kişiye rezil olcaz uyarılmak daha iyi
bence sutyen askısının görülmesi çok büyük bir hadise değil utanmanıza gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…