utandım yaaaa :(

yaa moralım cok bozuktu ama cok guldum canlarım hepımızın basından hersey gecıyor bırgun bende ısyerındeyım saba 1 saat falan ark falan sohbet ettım dolandım ana bır elımı attımkı kemerımın ucları sallanıyor cok utandım halada o kısılerı goruyorum napım

öğrencilik yıllarımda bigün kaç gün uyumamşım proje teslimi var, teslim günü elimde projeler, kocaman bi maket okula gitmek için otobüs durağında bekliyorum gelen geçen bana bakıyo, arabalar korna çalıyo filan sanıyorum ki maketime bu yoğun ilgi bi de başımı öne eğince ne göreyim pantolonumun fermuarı açık kalmış ve farkediliyor allahım utançtan yerin dibine geçtim kimsenin makete baktığı yokmuş meğer.... hala utanırım aklıma geldikçe.

o panik ani zaten daha çok dikkat çekiyor
mümkün olduğunca sakin toparlanmak gerekiyor ama
o an insan düşünemniyor bile

Yaw kafam karıştı ne nereden çıkmış, kolunuza sütyenin askısı mı düşmüş?

yok canımkeşke öyle olsa
sütyenimin askısı önden açılmış
arkadan trikomun altından
kuyrukmisali
totomun üzerinde sallanıyor

ilk defa başınıza gelmişte ondan.
benim çok sık başıma gelen birşey
çünkü o askılar tenimde iz yapıyor tenim hassas biraz
o yüzden hep gevşek ayarlarım, o yüzden hap çıkar o lanet askılar.
ama artık işi arsızlığa vurdum en kalabalık caddede bile çıksa hiç utanmadan hemen takıyorum napıyım kaza sonuçta :)

sanada geçmiş olsun

))) çok guldum ya)

Benimde regl döneminde sinifin sirasina sizinti olmustu..sevgilimde yanimdaydi ..

Senin ki bence olabilecek en iyisi:) sonuçta bazen tshirtin kiyisinda köşesinden hep gozukuyor...

daha beteri var...

tanıdığım bi öğretmen bayan; bakımlı güzeller güzeliii... sevgilisinin arkadaşı aldığı son model o sıfır arabasıyla bunları gezmeye götürüyor.
her şey bitiyor eve bırakırken bayan arabadan indiğinde bide ne görsün açık krem renkli oto koltuğu kıpkırmızı olmuş
beline hırkasını bağlıyor çaktırmadan.o anı kurtarıyor tabi. eve çıkıp erkek arkadaşını arıyor hemen
''sevgilim arabayı hemen temizletmeye götür '' kime rezil olduğuna yansın kadın

sizde sadece bayanlar varmış ne güzel bende bağıran bir de oğlan çocuğuydu ergen gerisi rezil etmişti beni hayır zaten açılmış tamam da ne bağırıyorsun annene

hahahaha ne güldüm yaaa

balkonu temizlerken rüzgarın azizliğine uğrayıp etek başıma dolanmıştı altımda sadece iç çamaşırı karşı apartmandan kimler gördü acaba diye diye kaç gün kendime gelemedim..olabiliyor yani bazen farkında oluruz bazende olmayız, yinede arada sırada dikkat edip çeikidüzen vermekte fayda var

canım bunda ne var ben bir gün araba ile bir yere gidiyorduk bir kadın etek giymişti ve arkası fena halde kandı regl olmuş çok kötü bir durum.senin durumunda ne varr aaa

:)))) gaz kaçıran arkadaşa ''dikkat et havalanıp uçan balon gibi uçma, ne de olsa epey hafifledin'' diye takılırdım ben olsam tabi şaka kaldıran biriyse

yanı cok bozuldum ben acıkcası
cekınme devam et dedım
ters ters
oda 5 yıl boyunca devam ettı zaten
budaha komıkkkkk demi:) ciddi diyorum amaaa

sizde sadece bayanlar varmış ne güzel bende bağıran bir de oğlan çocuğuydu ergen gerisi rezil etmişti beni hayır zaten açılmış tamam da ne bağırıyorsun annene

Canım her zaman mı karşılaşıyor kız çocuğu karşısındaki ilk defa gördü demek ki şok geçirmiş yazık :)
O olayda nispeten şanslıydım evet. Off unutmak istediklerim, beynimin arka odalarına attıklarım hücum ettiler. Ben de rezillik çok aslında :))

ayy :) :) cok guldum ya
neyse daha gereklı ınsanlar uzerınden anılar paylasam ben

:))) valla şimdi buraya yazınca farkettim ben daha rezil durumlar yaşamışım yaaa :)) otobüs durağında pantolonumun fermuarı açık otobüs beklemem filannn bi de sanıyorum ki herkes elimdeki makete bakıyor arabalar korna çalıyo önümde duruyolar kızıyorum bi taraftan sonra farkettim ki fermuar açık öylece duruyorum aayyyyyyy........

ayy kızlar bir tane daha var bende bu sefer yedinci sınıftaydım sanırım tam hatırlamıyorum duştan çıktım herkes de bizde babaannemler falan benden bir kaç yaş büyük erkek kuzenim var ama abimdir her neyse duştan çıktım odaya geldim üzerimde bornoz var televizyonda da roman havası çalıyor babaannem hadi bi oyna falan dedi hayır ne akla hizmet üsümü giyinmeden gittim bilmiyorum ve üstüne bir de oynadım ben hoplarken bornozun kuşağı açılıverdi abooovvvv nasıl kapattım nasıl kaçtım içeri hatırlamıyorum utancımdan çıkamadım odadan ağlayarak uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…