o çıt çıtlı olayını ben de yaşadım ama başımdan daha beteri geçti
üstünden baya bi geçti ama yazım oteldeydim hani böyle oyunlar falan olur havuzlarda ona katılmıştım havuza atladım topu aldım attım falan her neyse ben tam çıkcam ama havalı havalı saçlarımın suyunu falan sıkıyorum sonra karşımdaki çocuk anneee kıza baaakk diye bağırdı başta anlamadım sonra bakışlarımı biraz aşağı kaydırına ne göreyim bikinimin ipi açılmışallahım en çok utandığım anlardan biriydi allahtan çok büyük değildim dokuzuncu sınıftaydım şimdi gelse başıma utancımdan ölür o otele bir daha gitmem
kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok
kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor
çaktırmadan düzelttim ama
yaa çok utandım
gelemiyorum kendime
sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor
çaktırmadan düzelttim ama
yaa çok utandım
gelemiyorum kendime
bende çıtçıtlı body kurbanı olmuş arkasında kuyruklu epeyce bir dolaşmış biriyim olur böyle vakalar
gecen de ablam bebegını emzırdı ıste tısort ıcınde atlet varsutyenı atletı tısortu sıyırıp emzırıo yukarı dogru
sutyenı atletı gecırdı emzırme ısı bıttıkten sonra . tısortu cekmemıs ama
evde tum aıle bır aradayız odaya bı gırdıtısort yukarda kaldı ya atlet sutyen gozukuo
annemın tepkısı
adaaaaaaaaaaa nabıyon ıyımısın
bıde ne anlatıcam
bı gun benım eskı luzumsuz ılk sevgılım vardı bununla 5 yıl cıktık 2 yıllıkda tanıoduk bırbırımızı
ılk bulusmamız
ındım arabadan yanına gıdıyorum koşar adım...tam karsıdayms ıste meraba fılan yabancılıyoruz bırbırımızı hanı sevgılılık ne bılıyım ılk bulusma fılan
pantolonum yenı aldıydım anam ıyıce kay kay kay bodym de salakmıdır nedır ustte dogru cıkmıs koşuodum ne bılıyım. baktı bı bana .
bu nıye bakıokı sınırli sınirli dıye yarım saat sonra ustume basıma baktıydım
kılodum meydanda
body uste kay pantolon asagı
kılot ortada apaçık
bıde ust alt sıyah kılot cıvcıv sarısıabaaaooov
geçen hafta başıma gelen birşeyi anlatayım da haline şükret o zaman.
akşamdan güzelce yıkandım atletimi giydim siyah kazak giyeceğim diye siyah
sabah uyku sersemi apar topar giyinip montumu da üstüme geçirip işe gittim.
birşey için işyerinden dışarı çıktım bir tuhaflık var. Sutyenimin askısı ne kadar gevşemiş hiç sıkmıyor diyorum işyerine bir geldim :44::44::44:
sutyen takmayı unutmuşum iyi mi Kimbilir kimler gördü beni düşün memişler free sarkmış ananemşn gibi
hemen apar topar montumun önünü kapatıp bir çamaşırcıya koştum ..tüm gün kendime söylendim
üstüne akşamına eşimden de fırça yiyip dalga geçmesine maruz kaldım
Ee ,nolmuş yani!o çift de tuhafmış,kağıda yazana kadar söyleseymiş ya!ne insan evlatları var pehh!
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
amannn amnnn
dosttan değil düşmandan ıraK
bı kerede bana ne olduişten cıkıcam patronun arabasıyla dershanenın onune geldık tam arabadan kalkarken cartttt dıye bı ses eyvah dedım pantolon yırtıldı kumastı popodan gıttı ama kocaman ya bu kdr olur allahm dedım napıcam napıcam kalkar kalkmaz cantayı popoya tuttum allahtan hava karanlıktı oyle bır eve gıdısm vardı kı gormelıydınız mıllet ne dusunmustur acaba demıstır bu kadın reglımı yoksa altınamı yaptı hahaha uctum eve resmen topuklularla allahtan ev 15 dk uzaklıkdaydı eve gıdınce o pantolonu parçaladımm
o çıt çıtlı olayını ben de yaşadım ama başımdan daha beteri geçti
üstünden baya bi geçti ama yazım oteldeydim hani böyle oyunlar falan olur havuzlarda ona katılmıştım havuza atladım topu aldım attım falan her neyse ben tam çıkcam ama havalı havalı saçlarımın suyunu falan sıkıyorum sonra karşımdaki çocuk anneee kıza baaakk diye bağırdı başta anlamadım sonra bakışlarımı biraz aşağı kaydırına ne göreyim bikinimin ipi açılmışallahım en çok utandığım anlardan biriydi allahtan çok büyük değildim dokuzuncu sınıftaydım şimdi gelse başıma utancımdan ölür o otele bir daha gitmem
Kadın olmak zor vesselam askısı pedi hastalığı rezil olacak baya bi detaya sahipsürekli kontrollü olmak lazım
daha da gelir
Olur olur benimde çıtçıtlı badimin askısı milletin içinde uzun kollu kazağımın içinden aşağıya kayıp şak diye düşüvermişti önüme
Sevgilimde yanımda o ne be diyorher yerinden bir şeyler fırlıyor
ben bide ateşe verirdimherhalde
geçmiş olsun sanada
herkesin başına gelir insanız neticede..
özellikle yurtlarda felan çok olurdu hatta bende çıtçıtı çıkmış bir kız görmüştüm bide temiz değildi özel günündeydi hem geçmiş hemde dışarı çıkmış çıtçıtlı bölümü o da kötü oluyor.
uyarıldığınız için utanmayın bence güzel bir şey bazen uyarmaya korkuyoruz acaba tepki alırmıyım diye ama öyle gezsekde çok kişiye rezil olcaz uyarılmak daha iyi
bence sutyen askısının görülmesi çok büyük bir hadise değil utanmanıza gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?