utandım yaaaa :(

ayyyyy inanmıyorum çok fenaaaa bu daha betermiş

benimde bikinimin üstü açıllmıştı Allahtan ben denizin altında hissettim hemen düzeltmeye çalıştım zar zor düzeltmiştim çok kötüydü

kardeşimle geçen kış Tunada spor yapıyoruz ben tempolu şekilde koşuyorum kardeşim geride kaldı

bende yerimde sayıyorum terim soğumasın diye baktım kardeşim yaklaşıyor ona doğru koşayım dedim koşarken

koşarken eşofmanım aşagıya indi arkadam adamlar geliyor kimi yürüyor kimi koşuyor önden kadın

ablaaa ne yapıyonnn dedi ama ne yapayım düştü onu aceleyle çekmem süperdi yalnız

Son düzenleme:

insanlık hali yaaa sonuçta daha kötü durumlar bile olabilir sana bi örnek vereyim benim arkadaşım kuaföre gidiyor saçlarına fön çektiriyor sonra kuaför koltuğundan kalkıyor ve kalktığı gibi eteği yere iniveriyor düşün kızın o anki durumunu arkadaşım değil o kuaföre gitmek bi daha o dükkanın olduğu mahalleden bile geçememişti.

ayy ben lise yıllarımdaydım daha lise 1deyim.. tenefüs oldu koridorlarda geziyorum faln sonra sırama geçtim oturdum arkdaşım koluna noldu dedi ayyy bi baktım sağ kolumda gömleğimde kırmızı büyükçe boyaaa..

dedim ayy bu ne nerden gelmiş arkamdaki çocukta g....den gelmiştir demez mi manyak hemen anladım onun bişey yaptığını terbiyesiz dedim montumu gydim üstüme hep gördüler çok berbattı

geçen hafta da benim başıma geldi çıtçıtlı badimin kupçaları tam tutmuyordu nasıl olduysa açılmış belimden dışarı çıkmış şirkette öyle dolaşmışım sonra wcye girince fark ettim

Karşındaki bayan da kaş göz yapana, not yazana kadar niye sözlü olarak uyarmamış. Tuhaf ya.
Benim de iki olayım var. Lisede arkadaşlarla yürürken eteğim sırt çantam yüzünden yukarı toplanmış totom havadar havadar gidiyodum. Arkadaşlarımın kahkahasıyla uyandım.
Bir de bir yaz günü gömleğimi ters giyip işe geldim saat 7:30 dan 9:30 a kadar farketmedim. Tuvalete gidince karşılaştım.

Amaan olan olmuş boşver.

Bu arada birkaç sene önce yolda yürürken kızın biri 'pardon arkamda birşey var mı bakar mısınız?' dedi yürümeye devam etti. Hem şaşırdım hem de kızın kalçasına bakakaldım :) ben olsam şüpheden ölsem de isteyemem.

bizim lise de bir bayan arkadaşda öğle arası parka gitmiş
parkda çimlerin üzerine oturmuş, oturduğu yere de herhalde köpek pislemiş
eteğine bulaşmış tabi oturuncada bir güzel yayılmış sınıfa kadar o şekilde gelmişti
sonra öğrtmenden izin alıp eve gittti oluyor yani böyle şeyler dert etmeyin

Ben de beyaz kıyafetle banka oturmuştum. Meğer orayada vişneli dondurma dökülmüş üstüne oturmuşum. İki kadın geldi yanıma adet misiniz dediler yoook dedim. Aslında öyleydim ama asla sızdıracak kadar olmaz o kadar eminim ki. Sonra ıslak mendil verdiler Allah razı olsun hemen çıktı. Kan olsaydı zordu valla.

amannn amnnn
dosttan değil düşmandan ıraK

bende geçen sene nisan ayında unutmuştum içime sütyen giymeyiiçimde beyaz kısa kollu badim vardı üstümede deri çeketimi giymiştim uyku sersemi servise binip işe geldim tam çekeyimi çıkarıcam ana önümde kabartı olması lazım yokbeyaz badidende heryerim görünüyordu12 saat boyunca ceketle oturmak zorunda kalmıştım

Ee ,nolmuş yani!o çift de tuhafmış,kağıda yazana kadar söyleseymiş ya!ne insan evlatları var pehh!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

utancımı arttıran zatgen kadının tavrıydı
eşi görmesin diye öyle işaretler çekti ki
aman allahım
mal meydanda gezdim sanki

bir de kendi başıma gelen bi olayı anlatayım. yeni bi kazak aldım eve geldim denedim tam o sırada hatırladım ki evde ekmek yok hazır giyinikken markete gideyim bari dedim gittim marketten alışveriş yaptım tam çıkıcam arkamdan genç bi çocuk ''ablaa kazağın güzelmiş güle güle giy ama başkaları görmesin yanlış anlarlar fiyat etiketiyle geziyosun'' der demez nasıl utandım şaşkınlıktan o anda etiketi koparmadan tekrar öyle fiyatı üstünde bi şekilde eve koştum :))))

ben bide ateşe verirdimherhalde

geçmiş olsun sanada

Yahu siz yazdıkça aklıma geliyor meğer ben ne talihsiz bedeviymişim :) Lise çağımda bayanlar plajında denizden çıkınca göğsüm açılmış ben birkaç saniye sonra uyarılınca farkettim.
Allahtan sadece bayanlar vardı :)

Kadın olmak zor vesselam askısı pedi hastalığı rezil olacak baya bi detaya sahip sürekli kontrollü olmak lazım

ben bide ateşe verirdimherhalde

geçmiş olsun sanada

valla ya ınsan halı ıste her şekle gırıyor

evet haklısın
ama gözümde canlandırıyorum şimdi
benim bide böyle biraz attıra attıra yürüyüşümvardır
arkadan nasıl sallanmıştır
bir sağa bir sola

bunu düşünmek utandırıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…