- Konu Sahibi cemredurulmaz
-
Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
Esiniz iyi bi insan degil. Hatta insan bile degil. Bu kizin babasi yok mu? Babannesi dedesi amcasi halasi hic mi kimsesi yok bi basina iki çaputla yolladiniz kizi. Yikmadiniz mi o evi basina. Kocam da kocam diye sarilip elimden bisi gelmiyo diyemezsiniz. Kocaniz da siz de 10 tane daha es bulursunuz. O kiz baska anneyi nerden bulucak? Boyle pasif kadinlar allah askina dogurmasin ya. Kizinizin yerinde olsam bida yuzunuze bakmam ben sizinMerhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
Anne misiniz? 21 yaşındaki kızımı yurt bile çıkmamışken tanımadğı bir şehre yalnız göndermem için ölmüş olmam lazım... ne çaresizliğinden bahsediyorsunuz siz asıl çaresiz bırakılan o kız çocuğu görmüyor msnz? Anne yada babaysanz sorumluluğunu almak zorundasınız bu durumu anne çaresiz diye kimse tolere edemez.Ben size çok üzüldüm.
Öz babasından destek alamıyorsunuz anladığım kadarıyla, üvey baba da yapiyor ama hırsını da çıkarıyor sizden ve cocuktan.
Burada sadece Size saldırmak ne kadar kolay.
Bence kötü bir anne değilsiniz, çaresizsiniz.
Umarım kızınız çaresizliğinizi görüyordur sizi suçlamaya kalkmaz.
Türk erkeği bok gibi bir şey.
15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.
Hatta yanına arkadaş bulsaydı evde tutacaktı.
Terzilik yapıyordum evde. Kızımın ihtiyaçlarını karşılıyorum. 3 makinem var. Dış tellerine kadar ben ödedim. Sertifika aldım eşimde gizli. Öğretmenlik yapmak için. Ondan gitmeye hazırım
Her kelime her harfine saglik duygularimi resmen kafamdan geceni ozetledinNe rezil bir insansin sen, Anne olacaksin birde öyle mi. O cocuk bunu kac yildir cekiyor, kac yildir varken yokluk yasiyor. Kari olup Anne olamayan bir rezalet
Ufacik kediler bile evladini ayirmiyo yanindan boyleside anne oluyo bide o kadar bekleyen isteyen varken iste herkesin sinavi bambaska allah bildigi gihi yapsin boyle anneleriAnne misiniz? 21 yaşındaki kızımı yurt bile çıkmamışken tanımadğı bir şehre yalnız göndermem için ölmüş olmam lazım... ne çaresizliğinden bahsediyorsunuz siz asıl çaresiz bırakılan o kız çocuğu görmüyor msnz? Anne yada babaysanz sorumluluğunu almak zorundasınız bu durumu anne çaresiz diye kimse tolere edemez.
Kızın babasıyla görüşüyor mu, onun maddi desteği
Kızıma tek bir laf etmedi o konuda hakkını alamam. Hepsini bana söyledi. Harçlığını da verdi. Üniversiteye soktu 15 bin ödedi artı özel yurda yerleşmesi için para verdi.Gidecek olan insan yillar önce giderdi. Cocuga yillara rezillik yasatmissin. Yavrum Kim bilir her sofraya otturdugunda nasil lokmalarini zehir etti o Adam, sende sustun
Çok teşekkür ederim. Şimdi eski valizi tamir ettim. Eksik parçaları aldım. Eşimin işten gelmesini bekliyorum. Hiç el kaldırmadı bana. Ama ben korkuyorum. Çocuklarım şimdiye kadar hiç kavga ettiğimi vaya ağladığımı görmediler. Bu gün ne olacak bilmiyorum korkuyorum
Yerleşti özel yurda. Ben telefondan hallettim hepsini. Elinde parasıda var. Ben tüm biriktirdiklerimi verdim eşimde verdi harçlık. Ama bakmam bundan sonra demesi. Ve şimdi bir bavul alıp gönderecek eşime muhtaç kaldım.Kızınızla konuştunuz mu yerleşmiş mi esas önemli o
Çok yakınım 2 cocugu ile bosandi. Bekar bir adamla evlendi. Çocuklarını adama devamlı ezdirdi.Çok teşekkür ederim. Şimdi eski valizi tamir ettim. Eksik parçaları aldım. Eşimin işten gelmesini bekliyorum. Hiç el kaldırmadı bana. Ama ben korkuyorum. Çocuklarım şimdiye kadar hiç kavga ettiğimi vaya ağladığımı görmediler. Bu gün ne olacak bilmiyorum korkuyorum
Kendi babasıyla görüşüyor mu diye sormuştum ben ama.Kızıma tek bir laf etmedi o konuda hakkını alamam. Hepsini bana söyledi. Harçlığını da verdi. Üniversiteye soktu 15 bin ödedi artı özel yurda yerleşmesi için para verdi.
Çok yakınım 2 cocugu ile bosandi. Bekar bir adamla evlendi. Çocuklarını adama devamlı ezdirdi.
2 tane de 2. Evliliginden evlatlari oldu.
Olan ilk evliligindeki cocuklarına oldu.
Siz bu sekilde kendinizi savunmaz ve çocuğunuzu ezdirir iseniz. Vah ki o güzel kızımıza.
O yavru oralarda tek başına gönderilir mi Allah aşkına ya.
Millet sahipsiz cocuk bekliyor üniversite ortamında.
Evladınız çok değerli bunu sakın unutmayın.
Ne ortamlara düşürülüyor sizin haberiniz yok galiba…
Kızınıza acil bir durumda yol parası, harçlık, acil ihtiyaç destek sağlarım.
O adama yalvaracağına hiç konuşma bile.
Ya hiç tanımadığım bir evlada benim içim yandı.
Yazıklar olsun eşinize umarım hayat kızınıza yaptıklarını katmerli yaşatır kendisine.
Bi evladın boynu böyle bükülmemeli.
Söz veriyorum. Kızınızın yanına gitmek için biletinizi ben alıcam.
Siz ara ara mutlaka gidin yanına.
Ya ben kız çok çocuklarına çok içleniyorum.
Şurda açılan aklı başında konuların hepsinde hiç hak etmeyecek kadınlar neler yaşıyor.
Birleşerek ayakta kalacak isek birleşicez.
Buraya yazmamın sebebi özelden maddi konular yasak diye biliyorum.
Ve lütfen bir eksiği var ise bana istediğiniz zaman özeden yazın.
Allahım ya sen büyüksün yazıp yazıp siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?