Üvey kızına yardım etmiyor

Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi

normal olan hiç bir kadın 11 yaşındaki çocukla bunları konuşmaz. Ne yapması gerekiyorsa yapar.

Etraf sapık kaynıyorken sen nasıl o kızı tek gönderdin büyük ihtimalle yanında cok bir para da yoktur inşallah yanlış insanların eline düşmez,, büyüklerimiz bazen tavsiye verirken kız cocugun var bir kez daha düşün boşanmayı der bazen hak veriyorum,, bak üvey baba işte ne halde göndermiş dicem de öz babası nerelerde bu kızın ölmüştür diye düşünüyorum,, o kocayı yırtar kızımla giderdim

Esiniz iyi bi insan degil. Hatta insan bile degil. Bu kizin babasi yok mu? Babannesi dedesi amcasi halasi hic mi kimsesi yok bi basina iki çaputla yolladiniz kizi. Yikmadiniz mi o evi basina. Kocam da kocam diye sarilip elimden bisi gelmiyo diyemezsiniz. Kocaniz da siz de 10 tane daha es bulursunuz. O kiz baska anneyi nerden bulucak? Boyle pasif kadinlar allah askina dogurmasin ya. Kizinizin yerinde olsam bida yuzunuze bakmam ben sizin

Anne misiniz? 21 yaşındaki kızımı yurt bile çıkmamışken tanımadğı bir şehre yalnız göndermem için ölmüş olmam lazım... ne çaresizliğinden bahsediyorsunuz siz asıl çaresiz bırakılan o kız çocuğu görmüyor msnz? Anne yada babaysanz sorumluluğunu almak zorundasınız bu durumu anne çaresiz diye kimse tolere edemez.

Eğer en kısa sürede o eşiniz olacak ahlaksız vicdansız herife elinizin tersiyle kendisine getirmezseniz bu kızınız sizi yakında silecek. Öz babası nerede, keşke bari o sahip çıksa. Yapmayın allah aşkına yazık günah kıza, oda herşeyin farkında ama dile getiremiyor

Sinir krizi geçirmek istemiyorsa çalışmanıza izin verecek o zaman.

Terzilik yapıyordum evde. Kızımın ihtiyaçlarını karşılıyorum. 3 makinem var. Dış tellerine kadar ben ödedim. Sertifika aldım eşimde gizli. Öğretmenlik yapmak için. Ondan gitmeye hazırım

Gidecek olan insan yillar önce giderdi. Cocuga yillara rezillik yasatmissin. Yavrum Kim bilir her sofraya otturdugunda nasil lokmalarini zehir etti o Adam, sende sustun

Ufacik kediler bile evladini ayirmiyo yanindan boyleside anne oluyo bide o kadar bekleyen isteyen varken iste herkesin sinavi bambaska allah bildigi gihi yapsin boyle anneleri

Kızın babasıyla görüşüyor mu, onun maddi desteği

Gidecek olan insan yillar önce giderdi. Cocuga yillara rezillik yasatmissin. Yavrum Kim bilir her sofraya otturdugunda nasil lokmalarini zehir etti o Adam, sende sustun
Kızıma tek bir laf etmedi o konuda hakkını alamam. Hepsini bana söyledi. Harçlığını da verdi. Üniversiteye soktu 15 bin ödedi artı özel yurda yerleşmesi için para verdi.

@Mune @Kazen konunun doğruluğunu tespit eder iseniz destek olmak isteyen üyelerde olursa birleşip kızımıza büyük bir boy valiz icin destek olabilirim.
Çok teşekkür ederim. Şimdi eski valizi tamir ettim. Eksik parçaları aldım. Eşimin işten gelmesini bekliyorum. Hiç el kaldırmadı bana. Ama ben korkuyorum. Çocuklarım şimdiye kadar hiç kavga ettiğimi vaya ağladığımı görmediler. Bu gün ne olacak bilmiyorum korkuyorum

Kendi cocugunun anasına para vermeyecek kadar merhametsi cimri bir adam ilk evlilignden olan cocuga nasıl bir merhamet gostersin istiyorsun. Maası cok iyi ama benm hiç param yok diyorsun. Yazık valla cocuga üzüldüm bosanınca digerini de yanınıza alın gorusur babasıyla. Onunki can da(banasını cok seviyor o yuzdenayrılamjyorum diyorsun) digeri can degil mi. O hem babasız hemde sizin ilgisizliginiz yuzunden anasız büyüyor. E bu cocuk bu travma ve ilgisizlikle bilmedigi bir şehirde basına hersey gelebilir kötü cevre kötü alıskanlıklar sonxta basında ana baba yok kendini diplere vurabilir yazık ya valla digerinr daha cok üzüldğm bosanıp cocugunuda yanına alıp kızının okudugu yerde yeni bir baslangıc yapardım ben olsam

Kızınızla konuştunuz mu yerleşmiş mi esas önemli o
Yerleşti özel yurda. Ben telefondan hallettim hepsini. Elinde parasıda var. Ben tüm biriktirdiklerimi verdim eşimde verdi harçlık. Ama bakmam bundan sonra demesi. Ve şimdi bir bavul alıp gönderecek eşime muhtaç kaldım.

Çok yakınım 2 cocugu ile bosandi. Bekar bir adamla evlendi. Çocuklarını adama devamlı ezdirdi.
2 tane de 2. Evliliginden evlatlari oldu.
Olan ilk evliligindeki cocuklarına oldu.

Siz bu sekilde kendinizi savunmaz ve çocuğunuzu ezdirir iseniz. Vah ki o güzel kızımıza.

O yavru oralarda tek başına gönderilir mi Allah aşkına ya.
Millet sahipsiz cocuk bekliyor üniversite ortamında.
Evladınız çok değerli bunu sakın unutmayın.
Ne ortamlara düşürülüyor sizin haberiniz yok galiba…

Kızınıza acil bir durumda yol parası, harçlık, acil ihtiyaç destek sağlarım.
O adama yalvaracağına hiç konuşma bile.
Ya hiç tanımadığım bir evlada benim içim yandı.
Yazıklar olsun eşinize umarım hayat kızınıza yaptıklarını katmerli yaşatır kendisine.
Bi evladın boynu böyle bükülmemeli.

Söz veriyorum. Kızınızın yanına gitmek için biletinizi ben alıcam.
Siz ara ara mutlaka gidin yanına.

Ya ben kız çok çocuklarına çok içleniyorum.
Şurda açılan aklı başında konuların hepsinde hiç hak etmeyecek kadınlar neler yaşıyor.

Birleşerek ayakta kalacak isek birleşicez.

Buraya yazmamın sebebi özelden maddi konular yasak diye biliyorum.

Ve lütfen bir eksiği var ise bana istediğiniz zaman özeden yazın.

Allahım ya sen büyüksün yazıp yazıp siliyorum bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…