- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.887
- 898
- Konu Sahibi cemredurulmaz
-
Elinde parası varsa zaten kendisi valiz alabilir? Valiz olmada büyük spor çantası tarzı çanta alabilir. Çok tutarsız, saçma şeyler yazıyorsunuz.
Birde bu kız çocuğu, bunun çamaşırı pedi ıvır zıvırı daha fazla, iki poşetle mi gitti çocuk?
Gitmeden ayarladım. Özel yurt. Ama bakanlığa kyk yurdu için gidecekti, başka yari Özel yari devlet yurdu vardı şansını denemek istedi. Ama yurdu Gitmeden ayarladık. Parasını verdik. Yerleşti dün.
Ya ben velayeti hep anne alsin diyorum ama boyle sacma sapan seyler yapilacaksa babaya yollasinlar. Benide cok sinirlendirdi bu konu.Bide guya Adam cocuga hep iyi davranmis. Kim bilir ne suratlar asildi Yeni bi ihtiyac alindiginda sofrasa otturdugunda evin esyasini kullandiginda.
Bu konu Beni cok Gerdi, inanilmaz sinirliyin.
Kizsiz kalirim s....ksiz kalmam demis kadin resmen. Cok daha beterini söylerimde neyse....
Gitmeden ayarladım. Özel yurt. Ama bakanlığa kyk yurdu için gidecekti, başka yari Özel yari devlet yurdu vardı şansını denemek istedi. Ama yurdu Gitmeden ayarladık. Parasını verdik. Yerleşti dün.
Hangi şehirden hangi şehire gitti bu çocukKızıma tek bir laf etmedi o konuda hakkını alamam. Hepsini bana söyledi. Harçlığını da verdi. Üniversiteye soktu 15 bin ödedi artı özel yurda yerleşmesi için para verdi.
Adam bir rezil, biri çocuğuma böyle davransa Allah var gırtlağına bıçağı dayarım çocuğumla da giderim.
Bana da yalan geldi, adam valiz için parar vermemiş yurt parası mı verecek .. bence kız ortada kalmış şekilde şu an.
Ne rezil bir insansin sen, Anne olacaksin birde öyle mi. O cocuk bunu kac yildir cekiyor, kac yildir varken yokluk yasiyor. Kari olup Anne olamayan bir rezalet
Sizinle neredeyse aynı durum yaşayan komşum kızı ünv sınavına girdiği yıl boşandı. Adamın zulmüne o kadar dayanabildi. Evlilikten sonra edinilmiş maldan kalan payla kızını okutuyor.Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
Çok sinirleniyorum böyle konular okuyunca yada duyunca.Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
O ne demek öyle ya?Yok. Babası hiç bir zaman destek olmadı. 3 aylıkken ayrıldık. Öz babasını hiç tanımıyorum.
Öz babasını nasıl hiç tanımıyorsunuz anlamadım. Kızınız mı babasını hiç tanımadı? Nafaka neden almıyorsunuz çocuk için?Yok. Babası hiç bir zaman destek olmadı. 3 aylıkken ayrıldık. Öz babasını hiç tanımıyorum.
Cemre hanım önce dediniz ki gidecek yeri belli değil şimdi diyorsunuz ki gitmeden ayarladık. Üzgünüm ama daha valiz bile almayan eşiniz sanmıyorum ki özel yurt ayarlasın ve parasını versin. Siz dediniz yurt arayacağı için büyük valizle gitmesin diye eşiniz söylemiş. Siz bile eliniz, diliniz titreyerek para istiyormuşsunuz. Kızı muhtemelen KYK yedekler için yerleşmesi için gönderdiniz. Yurtta misafirhanede yedekten asa geçene kadar orda burda kalacak kızcağız gibi hissediyorum. Umarım doğru söylüyorsunuzdur.Gitmeden ayarladım. Özel yurt. Ama bakanlığa kyk yurdu için gidecekti, başka yari Özel yari devlet yurdu vardı şansını denemek istedi. Ama yurdu Gitmeden ayarladık. Parasını verdik. Yerleşti dün.
ortak çocuğunuz da böyle bir babayı hak etmiyor, zannetmem ki onla ilişkisi çok sağlıklı olsun. olan ilk evliliğinizden olan kızınıza olmuş.. ne diyim ki.. bu zamana kadar bakıp büyüttüğümün de hesabını yapmış demek, gitti diye kar saydı. anne olarak kafa tutup zorla da mı en azından asgari ihtiyaçlarını göremiyorsunuz? adam hadi el de ya siz??? o kız zerre öfkelenmez o adama ama sizin yapmadığınızı unutur mu?Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Benim üniversitede bir arkadssim vardı kız nasıl cicek nasil narin. Üvey baba ile büyümüş anne pasif. Hatta markete gidiyorduk yurttan birileri korna çalmıştı laf atarak. kız zangır zangır titremesi korkmustu. Böyle bisi istemeye çekinir arada duygusal sinir krizi gecirir içinde biriktirip biriktirip aglardi Başarılı bir kız ama ihmal edilmiş. Ailesi gelmedi bakmaya bile kendi yerlesti. İçki sigara yok hiç erkek tanımamış öyle tatlı bir kız. Dersleri cok iyi hatta bize konu anlatirdi. Yazık kızın montu yoktu istemeye cekinirdi parası bitse. İşte o kız birinci sene sonunda içkiye sigaraya başladı. Pic bir çocuk vardı sevgi görünce bağlandı. Çocukla hadtasonu kalmaya başladı.derslere hiç gitmedi. Okul uzadı tabi hepsinden kaldı. Sonra hamile kaldı bir de çocuk aldırdı. Okulu bıraktı. Hepsi iki sene içinde oldu. Ailesi durumu öğrendi bırak gel okulu evde kal dediler sadece okumak yok sana. Kız intihar etti. Son anda kurtarmışlar ama noldu sonra bilmiyorum. Baba ortada yoktu zaten. Ama öyle tatlı öyle masum öyle akıllı bir kızdı ki böyle kaydı hayatı göz göre göre.Zaten kesin ispatlamadan maddi destek sağlamam.
Ama ispatlasın kesinlikle desteğimi veririm.
Anne zaten baştan ofsayt, kızını ezdirmişte ezdirmiş. Kendini saydırmamış daha ilerisi yok saydırmış.
Kızı dinlesek ne yaraları vardır.
Anneyi cok elestiririm ama olan olmuş. Kız ezilmiş.
Tu kaka yapmak çözüm sağlayamayacak.
Bende kimsenin destegi olmadan bu hayatta biseyler yaptım. Çok iyi bi eşim var, iyi ki karşıma çıktı, iyi ki evlendim, iyi ki böyle bi adamdan çocuklarım oldu. Rabbim sonsuzlugunda en ferah yerlerde en iyi yerlerde sevindirsin eşimi. Şimdi maddi olarak destek verebildiğim kadar kızlarımıza destek veriyorum.
Ya bilmiyorum kıza çok etkilendim.
Üvey babası evde bile huzur vermiyordur kıza.
Konu sahibinin yerine koyuyorum kendimi, kızımı okula yazdırmaya göndermeyecek yapacaklarımı tahmin bile edemiyorum.
Ben çocuklarım olsun diye cok ugrastim hikayemi bilenler biliyor. Ogluma gene kaldığımda eşimle birbirimize söz verdik, zor bu gebelik geçirdim.
Hangimize bişey olursa asla evlenmicez üvey anne baba eline cocuk asla birakmayacağız diye.
Sonra süpriz bi evladim daha oldu. Oglum ve kizim var.
Esimde uvey anne ilgisiz baba elinde büyüdüğü için boyle konular olunca cevremizde rastladigimiz bu evlatlarimiza destek oluyoruz.
Evet ek basvuruda bekliyor kyk için. Dediğim gibi ağustosta öğretmenlik yapmak için eşimden gizli kursa gidip sertifika aldım. Dikiş kursuna gidiyorum diye. Ayrıca ben evden Dikiş yapıyorum ama bu fiyatlarla yetişmiyor. Beni çok yanlış anladılar. Ben kimseden maddi destek istemiyorum. Biriktirdiğim paranın hepsini verdim tabi ki kızım için Biriktirdiğim. Onun dışında özel sağlık sigortası yaptım. Rahatsızlığı oldu özel hastaneye götürdüm. Kendi paramla, evde Dikiş yaptığım para ile. Yurt çıkmazsa ev tutmak zorunda kalacağım. Tek oda kira+emlak+depozito. 15 bin yapar. Eşim 5 bine ev tutmaz.Öz babasını nasıl hiç tanımıyorsunuz anlamadım. Kızınız mı babasını hiç tanımadı? Nafaka neden almıyorsunuz çocuk için?
Cemre hanım önce dediniz ki gidecek yeri belli değil şimdi diyorsunuz ki gitmeden ayarladık. Üzgünüm ama daha valiz bile almayan eşiniz sanmıyorum ki özel yurt ayarlasın ve parasını versin. Siz dediniz yurt arayacağı için büyük valizle gitmesin diye eşiniz söylemiş. Siz bile eliniz, diliniz titreyerek para istiyormuşsunuz. Kızı muhtemelen KYK yedekler için yerleşmesi için gönderdiniz. Yurtta misafirhanede yedekten asa geçene kadar orda burda kalacak kızcağız gibi hissediyorum. Umarım doğru söylüyorsunuzdur.
Ayrıca güçlü durun eşinizin karşısında. Korktuğunuzu belli etmeyin. Ve bir an önce iş bulup çalışın, o kıza sahip çıkın! Kocanız hayır derse de dinlemeyin, kızınıza harçlık göndermek için, onu eline bakmak istemediğiniz için çalışmak istediğinizi belirtin. Doğurmakla bitmiyor malesef iş. O çocuk mezun olana kadar bakmakla yükümlüsünüz.
Gerçekten takdire şayan bi insansınızZaten kesin ispatlamadan maddi destek sağlamam.
Ama ispatlasın kesinlikle desteğimi veririm.
Anne zaten baştan ofsayt, kızını ezdirmişte ezdirmiş. Kendini saydırmamış daha ilerisi yok saydırmış.
Kızı dinlesek ne yaraları vardır.
Anneyi cok elestiririm ama olan olmuş. Kız ezilmiş.
Tu kaka yapmak çözüm sağlayamayacak.
Bende kimsenin destegi olmadan bu hayatta biseyler yaptım. Çok iyi bi eşim var, iyi ki karşıma çıktı, iyi ki evlendim, iyi ki böyle bi adamdan çocuklarım oldu. Rabbim sonsuzlugunda en ferah yerlerde en iyi yerlerde sevindirsin eşimi. Şimdi maddi olarak destek verebildiğim kadar kızlarımıza destek veriyorum.
Ya bilmiyorum kıza çok etkilendim.
Üvey babası evde bile huzur vermiyordur kıza.
Konu sahibinin yerine koyuyorum kendimi, kızımı okula yazdırmaya göndermeyecek yapacaklarımı tahmin bile edemiyorum.
Ben çocuklarım olsun diye cok ugrastim hikayemi bilenler biliyor. Ogluma gene kaldığımda eşimle birbirimize söz verdik, zor bu gebelik geçirdim.
Hangimize bişey olursa asla evlenmicez üvey anne baba eline cocuk asla birakmayacağız diye.
Sonra süpriz bi evladim daha oldu. Oglum ve kizim var.
Esimde uvey anne ilgisiz baba elinde büyüdüğü için boyle konular olunca cevremizde rastladigimiz bu evlatlarimiza destek oluyoruz.
Malesef zaten dikişten kazandığınız parayla çocuk okutmanızın imkanı yok. Sizin en azından asgari ücret kazanabileceğiniz bir iş lazım. Bu kız eve çıkamaz zaten kiralar bu durumdayken ve henüz ev arkadaşı bulacak tanıdığı olmadan. Ya devlet yurdunda kalacak ya da özel yurtta.Evet ek basvuruda bekliyor kyk için. Dediğim gibi ağustosta öğretmenlik yapmak için eşimden gizli kursa gidip sertifika aldım. Dikiş kursuna gidiyorum diye. Ayrıca ben evden Dikiş yapıyorum ama bu fiyatlarla yetişmiyor. Beni çok yanlış anladılar. Ben kimseden maddi destek istemiyorum. Biriktirdiğim paranın hepsini verdim tabi ki kızım için Biriktirdiğim. Onun dışında özel sağlık sigortası yaptım. Rahatsızlığı oldu özel hastaneye götürdüm. Kendi paramla, evde Dikiş yaptığım para ile. Yurt çıkmazsa ev tutmak zorunda kalacağım. Tek oda kira+emlak+depozito. 15 bin yapar. Eşim 5 bine ev tutmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?