Üvey kızına yardım etmiyor

Ama sen annesin bir adam için kızına eziyet ediyorsun yazık değil mi değer mi

21 yaşında hiç bilmediği şehre sırf serfsz klkocanız istemiyor diye yalniz gönderdiniz öylemi kızın başına bir iş gelse Allah korusun hiç bir kadinin anneligine laf söylemem ama siz anne olamamissiniz o adami boşarım yinede 21 yasinda ki evladımı yalnız bırakmam amann kocani birakma belki kaparlar evladınız dan dahami değerli yaaa iyi bir maaşı , mevki sahibi olmuş ama insan olamamış sizde aynı keza yaziklar olsun

İyi ama bu çocuğun biyolojik babası nerde destek olmuyor mu. Ayrıca eşiniz çocuğunuza bakmak zorunda değil zaten. Siz çok hatalısınız elinize işinizi almadan ikinci evliliği yapmanız büyük yanlış. Hem kendinizi hem çocuğunuzu elin adamına muhtaç etmişsiniz. Üstüne üstlük bir bu adamdan çocuk dünyaya getiriyorsunuz

Ay ağzınıza sağlık birini başarmış 2.ye koşmuş.Benim bir tanıdığım var terzilik yaparak 7çocuk baktı okuttu hepsi de çok mükemmel mesleklere sahipti.O da taş değildi heralde ama kolayı seçmek en kolaydır önemli olan zoru başarmak

Fark ta burdan basliyor. Birde masallah demeye geldim. Allah kizinizla baginizi her zaman kuvvetli eylesin insallah

Allah kızını iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Analı babalı öksüz olmuş kızınız, yarın iyi maaşlı işe girerse de gitmeyin ama yanına olur mu?

Ayrıca bir bavul alacak paranız nasıl olmaz o kısmı anlamadım. Bende çalışmıyorum, kenarda duran 20,50 liralarla hiç yoksa 5 bin lira nakitim var ne olur ne olmaz taksiye hastaneye gitmem gerekir diye. Hiç mi elinize para geçmiyor da kenara atamıyorsunuz?

17 - 18 yaş genellikle çocukça bir özgüvene sahip oluyor. Ne olur kalbini kırmayın. Zamanla olgunlaştıkça onlarda kendi hallerine gülüyorlar.

Çiçek gibi abiniz var dilerim çok mutlu olur..

Benim de bir tanıdığım tek başına 5 tane çocuk büyüttü tarlada falan çalışarak elin adamına güvenmedi hiç şimdi çocukları büyüdü hepsi de meslek sahibi oldu

Rezillik olduğunu biliyorsunuz, etrafınıza komşularınıza anlatamıyorsunuz ama bunu çocuğunuza yaşatmaya devam ediyorsunuz. 21 yaşındaymış çocuğunuz bir çocuk 21 yaşına nasıl geliyor, nasıl büyütülüyor. İnsanın çocuğundan daha önemli ne olabilir hayatta? Çok matah biriymiş gibi bir de gidip adamdan çocuk yapmışsınız. Kocasız durup ayaklarınızın üstüne bassanız, çocuğunuzu büyütseniz olmuyor muydu? Size ne kattı bu adam?

Bu adam harçlık bile göndertemez kızına tabii ki daha sefil yapacak.

Ah yavrum benim umarım hayat ona bundan sonra tüm güzellikleri sunsun. Başına ne gelirse gelsin masumlukları gitmiyor bu tarz insanların.

Benim eşiminde çok çok çok zor kelimesinin az kalacağını hayatı olmuş.
Ta ki evlenene kadar.
Yeni evliyiz ben yiyiyorum, içiyorum. Bi süre sonra bişey dikkatimi çekti. Sofraya çağırıyorum. Ya geliyor oturuyor boynu bükük ben yemeden yemiyor, az az yiyor, beni bekliyor, ben doydum diyor.
Ben fark ettiğimde ağlama krizlerine girdim.
Size anlatamam içimde ki yangını.
Yemek konusunda anlattığı sadece bir detayı yazıcam üvey annesi buzdolabının önünde otururmuş ki buzdolabından bisey alip yemesinler diye. Kahvaltıda o kadar küçük peynir kesermiş ki.. Bunlar en kaldırılabilir olanları.
Günlerce kendime gelemedim.
Bi gün aldım eşimi önüme, burası senin evin istedigin gibi yiyeceksin, hatta istediğini öyle bi yiyeceksin ki bana bırakmayacaksın dedim.
Baya uzun sürdü ama başardım.
Bigün tatlı yapmıştım, buzdolabını açtım yemis bitirmiş o kadar sevinmiştim ki.
Benim esim bi süre de yurtta kalmış.
Allah akıl üflenmiş sen hayatını kurtar der gibi.
Cok başarılı eğitim hayatı, üni vs.
Şu an üst düzey yönetici ama inanın fotoğraflarda hep bi hafif boynu eğiklik, mahsun bi bakış var. Bağlı çalışanlara asla yüksek sesle konuşmayı bırakın incitmemek için çaba sarf ediyor.

Hep eşime derim kayıp bi hayat olmaman mucize.

Bu sebeplerden dolayı üni’de okuyan üvey anne/ baba eziyeti çeken, kimsesi olmayan ya da maddi durumu olmayan kişilere elimizden geldigince destek oluyoruz.

Son düzenleme:
Maaşallah maaşallah.
Gözlerim doldu.
Az olsalarda iyiler iyi ki var.
Kızınız adına çooook mutluyum.

Rabbim eşinize belki de kızınıza çok iyi bi baba olduğu için rahatlık veriyordur.

İndallah konu sahibi aklını başı alırda bir kocaya evladını ezdirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…