Ben hic uygun gormuyorum gencecik bir kiz ve iki tane delikanli
Bu devirde kimseye guven olmaz cok sakincali bence
Siz calisiyorsunuz sabah cikip aksam geliceksininz kiziniz evde yanliz kalacak sizce uygunmu?
Bakın bunu istemek hakkınız degil ama.bende bu nedenle istemiyorum nişanlımın oğlunu
aslında o da bunu bilmeli böyle bir teklifle gelmemeliydi diye üzülüyorum
ve anne yanında da kalabilir çocuk imkanları var
Ya iyi de nişanlınıza nasıl güveniyorsunuz o vakit? Başına buyruk filan demişsiniz tamam ama nişanlınızın yetişkin bir oğlu olmasaydı gene düşünüp evlenmeniz gerekirdi. Evde olmayacağınız bir gün üvey babası eve gelir ve... devamını getirmeyeceğim herkes bir değil ama günümüzde öz babalar öz kızlarına ne yapıyorlar...bende bu nedenle istemiyorum nişanlımın oğlunu
Normalde cocugun kimde kalacagini soyluyordu ki ? Annesinde mi ? Anlamadim bu adamla tanisip nisanlandiginizdan beri cocuk nerdeydi ? Bi anda ortaya cikmadi ya
Ya iyi de nişanlınıza nasıl güveniyorsunuz o vakit? Başına buyruk filan demişsiniz tamam ama nişanlınızın yetişkin bir oğlu olmasaydı gene düşünüp evlenmeniz gerekirdi. Evde olmayacağınız bir gün üvey babası eve gelir ve... devamını getirmeyeceğim herkes bir değil ama günümüzde öz babalar öz kızlarına ne yapıyorlar...
Sizin kızınız sizinle yaşayacaksa onun oglu neden onunla yaşamasın ?
Sizinki evlatta onunki patlıcan mı afedersin ?
Bence evlenmek için iyice düşünün.
Ben olsam evlenmezdim.
Öncelik evladım olurdu.
Madem boylecbir gorusunuz var erkek cocugu olmayan birini secicektiniz kbyin da bende olsam cocugumla ayni evde yasarim iyi hos 19 yasinda bir erkek zaten uyumadan uyumaya girer eve size veya kiziniza fazlalik deil oglunu istemezseniz o adamda kizinizi istemez
19 yaşında, okuyor mu çalışıyor mu?
Sadece tatillerde gelip kalacak mı, nasıl olacak?
Siz çalışıyorsunuz, muhtemelen kızınız tam gün okulda.
Ne bileyim, çocuktan yana çok sorun olmazmış gibi geliyor bana, sonuçta kızınız siz olmadan evde olmayacak değil mi?
Ama elbette sorumluluklar fazlalaşıyor, 2. Evlilik her şekilde daha fazla sorumluluk demek ama zaten, belki de hazır değilsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?