üvey yetişkin çocuk..

valla ben evlenmezdim sanirim kiz erkek tam da yaslar olmaz ya

Nasıl o çocukları kendi iradenizle dünyaya getirdiyseniz,şimdi de üzülmemeleri evlenmemeniz en doğrusu kızınız kıymetliyse onunda oğlu kıymetlidir.Boşuna evlenip günaha girmeyin bence.Çünkü istemdışı kıracaksınız karşı tarafı belli.

bu konu kesin şaka bence.
hem pastam dursun hem karnım doysun.
üvey anneliğe şimdiden başlamışsınız zaten.
neyse bu kadar sorunsa evlenmem arkadaş çocuk birden pırtlamadı ya en başından beri vardı.
zaten askerlik yaşı gelmiş çocuğun.
Evlenmeyin bu kadar sorunsa

Adamın çocuklarını istemesi gayet normal ama niye bu zamana kadar almamış size mi güvendi? Yada senin çocuğuna bakıcaz benimkinede bakacağız mı diyor. Her iki durumda da nişanlınız haksız. Bu kadar düşkünse çocuğuna en başından yada sorunlu olduğunu anladığı günden bu yana çocuğuyla yaşamalıydı. Belki siz çocuğu bu sayade daha iyi tanır buna göre karar verirdiniz. Ama nikah öncesi emrivakiyle sizi bilinmezlere sürüklüyor. Lafın kısası ben olsam kızımı böyle bir hayatın içine sokmazdım.

kızının sağlığı ve güvenliği için asla ama asla evlenme.hiç bir erkek, evlattan daha değerli olamaz.bence üvey babayla bile yalnız kalmamalıyken sen bide bi ergenle birlikte aynı evde yaşatacaksın.

Bakın boşanmış biri olarak söylüyorum asla olur yanı yok bu evliliğin büyük sıkıntılar yaşarsınız emin olun, kızınız için de o kişinin oğlu için de uygun değil sağlanan ortam.
Yaşaması kolay değil aynı evin içinde çok farklı oluyor herşey, vazgeçin yol yakınken.

Sizin cocugunuzun kalmaya hakki oldugu gibi, nisanlinizin oglununda sizle kalmaya tabiki hakki var. Yalniz son dakikada boyle bir gol atilmaz, en bastan bu mevzular konusulur evlilik arifesinde degil. Oz babalar, abiler kucucuk kizlara neler yapiyor istememekte haklisiniz bence. Kalp kirmadan yollari ayirin derim.

O zaman olmaz tabi ki, hani köyü niyetli bir şey olmasa bile her ikisi için de zor olur, olmaz hatta. Sonra sorun çıkacağı kesin, şuan çözüm bulmalısınız.
19 yaşında biri artık kendi evine bile çıksa olur, ama o durumda sizin kızınız da 18ini geçince evden gitmesi gerek der eşiniZ. Çok zor hakikaten.

Aslında beni en çok üzende bu 'emrivaki yapılması ' ve çocuğun saygısızlığı

Ben bunu anlamıyorum bu adamın çocuğu olduğunu biliyordunuz.Sizinle kalmayacak olsa bile o adam o çocuğun

babası evlenirsiniz 3 gün sonra burada kalacak da diyebilir.Sizin de hayır kalmasın deme hakkınız yok.

Çocuğu var ama bizle kalmayacak deyip sonradan çocuk gelince ağaç kovuğundan çıkmış muamellesi yapmak

ne kadar doğru? O çocuk var ve o adam babası nokta.

E napayım ben şimdi derseniz.Hatalısınız.Şu yukarıda yazdıklarımı bu işe kalkışmadan düşünmeliydiniz.

Ben olsam hiç böyle bir işe kalkışmam.Ayrılırım.

Önceden ortada delikanlı çocuk yokken pat diye önünüze sunulması yanlış.
Siz nasıl kendi evladınızı yanında istiyorsanız o da oğlunu ister. İstememe lüksünüz yok.
Ama 19 yaşında sizin dediklerinize göre çalışmayan okumayan bir delikanlı genç evde zorluk çıkarır. Üstelik 12 yaşında kızınız var. Ben güvenemezdim memlekette neler duyuyoruz..

Yıllar önceki bir hastam geldi aklıma.
14 yaşındaki bir kız çocuğu, aynı evde yaşadıkları 19 yaşındaki üvey abisinden bir çocuk doğurmuştu.
Kötü örnek , örnek değildir derler ama yazmadan edemedim.

19 yaşındaki bir genç üniversite çağındadır, iki senelik okul kazanıp üniversite okumak için şehir değiştirse hem o rahat eder, hayatı tanır hem de siz rahat edersiniz. Okumanın bir faydası da bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…