Uyanmıyor

Uyanip uyanmamak herkesin kendi sorumlulugu. Cok gorusmek istese saat kurar gene kalkardi. Siz uyandirma servisi degilsiniz ki. Salin ipini gitsin uyusun kis boyunca. Siz yazlik birini bulun gittiginiz yerde
Uyusun artık ne diyim..
Cevap veriyorum
Onu uykusuyla başbaşa bırakırdım
Zira artık beni rüyasında görürdü
Bu nasıl sizi “ cepte “ görmektir
Bende öle yaptım aramıyorum artık . Kendi bilir .

Ayrıl o zaman. Adam seni umursamiyor belli.
Yazmıyorum bana hemen mesaj atıyor güzel sözler . Güzel anılarımızı hatırlatıyor bide seviyorum yalan yok ama ben o gidicek olsa ona koşa koşa giderim . O uzak çok para harcamasın diye ben gittim hep yanına.

Güzelim
Bak çok tecrübesiz gördüm seni
Tabii sende haklısın
Çünkü tecrübe nedir tabiler kazıkların toplamıdır
Yaş ilerledikçe alırsın tecrübe...

Bak canım
Bir erkeğe asla yapmaman gereken ilk şey fedakarlıktır
Zerre fedakarlık yaparsan bitti
Seni böyle cepte görür

O uyanacak seni arayacak
Kök söktür ve zerre fedakarlık yapma beni dinle
Bak ben bunu defalarca hem kendimde hemevremde tecrübe ettim
Ciğerini Söken hatun seviyor bunlar

Pardon ama 3 haftadir uyanmadgi icin bulusamiyormusunuz?gercekten uyudugna eminmisiniz?deger vermiyo farkindamsnz
Bi hafta dedi maaşımı almadım .2 haftada ölü gibi uyudu çok sinirleniyorum gerçekten.Aklıma geldikçe sinir oluyorum ya.

erkegi surundur demiyorum ama bu kadar rahat ettirmek de senin hatan.

ne demek sen uyandir. alarm kursun calar saat alsin arkadasindan rica etsin. olumune uyuyo resmen adam

Ya benim ilişkinize lafım yok şimdi 5 sene 6 sene veriyorsunuz bir adama.

Birde ben buna bu kadar senemi verdim olayı var. Adamlar size değer vermiyor siz senenizi verseniz ne olacak.

Adam aynı adam değişmiyor sonra evleniyorsunuz yine aynı şikayet (ben sizin için demiyorum yanlış anlaşılmasın genel) Sonra vay bu adam neden böyle davranıyor.

Adam alışmış arkası toplaniyor neden degissin. Yapmayın böyle bu adamların bu kadar üzerine düşmeyin.

Herkes demiş ama ben de yazayım. O uykucu bizzat benim çünkü. Saat öğlen 2 - akşam 6 arası uyanırdım eskiden. Şimdi sadece telefonda sesimi duymak için arıyor diye 8'de uyanıyorum. Gün oldu bululacağım diye sabah 5.5'da uyandım. İnsan sevip değer verince uyanıyor. 3 haftadır ekilip hala neden peşine düşüyorsunuz? Buluşmak için ısrar ediyorsunuz diye kabul ediyor ama gelmiyor belli ki. Sizi oyalıyor.

1 saat 2 saat de çok bir mesafe değil. Ben sevgilim kaç kez 7 - 10 saatlik yol geldi. Bir kahve içip geri gitti. Bence o uyuyor diye kızıyorsunuz ama siz de ayakta uyuyorsunuz.

Çok doğru söylüyorsunuz taviz verdim kendimden vericek taviz kalmadı ne yaparsa yapsın artık .

erkegi surundur demiyorum ama bu kadar rahat ettirmek de senin hatan.

ne demek sen uyandir. alarm kursun calar saat alsin arkadasindan rica etsin. olumune uyuyo resmen adam
İşte taviz verdim kendimden keşke vermeseydim.

Enerjinizi bosa harcamayin onemseyen insan ozen gosterir demek ki haftasonunda uyumak istiyor.

Evet eskiden o da öyleydi , o da eskiden geliyordu gerekirse uyumuyordu ayakta uyumıcak kadar akıllıyım merak etmeyin sadece değer verdim düzelir diye bekledim.

Bi hafta dedi maaşımı almadım .2 haftada ölü gibi uyudu çok sinirleniyorum gerçekten.Aklıma geldikçe sinir oluyorum ya.
Yanlış anlamadıysam okulundan tatil için geldin başka şehirden ve üç haftadır hiç görüşmediniz..bence artık zorlama bırak rüyasında görsün seni..

Yanlış anlamadıysam okulundan tatil için geldin başka şehirden ve üç haftadır hiç görüşmediniz..bence artık zorlama bırak rüyasında görsün seni..
Evet maalesef ki öle belki düzelir dedim düzeleceği falan yok..

hazir bu kadar sogumusken ayrilirdim.insan başka türlü bırakamıyor bu git ara bul getir saçlarını yol getir tipleri

İşte taviz verdim kendimden keşke vermeseydim.

aynen adam gelmese de sineye cekersiniz diye dusunuyo. yarin obur gun ilişki bitmeyip evlilik falan olsa zaten ben hep boyleydim dicek siz hep hep hep sorun çıkaran haksiz taraf olcaksiniz

Ayy Allah aşkına üniversite okuyan insansiniz siz çocuk musunuz ?
Sözlere değil davranışlara bakın iki tane mesaja kanmak nedir ??

Okula dönünce bi bakın etrafınıza hiç mi erkek yok yani ne çekiyorsunuz bunu.

Hayır uzaktayken de niye siz arayıp uyandiriyorsunuz alarm mısınız siz kalksın kendisi .
Ne güzel yedekte tutuyor sizi valla iki mesaj atip kandırıyor ohh adam olayı çözmüş valla.
Biraz kendinize değer verin bırakın ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…