Uyusun artık ne diyim..Uyanip uyanmamak herkesin kendi sorumlulugu. Cok gorusmek istese saat kurar gene kalkardi. Siz uyandirma servisi degilsiniz ki. Salin ipini gitsin uyusun kis boyunca. Siz yazlik birini bulun gittiginiz yerde
Bende öle yaptım aramıyorum artık . Kendi bilir .Cevap veriyorum
Onu uykusuyla başbaşa bırakırdım
Zira artık beni rüyasında görürdü
Bu nasıl sizi “ cepte “ görmektir
Yazmıyorum bana hemen mesaj atıyor güzel sözler . Güzel anılarımızı hatırlatıyor bide seviyorum yalan yok ama ben o gidicek olsa ona koşa koşa giderim . O uzak çok para harcamasın diye ben gittim hep yanına.Ayrıl o zaman. Adam seni umursamiyor belli.
GüzelimYazmıyorum bana hemen mesaj atıyor güzel sözler . Güzel anılarımızı hatırlatıyor bide seviyorum yalan yok ama ben o gidicek olsa ona koşa koşa giderim . O uzak çok para harcamasın diye ben gittim hep yanına.
Bi hafta dedi maaşımı almadım .2 haftada ölü gibi uyudu çok sinirleniyorum gerçekten.Aklıma geldikçe sinir oluyorum ya.Pardon ama 3 haftadir uyanmadgi icin bulusamiyormusunuz?gercekten uyudugna eminmisiniz?deger vermiyo farkindamsnz
Yazmıyorum bana hemen mesaj atıyor güzel sözler . Güzel anılarımızı hatırlatıyor bide seviyorum yalan yok ama ben o gidicek olsa ona koşa koşa giderim . O uzak çok para harcamasın diye ben gittim hep yanına.
Yazmıyorum bana hemen mesaj atıyor güzel sözler . Güzel anılarımızı hatırlatıyor bide seviyorum yalan yok ama ben o gidicek olsa ona koşa koşa giderim . O uzak çok para harcamasın diye ben gittim hep yanına.
Yok ben gerçekten elim den geleni yapıyorum . O gelmedi onun gelişi 300 tl diye üniversiteme ben çıkıp çıkıp geldim hem ailemi gördüm hem onu . Sadece biraz değer versin istedim. Evler arası 1 saat uzaklık var ama istese 2 saat icin bile gelir kendi bilir artık çok çaba gösterdim
Çok doğru söylüyorsunuz taviz verdim kendimden vericek taviz kalmadı ne yaparsa yapsın artık .Güzelim
Bak çok tecrübesiz gördüm seni
Tabii sende haklısın
Çünkü tecrübe nedir tabiler kazıkların toplamıdır
Yaş ilerledikçe alırsın tecrübe...
Bak canım
Bir erkeğe asla yapmaman gereken ilk şey fedakarlıktır
Zerre fedakarlık yaparsan bitti
Seni böyle cepte görür
O uyanacak seni arayacak
Kök söktür ve zerre fedakarlık yapma beni dinle
Bak ben bunu defalarca hem kendimde hemevremde tecrübe ettim
Ciğerini Söken hatun seviyor bunlar
İşte taviz verdim kendimden keşke vermeseydim.erkegi surundur demiyorum ama bu kadar rahat ettirmek de senin hatan.
ne demek sen uyandir. alarm kursun calar saat alsin arkadasindan rica etsin. olumune uyuyo resmen adam
Enerjinizi bosa harcamayin onemseyen insan ozen gosterir demek ki haftasonunda uyumak istiyor.Bütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Evet eskiden o da öyleydi , o da eskiden geliyordu gerekirse uyumuyordu ayakta uyumıcak kadar akıllıyım merak etmeyin sadece değer verdim düzelir diye bekledim.Herkes demiş ama ben de yazayım. O uykucu bizzat benim çünkü. Saat öğlen 2 - akşam 6 arası uyanırdım eskiden. Şimdi sadece telefonda sesimi duymak için arıyor diye 8'de uyanıyorum. Gün oldu bululacağım diye sabah 5.5'da uyandım. İnsan sevip değer verince uyanıyor. 3 haftadır ekilip hala neden peşine düşüyorsunuz? Buluşmak için ısrar ediyorsunuz diye kabul ediyor ama gelmiyor belli ki. Sizi oyalıyor.
1 saat 2 saat de çok bir mesafe değil. Ben sevgilim kaç kez 7 - 10 saatlik yol geldi. Bir kahve içip geri gitti. Bence o uyuyor diye kızıyorsunuz ama siz de ayakta uyuyorsunuz.
Uyusun hafta içide uyuyor zaten .Enerjinizi bosa harcamayin onemseyen insan ozen gosterir demek ki haftasonunda uyumak istiyor.
Yanlış anlamadıysam okulundan tatil için geldin başka şehirden ve üç haftadır hiç görüşmediniz..bence artık zorlama bırak rüyasında görsün seni..Bi hafta dedi maaşımı almadım .2 haftada ölü gibi uyudu çok sinirleniyorum gerçekten.Aklıma geldikçe sinir oluyorum ya.
Evet maalesef ki öle belki düzelir dedim düzeleceği falan yok..Yanlış anlamadıysam okulundan tatil için geldin başka şehirden ve üç haftadır hiç görüşmediniz..bence artık zorlama bırak rüyasında görsün seni..
hazir bu kadar sogumusken ayrilirdim.insan başka türlü bırakamıyor bu git ara bul getir saçlarını yol getir tipleriBütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Geleli 3 hafta oldu ve görusmediniz yyyuuuhhh.Evet maalesef ki öle belki düzelir dedim düzeleceği falan yok..
Suan görsem saçı bası kalmaz uyusun ayı gibi dicem .hazir bu kadar sogumusken ayrilirdim.insan başka türlü bırakamıyor bu git ara bul getir saçlarını yol getir tipleri
İşte taviz verdim kendimden keşke vermeseydim.
Ayy Allah aşkına üniversite okuyan insansiniz siz çocuk musunuz ?Yazmıyorum bana hemen mesaj atıyor güzel sözler . Güzel anılarımızı hatırlatıyor bide seviyorum yalan yok ama ben o gidicek olsa ona koşa koşa giderim . O uzak çok para harcamasın diye ben gittim hep yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?