Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elestiremez miyim sizi? Ne azarlamasi?

Inanin agresif degilim de yorumlar bir garip. Konumu bile komik bulanlar olmus.

Bir noktada bana dokunuyor ki size soruyorum. Yoksa bana ne kimin kimin yaninda sevistiginden.

Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.

Uygun mu bu simdi?
Dünyanın çivisi çıktı. Ciddi kız arkadasını evine getirip annenle tanıştır annen ağırlasın tamam, misafir etsin tamam ama sonrası nedir yaa. İnsan önce evladını terbiye etmeli oğlan bile olsa kızlara bu şekilde saygısızca davranmasına izin vermemeli.Böyle anneler böyle evlatlar yetiştirdiği için zaten insanlarda ahlak, namus, edep anlayışı kalmadı.
Soruyorum size o kadının kızı varmı, yada sizin böyle insanlarla ne işiniz var. İnşallah evlenmeyi düşünmüyorsunuzdur?

ve ek olarak yarın öbür gün evlenseler dahi o kaynananın kocanın en ufak bir tartışmada zaten evlenmeden oğlumun(benim) evimde kaldı diye yüzüne vuracak bir karakteri olup olmadığı ne belli?

Benim ahlaki anlayisima uygun olmayan sey veya kisiyi nasil nitelendirmeliyim?

İyi de o zaman burada herhangi biri açık giyinen birine ahlaksız deyince neden taraf oluyorsunuz ? Ona göre de o ahlak dışında davranıyormuş demek ki.Düşünce özgürlüğü,aşağılama özgürlüğü demek değil.Keşke ayrımı yapabilseniz.

Kişinin yaptığı bir başkasının özgürlüğünü kısıtlıyor mu bakmanız gereken şey bu.İnsanların temel hak ve özgürlüklerine zarar veriyor mu,birinin rızası olmadan bir eylem işlenmiş mi.Hepimizi temelde ilgilendiren problemler bunlar,sizin konunuzda anne de oğlu da mutluysa bu durumdan bize ne ?

İşte mesajda direk yazmış sende beğenmişsin o mesajı bir çok kişi diye ahlaksızlık ne demek aciklardım da ban yemeye değmez
Yanlışlıkla beğenmişimdir.insanların evli adamla ilişki gibi başka bir şahısa zararları olmadığı sürece istediği hayatı yaşayabilmesi görüşündeyim daima. Onaylarım onaylamam ayrı konu ama asla karışmam severekte arkadaşlık ederim ettim de farklı görüşte insanlarla

Benden önceki hayatı der geçerim ayrıca niye ahlaksızlık olsun sevgilisiydi der geçerim ortam değişince ahlaksız mı olunuyor ki

Konuyu yine sakiz etmissiniz, bravo.

Kimseyi azarladigim yok. Uslubum ve konunun neresinde oldugum yerine konuya yogunlassaniz ne iyi olur.

Adamin kim oldugunu soranlar olmus bir de. Husnu olsa ne, Hakki olsa ne? Sevgilim olsa ne, flortum olsa ne?

Bu yurtdışında ki adam mı?
Konuya gayet yoğunlaşılmış herkes fikrini söylemiş neticede. Başka konu mu var ki?

Adamin yaptigi seye ahlaksizlik diyorum. Nesi garip?
Ahlaksızlık olmadığı için garip olabilir mi? Senin ahlak anlayışına, yaşayışına terstir buna kimse birşey diyemez. Ama kalkıp burada uygun mu diye sorup insanlar olabilir uygundur deyince de düpedüz ahlaksızlık demen saygısızlık. Ahlak anlayışı kişiseldir. Kimsenin kimseye ahlaksız, edepsiz vs demeye hakkı yok. Bunları saydırıp sonra karşındaki insanlardan saygı bekleyemezsin. Yok öyle bir dünya.

Ben yanlış anlamadım di mi, annesine gidip "Anne eve manit atıcam, izin var mı?" diye mi soruyor?

Hahahahahhahaha. Başka bir cevabım yok buna.

Adamin yaptigi seye ahlaksizlik diyorum. Nesi garip?
Garip olan şu.

Fikrinizi almak icin konu actim diyorsunuz.
Insanlar fikrini soyluyor.
Size uymayan yorumlar gelince modernligi birakin, ahlaksizlik bu diye size fikir belirtenleri payliyorsunuz.

Aksi fikir belirtenlere fikir soran konu sahibi olarak cikisiyorsaniz bunda gariplik yok mu?

Buyuk cogunluk da zaten konu ekseninde konuşuyor. Sizinle hemfikir degillerse yapacak bir sey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…