Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu yavaş akmaya başladı yardırsanızaaaa

Ban festivaline dönüşmedi cidden ya. Oysaki söyle olması gerekmiyor muydu Turkiyedeki konuların yüzde 95i gibi:

- genissiniz (5 like 10 dislike)
- hanımefendi kimseye hakaret edemezsiniz ben size moron diyor muyum?? (13 like, 85 kahkaha, 17 dislike)
- ben sana hakaret etmiyorum genissen genissindir bunun nesi hakaret asil sen bana hakaret ediyorsun moronmus sen kendine bak gerizekali mideniz Konya ovası olmuş burası Amerika değil Turkiye Turkiye! (16 like, 3 sinirli emoji, 20 dislike)
- cahil cahil konuşmayın kimsenin hayatına kimse karışamaz hanımefendi kim ki ahlaki 2 bacak arasında arar işte rezilin önde gideni odur sözüm meclisten dışarı (18 kalp emoji, 5 like, 1 dislike)
- toplumumuza ahlaksızlık yayan rospiklersiniz hepiniz!!! Ben bu siteden çıkmak istiyorum. Admin beni bu özenti siteden çıkar lütfen. Gerçek hayatta buradaki gibi atıp tutmuyorsunuzdur eminim. (83 dislike, 8 kızgın emoji, 2 şaşkın emoji)
- savcılığa verirdiniz iyi günler (93 like)

Tespit on numara ama bence 3ncu maddeye 126 dislike 11 like 78 kızgın gelirdi ahahhsjd Konya sıkıntılı bi laf 30 dk sonra da 10 günlük ban gelirdi

Sevişme kısmı mı rahatsız etti? Nikahsız sevişme kısmı mı? Erkeğin hala annesiyle yaşama kısmı mı?
Elbette eve herhangi biri gelirken anneye sorulur. Diğer odada sevişmek nasıl ki anneniz babanız sevişiyosa siz de aa kim bilir o odada neler dönüyo diye uykularınız kaçmıyorsa öyle normal karşılanabilir. Bana göre nikahlı sevişmekle, nikahsız sevişmenin hiç bir farkı yok. Eve evli çift, bekar çift misafir gelince bunlar ne sevişiyodur şimdi diye düşünmüyorum.
Kafasında sevişmeye farklı anlamlar yüklemiş dini, gelenek vs. birine normal gelmeyebilir ama tabi ki ahlaksızlık değil, uygunsuzluk değil, yanlış değil. Ki siz zaten kararınızı vermişsiniz. Kimsenin aklına ihtiyacınız var gibi durmuyor.

Ya hadi anlayış diyoruz, anneden saklamamak önemli "anne ile arkadaş olmak" (anneden arkadaş olabileceğini düşünmüyorum) falan diyoruz da anne evdeyken kız arkadaşıyla ilişkiye girmek falan da

Bu kafalar bana çok ters.. Benimde sevgilim oldu, eşimle 7 yıl flört sonrası evlendik ama anneler annedir, babalar baba.. Paylaşım önemli tabi ki ama anne ile paylaşabileceğin, konuşabileceğin cümleler de anne ile paylaşıyor, anne ile konuşuyor gibi olması gerektiğini düşünen gruptanım.. Ev arkadaşı gibi de olmaz..

Yani herkesin düşüncesi farklı birşey diyemem ama benim ahlak anlayışıma ters.. Bu zihniyet meselesi.. Böyle zihniyete sahipseniz bu adamla beraber olabilirsiniz.. Ama benim gibi düşünüyorsanız olmaz bence..

Benim erkek kardeşim her flörtünü eve getiremez mesela.. Bunun da bi adabı var bize göre.. Kaldı ki hepsini eve getirip yatağa atmak Dediğim gibi bu hareketten bile o ve ailesi hakkında az çok fikir sahibi olursunuz. Size uyuyorsa sorun yoktur..

Anladım takdir ettim bakış açınızı. Aslında tamamen şunu demek istedim ...yani uygun bulan arkadaşlar için erkek eve getirir cinsellik yaşar kız getiremez evde yapamaz gibi bir düşünce yoksa yani iki cinsiyet içinde aynı düşünülüyorsa hiç sorun yok.
Ben iki cinsiyet için de evimde cinsellik yasanmasini istemem. Ziyâret,vakit geçirme vb olabilir tabiki.

Kendi kızının da sevgilisini aynı şekilde evde agirliyorsa uygundur.
Uygun bulan arkadaşlar kendi kızlarının sevgilisini aynı şekilde evinde ağırlar mi? Agirliyorsa no problem.
Eşitlik budur.
Ben kendi oğlumda neye izin veriyorsam kizimdada ayni seye izin veririm. Konu ne olursa olsun. Bu kiz bu erkek diye ayirmam evladimi. Bu konudaki düşüncem asagidaki yorumum.

Otel fiyatlarından haberiniz var mı? Ortalama bir maaşla çalışan iki genç ayda kaç kez otele gidebilir? Ne idüğü belirsiz yerlerde sevişip internete düşeceklerine evlerinde sevişsinler temiz temiz.

Bir taraf ısrarla aşırı normal aile evdeyken sevişmek diyor diğer taraf aslaaa olmamalı fıtratıma aykırı diyor. Eee sonuç? Niye taraf olmak zorundayız onu anlamadım ben asıl?

Peki birşey sormak istiyorum...konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettim.
Diyelim anne babanizi ziyarete gittiniz eşinizle 3-4 gün.
Eşinizle gece beraberlik yaşar mısınız?

Bir taraf ısrarla aşırı normal aile evdeyken sevişmek diyor diğer taraf aslaaa olmamalı fıtratıma aykırı diyor. Eee sonuç? Niye taraf olmak zorundayız onu anlamadım ben asıl?
Yanı bana doğru gelmiyor size doğru gelebilir diyorum illaki bizim dediğimiz demenin anlamı nedir

Anneye doğruysa herkesin kendi seçimiyse ona doğrudur ama ben böyle bir şey istemem olmaz

Annenin yaptığı doruysa yaşam şekli buysa saygı duyulucaksa bana uygun değil diyenlere saygı nerde
Hani nerde anlayış nerde insanın yaşam hakkı tercihi ben göremiyorum

Hem bunu savunup hemde illa sevişebilir deyip dalga geçici ifadeler yorumlar hoş değil
Geldik Türkiye nin ekonomik sorununa
Çok ilginç

Otel fiyatlarından haberiniz var mı? Ortalama bir maaşla çalışan iki genç ayda kaç kez otele gidebilir? Ne idüğü belirsiz yerlerde sevişip internete düşeceklerine evlerinde sevişsinler temiz temiz.
Ya hayır bide sevişmesinler diyorlar girip kontrol mü ediyorlar ne biliyorlar sevişiyorlar mi tv mi izliyorlar anne biz sevişiyoruz gelme demiyordur kimse de yani

Aşşırı normal demiyoruz aslında. Herkes halinden memnunsa bize ne, kime ne diyoruz. İsteyen ailesinin evinde sevişsin, istemeyen sevişmesin. Bizi ilgilendiren bir durum yok ortada bence.

Bana uygun değil diyene kim ne dedi? Alıntılar mısınız?

Genelde “ahlaksızlık, terbiyesizlik, rezalet, genişlik, kimse uygun bulmamalı, vebal almayın, mezhep” cart curt diyenlere tepki gösteriliyor bu tip konularda. Bi zahmet de gösterilsin zaten.

Kimse kimseyi sevişmeye zorlayamaz korkmayın.

Aşşırı normal demiyoruz aslında. Herkes halinden memnunsa bize ne, kime ne diyoruz. İsteyen ailesinin evinde sevişsin, istemeyen sevişmesin. Bizi ilgilendiren bir durum yok ortada bence.
Hah işte en doğru yorum bu başkasının ailesinden cinselliğinden ya da cinsellik yaşamamasından bana ne yahuapartman kapısında nöbet tutup kim geliyor kime geliyor ne amaçla geliyor diye çetele mi tutalım tövbe tövbe

Bana uygun degil diyene bir sey denmiyor ki. İlla da olamaz oluyorsa o aile şoyledir, giden kiz da boyledir tarzi yorumlar var burada.

Birkac yorum once "tek gecelik, gunluk" ilişkiler benim icin uygun degil yazdim mesela. Ama yapan da yaptiran da soyle boyledir demedim arada oyle bir fark var.

Eğer ciddiyse anneyle tanıştırır bu normal ama diğeri ne ya edepsizlik anne diğer odada oturucak bunlar diğer odada aganigi sonra odadan çıkıp gidecekler vay be ne modern olduk yahu

Kimi uygun bulur, kimi bulmaz; kimi uygun bulsa da rahat etmeyeceği için gidip yapmaz. Uygun bulanı da bulmayanı da eleştirmenin anlamı yok.
Ama şu üstteki sizin ilk mesajınız. Açıkça edepsizlik demişsiniz yani, yazdığınız şeyde saygı yok ki "bize niye saygı yok" diyesiniz.

Peki birşey sormak istiyorum...konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettim.
Diyelim anne babanizi ziyarete gittiniz eşinizle 3-4 gün.
Eşinizle gece beraberlik yaşar mısınız?
Ben yaşamadım, yasamayida dusunmem uzun süreli olmadıkça. Rahat edemem başkasının evinde annemde olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…