- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Konu yavaş akmaya başladı yardırsanızaaaa
Bence uygun buna da siz karar veremezsiniz siz sevişmeyin banane ćünkü ilgilenmiyorumYapmayın uygun olmayan şeyleri uygunmuş gibi göstermeyin. Ön ayak olmayın vebali ağır olur.
Tespit on numara ama bence 3ncu maddeye 126 dislike 11 like 78 kızgın gelirdi ahahhsjd Konya sıkıntılı bi lafBan festivaline dönüşmedi cidden ya. Oysaki söyle olması gerekmiyor muydu Turkiyedeki konuların yüzde 95i gibi:
- genissiniz (5 like 10 dislike)
- hanımefendi kimseye hakaret edemezsiniz ben size moron diyor muyum?? (13 like, 85 kahkaha, 17 dislike)
- ben sana hakaret etmiyorum asil sen bana hakaret ediyorsun moronmus sen kendine bak gerizekali mideniz Konya ovası olmuş burası Amerika değil Turkiye Turkiye! (16 like, 3 sinirli emoji, 20 dislike)
- cahil cahil konuşmayın kimsenin hayatına kimse karışamaz hanımefendi kim ki ahlaki 2 bacak arasında arar işte rezilin önde gideni odur sözüm meclisten dışarı (18 kalp emoji, 5 like, 1 dislike)
- toplumumuza ahlaksızlık yayan rospiklersiniz hepiniz!!! Ben bu siteden çıkmak istiyorum. Admin beni bu özenti siteden çıkar lütfen. Gerçek hayatta buradaki gibi atıp tutmuyorsunuzdur eminim. (83 dislike, 8 kızgın emoji, 2 şaşkın emoji)
- savcılığa verirdiniz iyi günler (93 like)
Anladım takdir ettim bakış açınızı. Aslında tamamen şunu demek istedim ...yani uygun bulan arkadaşlar için erkek eve getirir cinsellik yaşar kız getiremez evde yapamaz gibi bir düşünce yoksa yani iki cinsiyet içinde aynı düşünülüyorsa hiç sorun yok.Yani ben zaten 33 yaşındayım çocuksuzum genç bir kızım yok ama yaşayabilir bence. İlerde çocuğum olursa cinsel hayatına karışmam sanırım, rıza kavramını öğretmeye çalışırım ki kendine güvensin dik dursun veya tacize uğrarsa Allah korusun ses cikarabilsin. Bunun dışında cinsel hayatına karışmam bence. 7 yaş küçük kardeşim var onunla aynı evde yaşadım sevgilisi evde kalıyordu kardeşime karışmıyorum bence kızıma da karışmam yani.
Ben kendi oğlumda neye izin veriyorsam kizimdada ayni seye izin veririm. Konu ne olursa olsun. Bu kiz bu erkek diye ayirmam evladimi. Bu konudaki düşüncem asagidaki yorumum.Kendi kızının da sevgilisini aynı şekilde evde agirliyorsa uygundur.
Uygun bulan arkadaşlar kendi kızlarının sevgilisini aynı şekilde evinde ağırlar mi? Agirliyorsa no problem.
Eşitlik budur.
Açıkçası ben annesi olsaydım her gun farklı bir kız getirmediği surece kiz arkadaşının gelmesinden memnun olurdum. Cinsellik yasiyorlarsada bana hissettirmeden gözüme sokmadan oldugu surece normal bence. Hergun farklı bir kız olup, sevisme sesleri bana gelicek sekilde birseyde istemezdim. Sonuc itibariyle her insan kendi gorusleriyle yasiyor bu hayati o ev içinde anne oglu icin sorun yoksa kimseyede laf düşmez. Sadece kendi fikirlerimizi soyleriz
Otel fiyatlarından haberiniz var mı? Ortalama bir maaşla çalışan iki genç ayda kaç kez otele gidebilir? Ne idüğü belirsiz yerlerde sevişip internete düşeceklerine evlerinde sevişsinler temiz temiz.Ya kizimin da oglumun da sevgilileri evimize gelsin, kalsin, yesin icsin ama bi zahmet sevismesinler.. Sahsen buna sahit olmak istemem yani.
Otele gitsinler, birlikte tatile gitsinler falan fistik.
Ama evimde, ozellikle de ben evdeysem herkesin cinsel organi bir zahmet donunun icinde dursun.
Yanı bana doğru gelmiyor size doğru gelebilir diyorum illaki bizim dediğimiz demenin anlamı nedirBir taraf ısrarla aşırı normal aile evdeyken sevişmek diyor diğer taraf aslaaa olmamalı fıtratıma aykırı diyor. Eee sonuç? Niye taraf olmak zorundayız onu anlamadım ben asıl?
Ya hayır bide sevişmesinler diyorlar girip kontrol mü ediyorlar ne biliyorlar sevişiyorlar mi tv mi izliyorlarOtel fiyatlarından haberiniz var mı? Ortalama bir maaşla çalışan iki genç ayda kaç kez otele gidebilir? Ne idüğü belirsiz yerlerde sevişip internete düşeceklerine evlerinde sevişsinler temiz temiz.
Aşşırı normal demiyoruz aslında. Herkes halinden memnunsa bize ne, kime ne diyoruz. İsteyen ailesinin evinde sevişsin, istemeyen sevişmesin. Bizi ilgilendiren bir durum yok ortada bence.Bir taraf ısrarla aşırı normal aile evdeyken sevişmek diyor diğer taraf aslaaa olmamalı fıtratıma aykırı diyor. Eee sonuç? Niye taraf olmak zorundayız onu anlamadım ben asıl?
Bana uygun değil diyene kim ne dedi? Alıntılar mısınız?Yanı bana doğru gelmiyor size doğru gelebilir diyorum illaki bizim dediğimiz demenin anlamı nedir
Anneye doğruysa herkesin kendi seçimiyse ona doğrudur ama ben böyle bir şey istemem olmaz
Annenin yaptığı doruysa yaşam şekli buysa saygı duyulucaksa bana uygun değil diyenlere saygı nerde
Hani nerde anlayış nerde insanın yaşam hakkı tercihi ben göremiyorum
Hem bunu savunup hemde illa sevişebilir deyip dalga geçici ifadeler yorumlar hoş değil
Geldik Türkiye nin ekonomik sorununa
Çok ilginç
Hah işte en doğru yorum bu başkasının ailesinden cinselliğinden ya da cinsellik yaşamamasından bana ne yahuAşşırı normal demiyoruz aslında. Herkes halinden memnunsa bize ne, kime ne diyoruz. İsteyen ailesinin evinde sevişsin, istemeyen sevişmesin. Bizi ilgilendiren bir durum yok ortada bence.
Yanı bana doğru gelmiyor size doğru gelebilir diyorum illaki bizim dediğimiz demenin anlamı nedir
Anneye doğruysa herkesin kendi seçimiyse ona doğrudur ama ben böyle bir şey istemem olmaz
Annenin yaptığı doruysa yaşam şekli buysa saygı duyulucaksa bana uygun değil diyenlere saygı nerde
Hem bunu savunup hemde illa sevişebilir deyip dalga geçici ifadeler yorumlar hoş değil
Çok ilginç
Eğer ciddiyse anneyle tanıştırır bu normal ama diğeri ne ya edepsizlik anne diğer odada oturucak bunlar diğer odada aganigi sonra odadan çıkıp gidecekler vay be ne modern olduk yahu
Yanı bana doğru gelmiyor size doğru gelebilir diyorum illaki bizim dediğimiz demenin anlamı nedir
Çok ilginç
Peki birşey sormak istiyorum...konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettim.
Diyelim anne babanizi ziyarete gittiniz eşinizle 3-4 gün.
Eşinizle gece beraberlik yaşar mısınız?
Ben yaşamadım, yasamayida dusunmem uzun süreli olmadıkça. Rahat edemem başkasının evinde annemde olsaPeki birşey sormak istiyorum...konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettim.
Diyelim anne babanizi ziyarete gittiniz eşinizle 3-4 gün.
Eşinizle gece beraberlik yaşar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?