- 12 Temmuz 2006
- 57.693
- 220.373
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Raporlar vardı olmaz mı hiç ama işlem yapılmalık değildi, konuya bir göz atayım dedim çok şok oldum, didişme kavgamsı şeyler, sitede hiç alışık olmadığımızdan elim ayağım zangırdayıp titredi, ellerimi pike altına sokup sakinleşmelerini istedimYa müdürüm, akşam yemeği vaktinin geçmesini bekledik. Herkes çayını çerezini aldı. Biraz izlesek olmaz mı? Rapor yoktur inş, çok erken kilit yer konu, üzülürüm. O kadar mısır patlattım.
Tersinden düşünüp, biri sizin için normal olan birşeyi ahlaksızlık olarak nitelendirse, hay hay mı diyeceksiniz? Hiç sanmıyorum.Size ahlaki gelen bir durumu benim ahlaksiz diye nitelendirme hakkim yok mu? Konuyu bu kadar karistirmanin manasi ne?
Üzerime alındım çünkü otele de gittim tatile de seviştim kendimi hiç kötü kadın gibi hissetmedimNeden üzerinize alindiniz ki? Ben kendi adıma, hislerimi yazdım...
İsteyen istediğini yapar düşüncesi ile varim, şu başlıkta bir kişiyi bile hedef almadım, hakaret etmedim... En eleştirir cümlem hoş olmaz, doğru değil bence gibi cümleler idi.
Biraz sakin olun.
Konu çok atraksiyonlu 1 lt soğuk çay eşliğinde takipteyimRaporlar vardı olmaz mı hiç ama işlem yapılmalık değildi, konuya bir göz atayım dedim çok şok oldum, didişme kavgamsı şeyler, sitede hiç alışık olmadığımızdan elim ayağım zangırdayıp titredi, ellerimi pike altına sokup sakinleşmelerini istedim
No polemik no geyik, üslup her şeydir, yaz sıcaklarında susuz kalmayın, günde 2 litre su tüketin
Konu çok atraksiyonlu 1 lt soğuk çay eşliğinde takipteyim
Zaten gelip yüzüme ahlaksız diyemez tabi anca buralardan yazılırTersinden düşünüp, biri sizin için normal olan birşeyi ahlaksız olarak nitelendirse, hay hay mı diyeceksiniz? Hiç sanmıyorum.
Asla eleştirimiyorum, sizin özel hayatiniz istediğinizi yaparsınız. Yazdıklarım sizi eleştirmek veya laf atmak gibi bir mana da değildi asla.Üzerime alındım çünkü otele de gittim tatile de seviştim kendimi hiç kötü kadın gibi hissetmedim
Benim yazdığımı alıntılayıp ben kötü kadın gibi hissederim ne ya
Hakaret etmemiş laf sokuyorsun ordan
Kendinize gelin saygı duyun insanlara
Ahlaksız demekte sorun yoksa böyle yazanlarda ahlaksız o zamanRaporlar vardı olmaz mı hiç ama işlem yapılmalık değildi, konuya bir göz atayım dedim çok şok oldum, didişme kavgamsı şeyler, sitede hiç alışık olmadığımızdan elim ayağım zangırdayıp titredi, ellerimi pike altına sokup sakinleşmelerini istedim
No polemik no geyik, üslup her şeydir, yaz sıcaklarında susuz kalmayın, günde 2 litre su tüketin
Eleştiremezsin eleştirsende umrumda değil İnan banaAsla eleştirimiyorum, sizin özel hayatiniz istediğinizi yaparsınız. Yazdıklarım sizi eleştirmek veya laf atmak gibi bir mana da değildi asla.
Yok yeminle eğlenmiyorum hava çok sıcak bulunduğum şehirde mecbur soğuk çay içiyorum ha bireEglendigine sevindim.
Eglendigine sevindim.
Size dememiş Bibibella, sizlerle aynı mesajı okudum, ahlaksızsınız dese anlarım adama demiş, neden ısrarla size demiş gibi yazıyorsunuz?Ahlaksız demekte sorun yoksa böyle yazanlarda ahlaksız o zaman
Adama değil direkt o görüşte olanlara dendi ama neyse...Hanımlar kusura bakmayın ama aynı mesajları okuduğumuza emin miyiz? Size ahlaksız denmemiş, ahlaksız kelimesini kullanmak ters gelmiş olabilir ama adama denmiş o kelime.
Rica ederim size denmemiş bir kelime üzerinden tartışmaya girmeyin, konu gözünüze batıyorsa sekmeyi kapatabilirsiniz de, ben böyle düşüncedeki bir üyeye yorum yazmam deme hakkınız varken neden illa tartışmak?
Biz uygun diyenlere direk yazdı onu modernliği geçin düpedüz ahlaksızlık diyor konu sahibi kimse bosuna cevirmeye çalısmasınSize dememiş Bibibella, sizlerle aynı mesajı okudum, ahlaksızsınız dese anlarım adama demiş, neden ısrarla size demiş gibi yazıyorsunuz?
Oyle direkt ahlaksiz demeyeceksiniz.Ahlaksız demekte sorun yoksa böyle yazanlarda ahlaksız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?