- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Çatlamaz heralde 3-4 gündePeki birşey sormak istiyorum...konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettim.
Diyelim anne babanizi ziyarete gittiniz eşinizle 3-4 gün.
Eşinizle gece beraberlik yaşar mısınız?
Kimi uygun bulur, kimi bulmaz; kimi uygun bulsa da rahat etmeyeceği için gidip yapmaz. Uygun bulanı da bulmayanı da eleştirmenin anlamı yok.
Ama şu üstteki sizin ilk mesajınız. Açıkça edepsizlik demişsiniz yani, yazdığınız şeyde saygı yok ki "bize niye saygı yok" diyesiniz.
Konuyu alıp bambaşka yere çekiyorsun bunu yaptığım ilk yorumum da alinti alıp gülücükler ekleyip yaptin yine yapıyorsunBana uygun değil diyene kim ne dedi? Alıntılar mısınız?
Genelde “ahlaksızlık, terbiyesizlik, rezalet, genişlik, kimse uygun bulmamalı, vebal almayın, mezhep” cart curt diyenlere tepki gösteriliyor bu tip konularda. Bi zahmet de gösterilsin zaten.
Kimse kimseyi sevişmeye zorlayamaz korkmayın.
Saygı göstermeyip sadece kendine saygı bekleyenlerin ülkesinde sıradan bir forum akşamı...Kimi uygun bulur, kimi bulmaz; kimi uygun bulsa da rahat etmeyeceği için gidip yapmaz. Uygun bulanı da bulmayanı da eleştirmenin anlamı yok.
Ama şu üstteki sizin ilk mesajınız. Açıkça edepsizlik demişsiniz yani, yazdığınız şeyde saygı yok ki "bize niye saygı yok" diyesiniz.
Sen edepsiz demişsin sana cevap verdim işte.Konuyu alıp bambaşka yere çekiyorsun bunu yaptığım ilk yorumum da alinti alıp gülücükler ekleyip yaptin yine yapıyorsun
Bana ne kim kimle sevişirse sevişsin herkesin hayatı evinde sevirisr otelde sevişir ne yaparsa yapar ama bana uymaz evde anne baba aile varken başka baska kizlari getirip sevişmek halen diretme derdindesin polimik dersindesin
Ben sevişmeye zorluyor yada böyle bir şey varmı dedim sende bunu göster hadi..
Korkmayın falan diyorsun çok tuhaf gerçekten diğer yazdıklarını kim ne dediyse onlarda onların görüşü onlara cevap ver.ayrica tepki vermek ayrıdır dalga geçmek ayrı
Genelde konularda hem fikırken burda ayrı düşündük diye alıntı alıp uzatmanın diretmenin anlamı yok
Bana göre yalnis sana göre doğrudur bu kadar basit
Bana göre edepsizlik ama bana göre sana göre olmaya bilir bunun neresi anlaşılmadıKimi uygun bulur, kimi bulmaz; kimi uygun bulsa da rahat etmeyeceği için gidip yapmaz. Uygun bulanı da bulmayanı da eleştirmenin anlamı yok.
Yani sizin normal buldugunuz bir sey icin edepsizlik dense tepki vermeyecekseniz bence sorun yok.Bana göre edepsizlik ama bana göre sana göre olmaya bilir bunun neresi anlaşılmadı
Ailenin yanına birileri getir seviş bana göre uymaz bana göre ters bana göre terbiyesizlik bana gore yalnis bana göre olamz bana göre saygısızlık
ama o aileye göre olabilir başkasına göre.normaldir
Gitsin başka yerde sevişsin sevgilisini sevgilerini ne yaşarsa yaşasın
Ben size yada şu bu saygısız demedim niye üstünüze alındınız şuan bana saygısız diyorsunuz bu sizce ne kadar doğru
Katılıyorum canım getirdiği kızlar yani sevgilileri nasıl rahatsız olmuyorlar o daha garip benceSabah duş alanlar akşam seviştiler mi demek?
Flört ettiğinin kişinin annesi yan odadayken ve bunu göstere göstere yapmak bence ayıp.
Otel fiyatlarından haberiniz var mı? Ortalama bir maaşla çalışan iki genç ayda kaç kez otele gidebilir? Ne idüğü belirsiz yerlerde sevişip internete düşeceklerine evlerinde sevişsinler temiz temiz.
Benim evim vardı valla, yer sıkıntısı çekmedim hiç fitnecimBiz zamanında nerelerde seviştiysek orada sevişsinler kudra
Yok yok yapmasınlar guzumBiz zamanında nerelerde seviştiysek orada sevişsinler kudra
Neyyyyy?Benim evim vardı valla, yer sıkıntısı çekmedim hiç fitnecim
Hakkıda sıkıntı yok da hüsnü biraz problemli diye biliyorum benKonuyu yine sakiz etmissiniz, bravo.
Kimseyi azarladigim yok. Uslubum ve konunun neresinde oldugum yerine konuya yogunlassaniz ne iyi olur.
Adamin kim oldugunu soranlar olmus bir de. Husnu olsa ne, Hakki olsa ne? Sevgilim olsa ne, flortum olsa ne?
aynen (artı tuşunu klavyede bulamadım artı 1 dedim farzedinBen sevgilisiyle sevişmesin demiyorum sevişsin birlikte yaşasın sabah akşam sevişsin sadece annesinin olduğu evde bu bana doğru gelmiyor anne olmaz başka yerde olur yine sevişsin ama anne diğer odada bunlar yan odada ve sevgili de değil adam tanıştığı het kadını getirip anne evdeyken o isi yapması doğru gelmiyor bana
Anneye doğru gelir ki geliyor burdaki bazı kişilere doğru geliyor olabilir bana doğru gelmiyor
Hakkıda sıkıntı yok da hüsnü biraz problemli diye biliyorum ben
Tam olarak ne istiyorsun summer? Uygun mu dedin, uygun dedik. Neye kızıyorsun?
Konuyu yine sakiz etmissiniz, bravo.
Kimseyi azarladigim yok. Uslubum ve konunun neresinde oldugum yerine konuya yogunlassaniz ne iyi olur.
Adamin kim oldugunu soranlar olmus bir de. Husnu olsa ne, Hakki olsa ne? Sevgilim olsa ne, flortum olsa ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?