Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Katılıyorum sözüm alintiladiginiz kişiye değil ama çok ilginç bisey var millet hakaret ediyor sonra diyor ki ben ne dedim. E etmişsin işte?

Bu ülkede artık muhafazakar görüşe saygısızlık eden pek de kimse yok bence. Milletin başörtüsüne karisan kişileri ayrı tutuyorum onlar bence kadın düşmanı zaten. Veya ayy sen bakire misin ezikk gibi konuşan liseli ergenleri de ayrı tutuyorum. Onlar da kompleksli ergenler. Ama yani mesela ben gidip hacı amca ev sahibime "amca neden evde parti yapmıyorsun ezik misin amca her gün yatsı namazını kılıp tavuk gibi uyumak ne ahahahah" demiyorum. Ama o ben eve gelirken hayırdır nerden geliyorsun diyor. Boyle bir hakkı kendinde görüyor yani çünkü artık bu ahlak bekçileri insan hakkı tanimaz had hudut bilmez oldular. Geniş de oluyoruz, iğrenç de oluyoruz, midesiz de oluyoruz, ahlaksız da oluyoruz. Cidden artık yeter bence.

Konuyu alıp bambaşka yere çekiyorsun bunu yaptığım ilk yorumum da alinti alıp gülücükler ekleyip yaptin yine yapıyorsun
Bana ne kim kimle sevişirse sevişsin herkesin hayatı evinde sevirisr otelde sevişir ne yaparsa yapar ama bana uymaz evde anne baba aile varken başka baska kizlari getirip sevişmek halen diretme derdindesin polimik dersindesin

Ben sevişmeye zorluyor yada böyle bir şey varmı dedim sende bunu göster hadi..
Korkmayın falan diyorsun çok tuhaf gerçekten diğer yazdıklarını kim ne dediyse onlarda onların görüşü onlara cevap ver.ayrica tepki vermek ayrıdır dalga geçmek ayrı
Genelde konularda hem fikırken burda ayrı düşündük diye alıntı alıp uzatmanın diretmenin anlamı yok
Bana göre yalnis sana göre doğrudur bu kadar basit

Saygı göstermeyip sadece kendine saygı bekleyenlerin ülkesinde sıradan bir forum akşamı...

Sen edepsiz demişsin sana cevap verdim işte.

Bana göre edepsizlik ama bana göre sana göre olmaya bilir bunun neresi anlaşılmadı
Ailenin yanına birileri getir seviş bana göre uymaz bana göre ters bana göre terbiyesizlik bana gore yalnis bana göre olamz bana göre saygısızlık
ama o aileye göre olabilir başkasına göre.normaldir
Gitsin başka yerde sevişsin sevgilisini sevgilerini ne yaşarsa yaşasın
Ben size yada şu bu saygısız demedim niye üstünüze alındınız şuan bana saygısız diyorsunuz bu sizce ne kadar doğru

Yani sizin normal buldugunuz bir sey icin edepsizlik dense tepki vermeyecekseniz bence sorun yok.

Abi ne kolay herkesi ahlaksız şu bu diye etiketliyosunuz ya. Nefret suçu bu artık. O zaman oğlunuz yetişkin ve ayrı bir birey bir erkek bir odada bir kadınla olunca amanın da nası seks dönüyo püü aklınızdan geçiyosa sapıktır denirse mesela, kızmayın. Uygun bulmamak başka salya saçmak başka.

Bu sevisme olayini bu kadar büyütmesek daha iyi aslinda.
Burada kendi evinde aman yanlis anlasilir diye dus almayanlari da okuduk

Adam yetiskin, getirdigi sevgili yetiskin, anne zaten yetiskin. Yanlis ve ahlaka uymayan nedir?

Ama tavi ki her ailenin kendi duzeni, kendi kurali vardir. Benim kok ailemde zinhar kabul edilemez bu durum. Ancak ben kendi cocuklarim icin, elbette yaslarina uygun oldugunda, boyle bir kisitlama koymam diye düşünüyorum.

Konuyu yine sakiz etmissiniz, bravo.

Kimseyi azarladigim yok. Uslubum ve konunun neresinde oldugum yerine konuya yogunlassaniz ne iyi olur.

Adamin kim oldugunu soranlar olmus bir de. Husnu olsa ne, Hakki olsa ne? Sevgilim olsa ne, flortum olsa ne?

Benim de evim vardı valla miss gibi ailemden ayrı. Ama erkek demek dert demek diye sevgili edinmedim ha ha ha. bdv de beni haklı çıkardııı. Essahtan dertlermişşş . Sefammm olsun güzel yaşadım 20 lerimi

Kimseyi azarladigim yok. Uslubum ve konunun neresinde oldugum yerine konuya yogunlassaniz ne iyi olur.

Adamin kim oldugunu soranlar olmus bir de. Husnu olsa ne, Hakki olsa ne? Sevgilim olsa ne, flortum olsa ne?
Hakkıda sıkıntı yok da hüsnü biraz problemli diye biliyorum ben

Tam olarak ne istiyorsun summer? Uygun mu dedin, uygun dedik. Neye kızıyorsun?

aynen (artı tuşunu klavyede bulamadım artı 1 dedim farzedin ) kaldı ki eşler bile aile evinde sevişirken çekinebiliyor. ben aile evimde eşimle bile sevişmeye çekinirim mesela, nerde kaldı eve sevgiliyi atıp bir de anne evdeyken iş pişirmek herşeyden önce kendim doğru bulmam. ama tabi bu kişisel bir durum, kimine çok normal geliyor,kimi ise yetişme tarzı ve kültürü dolayısı ile doğru bulmuyor. benim ailemde sevgiliyken asla lafı bile olmaz olamaz eve bile giremez nişanlıyken bile annemin bir tavrı vardı bu konuda. ama başka aileler bunu normal kabul edebiliyor.

Yoğunlaşmıştık zaten,sonra siz gelip bırakın modernliği deyip bir güzel azarladınız.Hala aynı agresif moddasınız.
Bize neyse konudakinin kim olduğu,nasıl hayatlar yaşadığından size ne o zaman ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…