- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.044
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Ahlaksızlık olmadığı için garip olabilir mi? Senin ahlak anlayışına, yaşayışına terstir buna kimse birşey diyemez. Ama kalkıp burada uygun mu diye sorup insanlar olabilir uygundur deyince de düpedüz ahlaksızlık demen saygısızlık. Ahlak anlayışı kişiseldir. Kimsenin kimseye ahlaksız, edepsiz vs demeye hakkı yok. Bunları saydırıp sonra karşındaki insanlardan saygı bekleyemezsin. Yok öyle bir dünya.
Adamin yaptigi seye ahlaksizlik diyorum. Nesi garip?
Bana uygun değil, bana ters, benim hoşlandığım şeyler değil, benim aile yaşantıma uygun değil, ben bu tarz bir ilişkiyi doğru bulmuyorum.... Daha sayayım mı?Yahu bana gore ahlaki olmayan bir durumsa bunu nasil nitelendirmeliyim?
Ortami bulandirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz.
Otele de gidilmez yahu, ben kendimi kötü kadın gibi hissederim. Kimlik filan ver dediklerinde rahatsız olurdumAnnesiyle yaşıyorsa dışarda buluşulur otele falan gidersin ne bilim bir sürü şey var yapılacak
O evde annesi yan odada ben yok ya olmaz çok çirkin bence
Bana uygun değil, bana ters, benim hoşlandığım şeyler değil, benim aile yaşantıma uygun değil, ben bu tarz bir ilişkiyi doğru bulmuyorum.... Daha sayayım mı?
Çünkü buraya yazınca hepimiz adama saydıracaz sandı. Beklediği tepkiyi alamayınca saygısızlığa vurdu hıncını almak için.Halbuki konuda çok fazla üye böyle yorum da attı.Bana ters,ben yaşamazdım,tuhaf bulurdum gibi.İlla ''ahlaksız,edepsiz'' diye damgalamak neden ?
Halbuki konuda çok fazla üye böyle yorum da attı.Bana ters,ben yaşamazdım,tuhaf bulurdum gibi.İlla ''ahlaksız,edepsiz'' diye damgalamak neden ?
Ben de yapmam mesela. Hatta daha ilk sayfada yazdim.Halbuki konuda çok fazla üye böyle yorum da attı.Bana ters,ben yaşamazdım,tuhaf bulurdum gibi.İlla ''ahlaksız,edepsiz'' diye damgalamak neden ?
Bir kere kv de arkamızdan denediğini koymaz, ilk fırsatta sizin kız da bizim evden çıkmadı der ve magmaya yolculuk baslar... Ben asla güvenmezdim.Eş olunca rahat rahat ana baba evinde sevişiliyor ama sevgili olunca olmuyor mu diyorsunuz
Yok onlar ulvi bir görev için cima ediyorlar bebek yapmak ha tabi kapı gibi nikahları var hey yavrum hey nikah olunca amuda bile kalkarak olur o işSiz bu ulkede kv ise yasayan ne kadar gelin var biliyormusunuz acabahepsi analar yan oradayken fan fini fin fonluyor. Sonrada dujj.
Ha sorun evlilik disi seX ise herkesin seksine kimse karisamaz.
Banada tuhaf gelir sanırım. Ben evdeyken oğlum sevgilisiyle sevişecek. Ev tutsun kendine zirzop
Ya müdürüm, akşam yemeği vaktinin geçmesini bekledik. Herkes çayını çerezini aldı. Biraz izlesek olmaz mı? Rapor yoktur inş, çok erken kilit yer konu, üzülürüm. O kadar mısır patlattım.Kavga mı çıkıyor, hiiiii KK'da hiç görülmeyen şeyler
O senin bakış açınOtele de gidilmez yahu, ben kendimi kötü kadın gibi hissederim. Kimlik filan ver dediklerinde rahatsız olurdum
+1 rez aldık burda, erken bitmesin eylence yaaaYa müdürüm, akşam yemeği vaktinin geçmesini bekledik. Herkes çayını çerezini aldı. Biraz izlesek olmaz mı? Rapor yoktur inş, çok erken kilit yer konu, üzülürüm. O kadar mısır patlattım.
Hic kimsenin yasama şekline hiçbirimiz karışamayiz. Bu sekilde yaşayan kisi gelipte size bu durumu özenir gibi anlatıyorsa, size ters geliyorsa görüşmezsiniz, ters gelmiyorsa gorusursunuz.Benim ahlaki anlayisima uygun olmayan sey veya kisiyi nasil nitelendirmeliyim?
Neden üzerinize alindiniz ki? Ben kendi adıma, hislerimi yazdım...O senin bakış açın
Niye kötü kadın gibi hissedeyim ne olduğumu bilmiyor muyum
Banane hem sizden
Gidip anasının evinde sevişmekten iyidir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?