Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yahu bana gore ahlaki olmayan bir durumsa bunu nasil nitelendirmeliyim?

Ortami bulandirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz.

Adamin yaptigi seye ahlaksizlik diyorum. Nesi garip?

Adamın yaptığı şeyle birlikte normal bulanlara da söylemiş oluyorsunuz cidden bunu anlayamıyormusunuz da nesi garip diye soruyorsunuz?
Bu adamın yaptığı şey size göre ahlaksızlıksa bu konuda bir kafa karışıklığı yaşamıyorsanız konuyu neden açtınız anlamamakla birlikte farklı görüş var mı diye merak ettiyseniz bir zahmet farklı görüş belirtenlerede hakaret etmeyin.

Yahu bana gore ahlaki olmayan bir durumsa bunu nasil nitelendirmeliyim?

Ortami bulandirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz.
Bana uygun değil, bana ters, benim hoşlandığım şeyler değil, benim aile yaşantıma uygun değil, ben bu tarz bir ilişkiyi doğru bulmuyorum.... Daha sayayım mı?

Annesiyle yaşıyorsa dışarda buluşulur otele falan gidersin ne bilim bir sürü şey var yapılacak
O evde annesi yan odada ben yok ya olmaz çok çirkin bence
Otele de gidilmez yahu, ben kendimi kötü kadın gibi hissederim. Kimlik filan ver dediklerinde rahatsız olurdum

Bana uygun değil, bana ters, benim hoşlandığım şeyler değil, benim aile yaşantıma uygun değil, ben bu tarz bir ilişkiyi doğru bulmuyorum.... Daha sayayım mı?

Halbuki konuda çok fazla üye böyle yorum da attı.Bana ters,ben yaşamazdım,tuhaf bulurdum gibi.İlla ''ahlaksız,edepsiz'' diye damgalamak neden ?

Halbuki konuda çok fazla üye böyle yorum da attı.Bana ters,ben yaşamazdım,tuhaf bulurdum gibi.İlla ''ahlaksız,edepsiz'' diye damgalamak neden ?
Çünkü buraya yazınca hepimiz adama saydıracaz sandı. Beklediği tepkiyi alamayınca saygısızlığa vurdu hıncını almak için.

Ben de yapmam mesela. Hatta daha ilk sayfada yazdim.

Adamin anasi yan odada babasina bicagin ucunda elma uzatirken ben iceride yarinlar yokmus gibi sevisemem. Konsantre olamam, odaklanamam. Benlik degil.
Ama benlik degil diye de yerden yere niye vurayim, niye yapan insanlara ahlaksizlar edepsizler diye saydirayim yani.

Eş olunca rahat rahat ana baba evinde sevişiliyor ama sevgili olunca olmuyor mu diyorsunuz
Bir kere kv de arkamızdan denediğini koymaz, ilk fırsatta sizin kız da bizim evden çıkmadı der ve magmaya yolculuk baslar... Ben asla güvenmezdim.

Siz bu ulkede kv ise yasayan ne kadar gelin var biliyormusunuz acaba hepsi analar yan oradayken fan fini fin fonluyor. Sonrada dujj.

Ha sorun evlilik disi seX ise herkesin seksine kimse karisamaz.
Yok onlar ulvi bir görev için cima ediyorlar bebek yapmak ha tabi kapı gibi nikahları var hey yavrum hey nikah olunca amuda bile kalkarak olur o iş

Banada tuhaf gelir sanırım. Ben evdeyken oğlum sevgilisiyle sevişecek. Ev tutsun kendine zirzop

Bana gelmez mesela.Ama gelene de ''tuhaf değil'' demem,herkesin kendi fikri kendi evi sonuçta.Herkes özgür istediğini yaşamak da ve yapmak da.
O yüzden diyoruz birbirimizi etiketlemeyelim kötü sıfatlarla diye ama konu sahibine göre bizim gibi düşünmeyen ve yaşamayan insanları etiketlemek tek seçenekmiş demek ki.

Otele de gidilmez yahu, ben kendimi kötü kadın gibi hissederim. Kimlik filan ver dediklerinde rahatsız olurdum
O senin bakış açın
Niye kötü kadın gibi hissedeyim ne olduğumu bilmiyor muyum
Banane hem sizden
Gidip anasının evinde sevişmekten iyidir heralde

yine kavgaya gec kalmisim ama ben ailesiyle yasayan adamin evine gitmem galiba. arabada sevisirim yine de yan odada annesi oturuyorken ve sevismek icin geldigimi biliyorken yapmazdim yani.

he ama cocugum olsa galiba parklarda bahcelerde sevisecegine gelsin evde yapsin derdim oyle de iki yuzluyumdur ben

Benim ahlaki anlayisima uygun olmayan sey veya kisiyi nasil nitelendirmeliyim?
Hic kimsenin yasama şekline hiçbirimiz karışamayiz. Bu sekilde yaşayan kisi gelipte size bu durumu özenir gibi anlatıyorsa, size ters geliyorsa görüşmezsiniz, ters gelmiyorsa gorusursunuz.
Sahsen boyle bir tanıdığım olsa ben kişiliğine göre karar veririm. Onunla vakit geçirmeyi seviyorsam benim icin sorun teşkil etmez.
Her insanın kendi özel hayati. Kimse onun yerine cehennemde yanmıyor. Biz cehennem bekçisi degiliz ki.

O senin bakış açın
Niye kötü kadın gibi hissedeyim ne olduğumu bilmiyor muyum
Banane hem sizden
Gidip anasının evinde sevişmekten iyidir heralde
Neden üzerinize alindiniz ki? Ben kendi adıma, hislerimi yazdım...

İsteyen istediğini yapar düşüncesi ile varim, şu başlıkta bir kişiyi bile hedef almadım, hakaret etmedim... En eleştirir cümlem hoş olmaz, doğru değil bence gibi cümleler idi.

Biraz sakin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…