- 20 Kasım 2018
- 14.241
- 54.154
- 598
- 35
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Karşısındaki kizi zorla sevistiriyorsa haklisiniz.Uygun değil!
DAha geçen aynı benzer bir durum duydum oğlu eve kız getiriyormuş annesi de komşulara gidiyormuş. Oğlum işi öğrensin diyeevlilik düşündüğü birini herkesin ağzına meze yapmak ne kadar uygun olabilir ki. Ya da diyelim hayat kadını getiriyor ne gerek var annenin buna şahit olmasına.
Eskiler büyüklerin yanında ayaklarını uzatmaya utanırdı. Şimdi aa canım ne olacak oğlu iş öğrensin. Evet karşısındaki kızı düşünen yok
Ya şu kendi kızınız böyle yapsa, kızınıza da bu özgürlüğü tanır mısınız klişelerinden sıkılmadınız mı?Kendi kızının da sevgilisini aynı şekilde evde agirliyorsa uygundur.
Uygun bulan arkadaşlar kendi kızlarının sevgilisini aynı şekilde evinde ağırlar mi? Agirliyorsa no problem.
Eşitlik budur.
Evet tamam bende aynı şeyi söylüyorum zaten...evet yapabilir ise no problem.Ya şu kendi kızınız böyle yapsa, kızınıza da bu özgürlüğü tanır mısınız klişelerinden sıkılmadınız mı?
Evet kızımız da yapabilir.
Otel de riskli yaa.Gelecekte Oğlumun zırt pırt eve farklı kızlar getirsin istemezdim ya az yesin otel bulsun kendine
O da istemezdi herhalde evde değişik cici babalar bence(mesela yani )
Kendi kızının da sevgilisini aynı şekilde evde agirliyorsa uygundur.
Uygun bulan arkadaşlar kendi kızlarının sevgilisini aynı şekilde evinde ağırlar mi? Agirliyorsa no problem.
Eşitlik budur.
Gelmesinde sorun yok. Cinsellik yaşayabilir mi?Benim kızım olursa bir gün, erkek arkadaşı gelebilir.
Sapık zihniyet sekse düşkünlük demek mi?Bakın duyar kasmıyorum, aynı çerçeveden bakıyoruz aslında. Ama siz sadece uygun olmamalı kelimesine takıldığınız için geri kalanı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben sadece bu erkeğin sürekli birilerini eve getiriyorsa sapık zihniyetli olabileceğinden ve annenin bunu sürekli tasvip etmemesi gerektiğinden bahsediyorum. Yapmayın lütfen. Hergün haberler, TV kanalları, programlar, burada açılan birçok konu bu tarz olaylarla dolu. Elbette hala kanan hatta hayatından olan kızlarımız var. Herkes aklı başında dolaşsa zaten burası sorunlarla dolup taşar mı sizce.
Bana da ters. Ama kimseyi de eleştirmem. Öyle bir hakkı kendimde görmemBana uymaz, uyana da karışmam. Herkesin kendi hayatı. Herkese tavsiye ederim.
Bunlar hep fazla Elite izlemektenModernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Hergün sevişmeyi istemek ne zaman sapıklık oldu yaPeki bundan bize ne? Ciddi soruyorum dalga geçmiyorum.
Gelmesinde sorun yok. Cinsellik yaşayabilir mi?
Bu da aynı bekaret konusu gibi. Herkesin düşüncesi ve yaşantısı kendine. Herkes benim gibi bakmak zorunda değil olaylara. Ötekileştirmebin anlamı yokBana da ters. Ama kimseyi de eleştirmem. Öyle bir hakkı kendimde görmem
Akşam yemeği saati kuzum, karınlar güzelce doysun enerjiler toplansın da hele. Daha geceye kopar "Mezhebi geniş"çiler gelir iyice. Ben arada bi yerde gördüm, ama çok şey olmadı. Geceyi bekle, ovalar platolar bağlanır. Ahlaksız ile başladık nasılsa. Sonra da Mune Müdür gelir, İstiklal Marşı ve kapanış yapılır. Türkü seçilir, cımbız alınır, banlar uçuşur.Konu yavaş akmaya başladı yardırsanızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?