Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşısındaki kizi zorla sevistiriyorsa haklisiniz.
Konu komşuya oglum is ogrensin diyecek terbiyesizlikte bir kadin, oglu evlenince de bizim gelin vajinismus diye, kizin cocugu olmuyormus diye malzeme yapar zaten.

Kendi kızının da sevgilisini aynı şekilde evde agirliyorsa uygundur.
Uygun bulan arkadaşlar kendi kızlarının sevgilisini aynı şekilde evinde ağırlar mi? Agirliyorsa no problem.
Eşitlik budur.
Ya şu kendi kızınız böyle yapsa, kızınıza da bu özgürlüğü tanır mısınız klişelerinden sıkılmadınız mı?

Evet kızımız da yapabilir.

Gelecekte Oğlumun zırt pırt eve farklı kızlar getirsin istemezdim ya az yesin otel bulsun kendine
O da istemezdi herhalde evde değişik cici babalar bence (mesela yani )
Otel de riskli yaa.
Birkac ay once otel maceram oldu, sonra paranoyak paranoyak ifsa videom var mi diye bakındım
En iyisi analar evi birakip arkadasina gitsin. Bence mikemmel bir cozum

Sapık zihniyet sekse düşkünlük demek mi?
İki tarafın kabul ettiği fantezi,seks yapma eylemi sapık zihniyet demek değil yahu
Adam çocuğa cinsel bir arzu duyar adam hayvana tecavüz eder adam isteği dışında birine herhangi bir şey yaptırmaya çalışır evet bu sapıklıktır

fakat iki reşit birey anlaşmış her gün başka insanlarla seks yapıyorsa bu sekse düşkünlüktür

kimseyi bir şeye zorlamıyorsa sorun yok
Her sekse düşkünü,eve kadın atanı ya da eve erkek atanı sapık olabilir diye yaftalarsak kavramları birbirine karıştırdığımızı gösterir bu

Modernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.

Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.

Nesi uygun?

Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Bunlar hep fazla Elite izlemekten
Bana da anormal geldi.

Gelmesinde sorun yok. Cinsellik yaşayabilir mi?

Yani ben zaten 33 yaşındayım çocuksuzum genç bir kızım yok ama yaşayabilir bence. İlerde çocuğum olursa cinsel hayatına karışmam sanırım, rıza kavramını öğretmeye çalışırım ki kendine güvensin dik dursun veya tacize uğrarsa Allah korusun ses cikarabilsin. Bunun dışında cinsel hayatına karışmam bence. 7 yaş küçük kardeşim var onunla aynı evde yaşadım sevgilisi evde kalıyordu kardeşime karışmıyorum bence kızıma da karışmam yani.

Ya kizimin da oglumun da sevgilileri evimize gelsin, kalsin, yesin icsin ama bi zahmet sevismesinler.. Sahsen buna sahit olmak istemem yani.

Otele gitsinler, birlikte tatile gitsinler falan fistik.
Ama evimde, ozellikle de ben evdeysem herkesin cinsel organi bir zahmet donunun icinde dursun.

Konu yavaş akmaya başladı yardırsanızaaaa
Akşam yemeği saati kuzum, karınlar güzelce doysun enerjiler toplansın da hele. Daha geceye kopar "Mezhebi geniş"çiler gelir iyice. Ben arada bi yerde gördüm, ama çok şey olmadı. Geceyi bekle, ovalar platolar bağlanır. Ahlaksız ile başladık nasılsa. Sonra da Mune Müdür gelir, İstiklal Marşı ve kapanış yapılır. Türkü seçilir, cımbız alınır, banlar uçuşur.

Bakalım bu kez şaşıracak mıyım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…