Uygunsuz Misafir

Aaaa sen temizleme sana kıyamam kocacım ama o koltuk takımını kafana geçiriveririm de. :) Titizse elin bilmem ne salgısını temizlemek istememeli bence. İster salya olsun ister sperm.
İşte beni sakinleştirmek için aklı sıra...
 
Resmen arkadaşlarıyla küsmek istemiyor, ben öyle dersem küslük olacak tabii o yüzden bana sakince aman hayatım tamam hayatım modunda.
Bir daha geldiklerinde gerçekten evden gidin.
Ciddi tepkinizi eşiniz görmeli.
Buna rağmen bu saçmalığa bir dur demiyorsa eşiniz de başka muameleleri hak ediyor demektir.

Yani gerçekten ben de anlamıyorum bir erkek nasıl bundan rahatsız olmaz?
 
de Zaten bu tarz konularda olan bize oluyor sinirlendigimizle kaliyoruz. Konu sahipleri hayır diyemem, onu yapamam bunu yapamam demeye devam ediyor
 
Erkek olarak onun düşüncesiz arkadaşlarına mesafe koyması gerekirdi. Ben zaten mesafeliyim ama önemli olan onun tavrı çünkü ondan cesaret alınıp geliniyor. O da ters ters tepkiler verse de nasıl olsa huysuz ters bir adam diye daha neredeyse Yarabbi Şükür diyecekler.
 
Ne vicdanı ya açık açık konuşacaksın gerekiyorsa kır kalbini o ne biçim şey öyle, evin kirasını mı veriyor sanki neden çekiniyorsun??
 
Kusura bakmayın ama ev evlikten çıkıp başka birşey olmuş, ne olursa olsun bu insanlar ayrılmış, aynı ev de ne işleri var yatarken, bir de başkasının evinde.
Ve bunu normal gören eşiniz, tam boşamalık.Eşiniz arkadaşlarınızın bu abuk subuk ilişkiyi sizin ev de yaşanmasına çok memnun heralde.
Resmen bir yuvayı temelden sarsacak türden.
 
Esiniz de ayri bir garip.Esinize kadinin senin cok capkin oldugunu, benimle meslegim için evlendigini aklin varsa cocuk yokken ayril dediğini de soyleyin hala tepki vermiyorsa eşinizin akil sagligindan şüphe ederim veya kadinla aralarinda birşey var derim artik.Bana normal gelmiyor
 
2 günde bir gelen misafirden rahatsız olmayacak birini tanımıyorum ben.
Eşiniz türünün tek örneği mi acaba.
 
2 günde bir gelen misafirden rahatsız olmayacak birini tanımıyorum ben.
Eşiniz türünün tek örneği mi acaba.
Normalde bu kadar sık gelmezlerdi ama tatil uzun olunca böyle oldu, şimdi çalışma hayatına döndük ya gelelim gidelim diyen yok, haftasonu da olmazsa tamam normale döndük diyebilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…