Ürün tanıtımı yapar gibi konuya girmişim ya şimdi farkettim
aynenpeki ürün nerde neyse konuya gelirsek arkadaşım insülinizi ölçtürün bende yataktan kalkamıyorum hoş geçte yatıyorum ama benim insülin direncim var
Bi ben miyim acaba sabah yataktan kalkamayan?calismiyorum..eskiden yine 9 gibi kalkardim..simdi ise yataktan kalkamiyorum.annem yeter kalk artik demese hic kalkmiycam.kalkincada zaten bi uyku hali uzerimde hep..zaten uykuyu severdim..ama simdi biraksalar tum gun uyuycam o derece...
aynı durumdayım yaaa.. geceleri geç yatıyorum buna engel olamıyorum alıştım öyle.. gündüzleride aslında 10 11 gibi gözlerimi açıyorum kalksam kalkarım ama yataktan çıkasım olmuyo öğleden sonra 2ydi 3tü öyle kalkıyorum. sonrasında yine uyuşuk uyuşuk geçiyo saatler. hep yorgun bitkin.. pijamayla geziyorum hep.. elimden gelse dışarıda pijamayla çıkcam :26:
kan degerlerınıze baktırın ınsülinizi olcturun, uyku halının dısında sureklı yorgunlukta oluyormu
Birak simdi tadini cikar ana evindeyken, evlenince ev isleri cocuk falan derken birden firlamayi ogreniyor insan yataktan!
Ben de ayni dertten muzdaribim
Gündüz uykusunu hiç sevmem aslinda
Depresyondayken insan çok uyuyor yataktan çikmak istemyor ama ben bu hastaligi yendigim halde şu anda uykudan uyanamiyorum
Kimse de anlamiyor yani özellikle geçen hafta saat 4te kalktim bir iki kere o derece rahatsiz edici bi durum
Üniversitede yurttayken bile bu kadar uyumazdim ben
Geceleri uykuya dalamiyorum düşünceler kafama üşüşüyor sabah uykuya dalinca da gündüz kalkamiyorum
Of ne yapilir ki yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?