uykuyla basim dertte...

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Bi ben miyim acaba sabah yataktan kalkamayan?calismiyorum..eskiden yine 9 gibi kalkardim..simdi ise yataktan kalkamiyorum.annem yeter kalk artik demese hic kalkmiycam.kalkincada zaten bi uyku hali uzerimde hep..zaten uykuyu severdim..ama simdi biraksalar tum gun uyuycam o derece...

Çok mu geç yatıyorsunuz? Yada uyku saatleriniz mi düzensiz?
Bir süre bende yaşadım bu sıkıntıyı.
Şimdi düzenli yatıp düzenli kalkıyorum bir sorun kalmadı.

Kan ve demir eksikliği olabilir. Aynı dertten müzdaribim. Ara ara b12 ve kan ilaçları kullanırım, çok iyi gelir sabahları çok güzel dinlenmiş olarak uyanırım sonra iştahımı açar kilo yapar bırakırım hoop aynı yorgun uyanmalar...

Ben de aynı şekilde.
Benim uykum düzensiz değil, ben dalamıyorum derin uyuyamıyorum :44:
Sabahları da kendime gelemiyorum bir türlü. O gözler açılmıyor yani....
Ouf

Kan değerlerinize baktırın b12, tiroit ve şekerinizden baktırın.

Aynen bende öyleyim en erken 10 da kalkarm annem 12 gibi gelir uyandırmaya çalışır

Ürün tanıtımı yapar gibi konuya girmişim ya şimdi farkettim

aynen peki ürün nerde neyse konuya gelirsek arkadaşım insülinizi ölçtürün bende yataktan kalkamıyorum hoş geçte yatıyorum ama benim insülin direncim var

aynı durumdayım yaaa.. geceleri geç yatıyorum buna engel olamıyorum alıştım öyle.. gündüzleride aslında 10 11 gibi gözlerimi açıyorum kalksam kalkarım ama yataktan çıkasım olmuyo öğleden sonra 2ydi 3tü öyle kalkıyorum. sonrasında yine uyuşuk uyuşuk geçiyo saatler. hep yorgun bitkin.. pijamayla geziyorum hep.. elimden gelse dışarıda pijamayla çıkcam :26:

aynen peki ürün nerde neyse konuya gelirsek arkadaşım insülinizi ölçtürün bende yataktan kalkamıyorum hoş geçte yatıyorum ama benim insülin direncim var

Reklam yapmak yasak istersen özelden yazıyım cınım
O değil de ofisin içi dışardan görünüyor ben burda kendi kendime gülüyorum
en iyisi masanın altına giriyim diğer konu beni benden aldı zati bide üstüne bu

aynen bende öyleyim kimseye anlatamıyorumda abartıyorum zannediyolar ama elimde değil cidden hep yatasım geliyo.zaten tiroid değerlerim yüksekmiş yeni öğrendim.
yani mutlaka bişeye bağlıdır.arkadaşların dediği gibi bir doktora git bencede.

ah biz yokmu tamamen atıcaklar bu forumdan sonunda bizi :18: of ama öyle konular oluyorki dayanamıyorum

Ben de ayni dertten muzdaribim
Gündüz uykusunu hiç sevmem aslinda
Depresyondayken insan çok uyuyor yataktan çikmak istemyor ama ben bu hastaligi yendigim halde şu anda uykudan uyanamiyorum
Kimse de anlamiyor yani özellikle geçen hafta saat 4te kalktim bir iki kere o derece rahatsiz edici bi durum
Üniversitede yurttayken bile bu kadar uyumazdim ben
Geceleri uykuya dalamiyorum düşünceler kafama üşüşüyor sabah uykuya dalinca da gündüz kalkamiyorum
Of ne yapilir ki yaa:26:

Al bendende o kadar disari cikasim bile gelmiyo aslindaki ciksamda pijamayla cikicam o derece ;((

kan degerlerınıze baktırın ınsülinizi olcturun, uyku halının dısında sureklı yorgunlukta oluyormu

Yorgunluk demiyelimde tembellik diyelim..bi isim varsa amannn yarin yaparim diye gecistirmelere basladim

Valla tatlim gece akla dusen o dusunceler zaten omrumuzu yiyiyor..hep onlarin yuzunden sanirim..gece yatmaz gunduz uyanmaz oldum ;( bu ara hayat cok keyifsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…