ben de yeni evliyim, çalışmıyorum ee evde uyandıran da yok derken hep 12, 1 gibi kalkıyordum o da zorla belki biri gelir ortalığı toparlıyım diye :) şimdi kaynım biz de kalıyor yaklaşık bir haftadır, biz de eşimle içerde yattığımızdan kalkıyoruz, hep birlikte kahvaltı yapıyoruz derken 5 en fazla 6 saatlik uykuyla gün boyu ayakta duruyorum vee geç kalktığım günlerden daha zindeyim, babaannem rahmetli bekarken de gec kalktığımdan "uyku uykuyu getirir kızım" derdi, hakkaten öyleymiş
Aynen bende sabah kalmamıyorum, çok zorlanıyorum en yakın zamanda kan tahlili vereceğim inş. Kv uyku uykunun mayası der, doğru valla yattıkca yatası geliyo insanın
Valla tatlim gece akla dusen o dusunceler zaten omrumuzu yiyiyor..hep onlarin yuzunden sanirim..gece yatmaz gunduz uyanmaz oldum ;( bu ara hayat cok keyifsiz..
Evet istemiyorummm boyle yasamak ama yapicak bisey yok..gozumu acsamda yatak sanki icine gomuyo beni bu ara ozaman hicc kalkamiyorum..oglene kadar yatttt...annem birgalamasa aksama kadar yattt
evet yaa nasıl üşeniyorum.. annem falan kızıyoda artık utandığımdan kalkıyorum yataktan :26: her gece yatmadan söz veriyorum kendime erken kalkıcam diye. ama yok yatıyorumda yatıyorum.. kalkınca içeri gidip oturmuyorumda uzanıyorum kanepeye
yapacak bişeyim yok ondan belkide bu rahatlık.. üşengeçlikte var. ayy nebiliyim depresyondamıyım hastamıyım neyim
bende uykuyu seviyorum. ama ben geç yatıp geç kalkıyorum uykum düzensiz. bu sefer beni çok uyuyor zannediyorlar
3te yatıyorsam 10 11 gibi kalkıyorum 7-8 saat yani
yine batıyor babamın gözüne
evet yaa nasıl üşeniyorum.. annem falan kızıyoda artık utandığımdan kalkıyorum yataktan :26: her gece yatmadan söz veriyorum kendime erken kalkıcam diye. ama yok yatıyorumda yatıyorum.. kalkınca içeri gidip oturmuyorumda uzanıyorum kanepeye
yapacak bişeyim yok ondan belkide bu rahatlık.. üşengeçlikte var. ayy nebiliyim depresyondamıyım hastamıyım neyim
Ayniyizzz....benimde yapicak biseyim yok ondan sanirim...simdi bile yatagimdan cvp yaziyorum sanki icinde bi miknatis var cekiyo beni birakmiyo resmen kalkiyim
Ayniyizzz....benimde yapicak biseyim yok ondan sanirim...simdi bile yatagimdan cvp yaziyorum sanki icinde bi miknatis var cekiyo beni birakmiyo resmen kalkiyim