- Konu Sahibi BesiktasimOleey
-
Bi çay vardı . Ama çayın adını unuttum şuan, şimdi başka bir çay adı verip başka şeylere etki eder falan..
Aklıma gelsin yazıcam..
Evet üye olduğumdan beri BDV'ın abonesi oldum, Allah daha büyük sorunlar vermesin bizlere inşallah
Başlıkta belirttiğim gibi, uyuyamıyorum. Saat sabahın 5'i oluyor, 6'sı oluyor hatta 9 bile oluyor ben zor uyuyorum. Ne zaman uyursam uyuyayım 11:30 gibi de kalkarım nedensiz, bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Hastalık mı yaşıyorum diye düşünmeye başladım, sıcaklardan da olabilir, bilemiyorum:105: Aranızda benim gibi olup uyku problemi yaşayan var mı? Nasıl aştınız bu sıkıntıyı? Bazı çaylar iyi geliyormuş sanırım? İlaç bile önerseniz süper olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederimm:109:
Canımsın, hatırlayınca pasla bana
Adaçayı iyi geliyor diye biliyorum.
Adaçayı sıkça içildiğinde tüm bedeni güçlendirir, kalp krizi tehlikesini azaltır ve kötürümlüklerde çok yaralıdır. Gece terlemelerinde ve aşırı terlemelerde, lavanta çiçeğinin yanı sıra, yardımcı olabilecek tek bitkidir. Gece terlemesine neden olan hastalığı iyileştirir ve bu hastalıkla el ele giden aşırı güçsüzlüğe, canlandırıcı etkisi sayesinde son verir. Hastalık sonrası güçsüzlük hallerinde başarıyla kullanılabilir.
Kanı temizler, karaciğere dosttur. Rahatlatıcı ve uyku vericidir.
ahh ahh yatakla kavga ediyorum resmen uyuyamiyorum... sorunlar sorunlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu uyuyamama problemi ne zamandır var???
Her ne kadar besiktasli olsanda yaziyorum :)) eheheh saka saka
Bende bi ara uyku sorunu yasiyordum adacayi icebilirsin.
Yatmadan once muz ye uykuya hazirliyor.
Birde ayran ic bool bool :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Benim bildiğim kadarıyla süt içmekte iyi geliyormuş ve uykuya hazırlıyormuşşş diye duymuştummm...
Mayıs ayından beri yaşıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?