Uyuyamıyorum!

Benimde eşimde var o sorun 4 lere kadar uyuyamıyor. Melisa aldım içti. Hani uykum gelmedi dedi. Bir kereyle ne olacaksa içmedi bir daha

Rezene çayının tadı nasıl vede kokusu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumuna güldüm eşinizin ben de ne kadar zamanda sonuç alırım acaba diye düşünmeye başladım

Papatya çayı ben çok rahat uyuyorum o çayla,bir de kitap okurum geceleri gözlerim yorulduğu için uykum gelir..

Papatya çayı ben çok rahat uyuyorum o çayla,bir de kitap okurum geceleri gözlerim yorulduğu için uykum gelir..

Kitap okumak, uzaklaştım kitaplardan bu sene. Kesinlikle başlamam lazım, uyku getiriyor haklısınız kafa da dağıtıyor.

Valla aklıma ilk olarak ballı yada muzlu süt geldi ay çocuk muyum dersiniz belki ama yararı olur bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla aklıma ilk olarak ballı yada muzlu süt geldi ay çocuk muyum dersiniz belki ama yararı olur bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla nickiniz zaten beni tatlı krizine soktu, bu çayları da yarın alacağım amaaa birazdan kendime tavsiyeniz olan ballı sütü yapacağım canımı çektirdiniz

Son düzenleme:

Passiflora bitkisel bi şurup bana iyi gelmişti ama size nasıl olur bilemem

Yorumuna güldüm eşinizin ben de ne kadar zamanda sonuç alırım acaba diye düşünmeye başladım

Birkaç gün belki bir hafta.
Kuzenimde panik atak başlangıcı vardı.Melisa içti bir süre geçti .
Çok sevdi zaten hala ara ara içiyor sanıyorum.

1 hafta iyiymiş, çayı çok içmem sevmem ama sanırım bu gidişle bağlanıcam:128:

Sende melisa çayı iç bir süre sakinleştirici etkisi var. Belkide rüyalardan kurtulursun.

Denerim
Teşekkür ederim
Bence rüya tabirlerine bakma, küçükken annem bakma demişti kızmıştı, o zamandan beri bakmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…