- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
- Konu Sahibi BesiktasimOleey
-
Psikolojik sorunlarda etkili olabiliyor.belkide doktora gitmelisin.
son zamanlarda bendede mevcut bu durum yaşadığım ve aklıma takılan meselelerden kaynaklandığını düşünüyorum.
muz ayran melisa çayı bunları deneyeceğim
Benimde eşimde var o sorun 4 lere kadar uyuyamıyor. Melisa aldım içti. Hani uykum gelmedi dedi. Bir kereyle ne olacaksa içmedi bir daha
Rezene çayının tadı nasıl vede kokusu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
takıntılarımmNe varki rüyalarında
Antidepresanlar rüyayı engelliyormuş.. Burada yazıyor..
Buyur : http://kadin.mynet.com/yasam/uyku-ve-ruya/594-antidepresanlar-ruyayi-engelliyor.html
Papatya çayı ben çok rahat uyuyorum o çayla,bir de kitap okurum geceleri gözlerim yorulduğu için uykum gelir..
Valla aklıma ilk olarak ballı yada muzlu süt geldiay çocuk muyum dersiniz belki ama yararı olur bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet üye olduğumdan beri BDV'ın abonesi oldum, Allah daha büyük sorunlar vermesin bizlere inşallah
Başlıkta belirttiğim gibi, uyuyamıyorum. Saat sabahın 5'i oluyor, 6'sı oluyor hatta 9 bile oluyor ben zor uyuyorum. Ne zaman uyursam uyuyayım 11:30 gibi de kalkarım nedensiz, bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Hastalık mı yaşıyorum diye düşünmeye başladım, sıcaklardan da olabilir, bilemiyorum:105: Aranızda benim gibi olup uyku problemi yaşayan var mı? Nasıl aştınız bu sıkıntıyı? Bazı çaylar iyi geliyormuş sanırım? İlaç bile önerseniz süper olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederimm:109:
Passiflora bitkisel bi şurup bana iyi gelmişti ama size nasıl olur bilemem
takıntılarımm
O sakinleştiriciydi değil mi
takıntılarımm
Evet bu çeşit sakinleştirici ama uyku
Bozukluğu hatta adet sancısına bile veriyo eczaneler :)
Yorumuna güldüm eşinizinben de ne kadar zamanda sonuç alırım acaba diye düşünmeye başladım
Birkaç gün belki bir hafta.
Kuzenimde panik atak başlangıcı vardı.Melisa içti bir süre geçti .
Çok sevdi zaten hala ara ara içiyor sanıyorum.
DenerimSende melisa çayı iç bir süre sakinleştirici etkisi var. Belkide rüyalardan kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?