Uyuyamıyorum!

Muz, adaçayı çok güzel 2 tavsiye ama ayran sevmiyorum olmadı bu Teşekkür ederim tavsiyeniz için amaaaaaa en büyük Beşiktaş

Rica ederim umarim ise yarar insanin uyumak isteyipte uyuyamasi cok kotu en kisa surede duzelir insallah :)) fb

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Of aynisi bende de var ya. Kpssye bile hic uyumadan girdim. Melisa cayi tavsiye ettiler. 2 gun ictim. Ise yaramayinca biraktim. Halbuki duzenli kullanmak gerekir. Adacayini da simdi ogrendim. Onu deneyeyim bari. Uyuyabiliriz insallah.

Uykuya dalamama anksiyete bozukluğu, eğer gece uyanıp da geri uyuyamama durumu varsa depresyon belirtisidir.

Aaaaa ben uykuya dalamiyorum yaaa bazende uyaniyorum uyuyamiyorummmmm :s

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

beyin çok doluyken uyuyamazmış insan acaba sorunlarınız falan varda istemeden beyni meşgul edip uyuyamıyor musunuz ki ?

rezene çayı uyku getirir genelde uyuyamayan bebeklerde de kullanırlar içinde anason var uyku yapıcı madde. süt içebilirsiniz.

Malesef ki öyle oldu. Ailem bile alıştı bünyemle beraber

aynı sorunu yaşarım ara ara. erken kalksamda uyuyamam gece saat 4 olur 5 olur deliririm sessiz evde. yaptıgım karışım çay cok gevsetti beni nasıl uyudugumu anlamaz oldum. adaçayı, limon melisa (adı bu) papatya (bunu sallama çay olarak almıştım) karışımı yaptım saat 10 gibi içtim bi kupa. yapılışı kaynak suya hepsinden birer tutam atıp üzerini çay tabağıyla kapatıyorsun 3 4 dk demleniyor süzüp içiyorsun. fayda ediyor dene derim çok zor bi durum cunku bu uyuyamamak.

Son düzenleme:

Rezene çayı, teşekkür ederim bunu da not ettim. Aslında haklısınız var bir iki sıkıntım, bu çaylarla da geçmezse tıbbi bir yardım alıcam sanırım

Evmenmeden önce sabahlara kadar oturur 9 da uyanirdim şimdi hemen uyuyorum bazen bakarligi özlüyorum. ..acardim film dizi izle dur şimdi eşimle gece yatarken açsak pat uyuyorum. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Of aynisi bende de var ya. Kpssye bile hic uyumadan girdim. Melisa cayi tavsiye ettiler. 2 gun ictim. Ise yaramayinca biraktim. Halbuki duzenli kullanmak gerekir. Adacayini da simdi ogrendim. Onu deneyeyim bari. Uyuyabiliriz insallah.

Dediğiniz gibi inşallah çözeriz çaylarımız elimizde gezicez artık

son zamanlarda bendede mevcut bu durum yaşadığım ve aklıma takılan meselelerden kaynaklandığını düşünüyorum.
muz ayran melisa çayı bunları deneyeceğim

Bebişiniz uyumanızı istiyor demekki, Allah sevginizle büyüyen hayırlı evlat nasip etsin inşallah:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…