- Konu Sahibi BesiktasimOleey
-
Papatya çayı çok deli uyutuyor arkadaşım, ben sorunumu böyle çözdüm, tecrübe eşittir ben
Muz, adaçayı çok güzel 2 tavsiye ama ayran sevmiyorum olmadı buTeşekkür ederim tavsiyeniz için amaaaaaa en büyük Beşiktaş
Ben de rüya görmemek için uyumuyorum bir yolunu bilen var mı?
Uykuya dalamama anksiyete bozukluğu, eğer gece uyanıp da geri uyuyamama durumu varsa depresyon belirtisidir.
Uykuya dalamama anksiyete bozukluğu, eğer gece uyanıp da geri uyuyamama durumu varsa depresyon belirtisidir.
Evet üye olduğumdan beri BDV'ın abonesi oldum, Allah daha büyük sorunlar vermesin bizlere inşallah
Başlıkta belirttiğim gibi, uyuyamıyorum. Saat sabahın 5'i oluyor, 6'sı oluyor hatta 9 bile oluyor ben zor uyuyorum. Ne zaman uyursam uyuyayım 11:30 gibi de kalkarım nedensiz, bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Hastalık mı yaşıyorum diye düşünmeye başladım, sıcaklardan da olabilir, bilemiyorum:105: Aranızda benim gibi olup uyku problemi yaşayan var mı? Nasıl aştınız bu sıkıntıyı? Bazı çaylar iyi geliyormuş sanırım? İlaç bile önerseniz süper olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederimm:109:
Akşamları çay veya kahve çok tüketiyormusun? Belki o yüzden uykun kaçıyor olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hııımmmmm bayağı bir zaman olmuş yani yeni değilmiş son 2-3 haftadır var deseydin eğer aşırı sıcaklardandır diyecektimmm ama sanırım seninkisi başka birşeyden kaynaklanıyorrr belki de psikolojikte olabilir ve bünyende alışmıştır artık bu duruma ne dersinnn???
Bende mesela son bir hafta 10 gündür bu aşırı sıcak havalardan dolayı doğru düzgün uyuyamıyorummm :-(
Evet üye olduğumdan beri BDV'ın abonesi oldum, Allah daha büyük sorunlar vermesin bizlere inşallah
Başlıkta belirttiğim gibi, uyuyamıyorum. Saat sabahın 5'i oluyor, 6'sı oluyor hatta 9 bile oluyor ben zor uyuyorum. Ne zaman uyursam uyuyayım 11:30 gibi de kalkarım nedensiz, bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Hastalık mı yaşıyorum diye düşünmeye başladım, sıcaklardan da olabilir, bilemiyorum:105: Aranızda benim gibi olup uyku problemi yaşayan var mı? Nasıl aştınız bu sıkıntıyı? Bazı çaylar iyi geliyormuş sanırım? İlaç bile önerseniz süper olur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederimm:109:
beyin çok doluyken uyuyamazmış insan acaba sorunlarınız falan varda istemeden beyni meşgul edip uyuyamıyor musunuz ki ?
rezene çayı uyku getirir genelde uyuyamayan bebeklerde de kullanırlar içinde anason var uyku yapıcı madde. süt içebilirsiniz.
Rica ederim umarim ise yarar insanin uyumak isteyipte uyuyamasi cok kotu en kisa surede duzelir insallah :)) fb
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
havalardan da olablr duş alıp serinleyin isterseniz ardından çayı için uyursunuz inşalah :)Rezene çayı, teşekkür ederim bunu da not ettim. Aslında haklısınız var bir iki sıkıntım, bu çaylarla da geçmezse tıbbi bir yardım alıcam sanırım
Of aynisi bende de var ya. Kpssye bile hic uyumadan girdim. Melisa cayi tavsiye ettiler. 2 gun ictim. Ise yaramayinca biraktim. Halbuki duzenli kullanmak gerekir. Adacayini da simdi ogrendim. Onu deneyeyim bari. Uyuyabiliriz insallah.
Ben de rüya görmemek için uyumuyorum bir yolunu bilen var mı?
havalardan da olablr duş alıp serinleyin isterseniz ardından çayı için uyursunuz inşalah :)
Aksine az tüketirim, fazla aramam öyle yokluğunu çayın da kahvenin de:44:
Evmenmeden önce sabahlara kadar oturur 9 da uyanirdim şimdi hemen uyuyorum bazen bakarligi özlüyorum. ..acardim film dizi izle dur şimdi eşimle gece yatarken açsak pat uyuyorum. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?