Uyuyamıyorum!

Denerim
Teşekkür ederim
Bence rüya tabirlerine bakma, küçükken annem bakma demişti kızmıştı, o zamandan beri bakmıyorum..

Normalde bakmam, ne zamandır göremeyince birazda değişik olunca baktım, birşey de anlamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 hafta iyiymiş, çayı çok içmem sevmem ama sanırım bu gidişle bağlanıcam:128:

Tadı çok kötü gelirse az şeker koyarsın tabi hiç şeker kullanmadan daha iyi olur.
Karanfil at içine belki güzel olur. Yakışırmı bilmiyorum denersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biberiye ya da melisa çayı uykusuzluga bire bir. Ben daha içerken uyuklamaya başlıyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaklaşık 9 aydır aynı sorunu yaşıyorum ve bu 9 ay içerisinde 1 ay sadece günde 2-3 saatlik uykularla geçirdiğim günlerim oldu, ben son 4-5 aydır çözümü mesela bu haftam yine uyku düzenim bozuldu, günlerdir sabah 6-7 gibi uyuyup, 12 de uyanıyorum, çözümüm bu durumlarda geceye kadar uyumamakta direnip en geç saat 10,30 da yatarım, ama gün boyu uyuşukta gezsem uyumam, düzeni geri toparlamak için.. Canımı sıkan kişi ve olaylardan uzak durmaya çalışırım, eskiden sessizdim, nezaketi bozmıyım insanlara derdim, şimdi ağzıma geleni sayıyorum sosyal çevremde.. İçime atmıyorum artık..

ekleme yapayım sıkça içilmeli ama günde bir kez fazla içilince zararı olabiliyomuş öyle duydum :)

Merhabalar biraz gec oldu sanirim ama yinede yazayim dedim psikolojik olabilir bilincaltinda asilamayan cozumlenemeyen problemler olabilir tabikivmelisa cayi rahaylatiyor ama onemli oolansorunu cozmeniz cozulemiuemiyorsa da biraz bosvermeyi ogrenmeliyiz ruhumiz ve aklimiz bize bagli unutmayalim kontrolu ele alalim

Dün saat 13 te uyanmıştım, sonra hiiç uyumadım, akşam saat 22 ye kadarda uyumıyacağım..Yani neredeyse 33 saat uykusuz kalırım, tabi akşam 22 civarı uyumayı başarırsam..Benim düzen anca böyle bir süre düzeliyor..

bende uyuyamıyorum mesela şuan hala uyumadım, nedeni öğle uyuyorum diyedir fakat anladığım kadarıyla sen onuda yapamıyorsun, ılık sütün içine bal koy iç onu ama sahurdan sonra falan uyuma 9da yat sahura kalkarsın -eğer oruç tutuyosan tabi- sonra tekrar aynı şeyi uygulayıp yatarsın, eğer tutmuyosan oruç, 11 gibi uyu çünkü insanın uyumaya en yatkın olduğu saatler 9-11.30 saatleri arasıymış

sıcaktan 6 da uyuyorum
güneş ışığındanda 12 de ayyaktayım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…