Uzak duran elti

Valla benim kimseyi bir şeye zorlandığım yok ama davetlere icabet etmemek de biraz tuhaf geliyor bana. Her dk burun buruna degiloz hic olmadik da zaten ama Ömür boyu görüşmeyecek miyiz yani nedir? Eger öyleyse kaynima da haber etsin bari

Valla eltimle cok samimi değiliz bu konuyu oturup başbaşa konuşacak bi yakınlığımız yok. Benim istediğim bana açılması sırrını dökmesi fln degil zaten. Eskiden olduğu gibi medeni sınırlar icinde arada sırada görüşmeye devam etmek . Boyle sanki anlamsız bir soğukluk oluştu kaynım da üzülüyor belli ki. Bu ortadan kalksın istiyorum

Özlüyor sa arayıp çıkıp gelsinler niye davet bekliyorlar yabancı değil kardeş sonuçta

Yoo kesinlikle eksik görmek gibi bir tutumum yok olamaz da. Kendi istemediği sürece cocugu olmayisini konu bile etmem yıllardır bu konuyu kvalidemle bile konuşmadığımız gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşalah..zaten görüşsek benim devamlı bebek çocuk muhabbeti yapmayacağımı da görecek ama bir araya gelmedik inanın bir seneden fazladır. Hep böyle gidemez ki...

Demekki gorusmek istemiyo daha fazla yorum yapmak istemiyorum bence durumu kabullenin

Istemiyorsa da istemiyor, birakin kadinin pesini yazmis burda insanlar biraz anlayisli olun. Davete gitmiyorsa da sebebi belli, niye usteliyorsunuz? Bu sekil olmasinin sebebi belli, kadin uzuluyor belli ki daha neyini kurcaliyorsunuz? Bu konuyu kurcalamyi birakin derim.

Özlüyor sa arayıp çıkıp gelsinler niye davet bekliyorlar yabancı değil kardeş sonuçta
Hepimiz çalışan insanlar olduğumuz icin habersiz kimse kimseye gitmez ama gelmek istiyoruz diye onceden haber etseler eltimle beraber veya kaynım tek, reddedecek değiliz tabii ki. Ama kaynım sanki biz gidip gelmiyormuşuz gibi konusuyor

Allah allah ben anlatamadım kendimi galiba. Görüşmüyorsa görüşmesin o zaman kaynım da neden görüşmüyoruz diye arayıp durmasın? Eşine de söylesin uzak durma kararını?

Bu konuyu acikca konuşacak bir samimiyetimiz yok. Belli ki uzak durmayı seçiyor ama hiçbir ortamda küsmüşüz gibi bir araya gelemiyoruz. Kaynım da görüşelim edelim vs demeye devam ediyor.

Onlar gelmişler siz bebekle hiç gitmediyseniz haklı ama o sevsin diye sürekli sizin götürmeniz saçma olur

Yani amcası görsün istiyoruz ben de eşim de ama eltim uzak durmayı seçtiği icin pek mümkün olmuyor. Eltimle cok samimi olsak acik acik soracağım ama sorsam nerden çıkardın bir sorun yok vs diyecek muhtemelen. Ben de bir sey ima etmiş durumunda kalmak istemiyorum

Yani ben akışına bırakmıştım aslinda kimseye zorla bir sey yaptiramayiz ama kaynım zırt pırt x de x diye arıyor iste

Tamam işte önce bebek görmeye gelinir 40 ı çıkınca bebek gezmesine gidilir davet beklenmez

Etrafımda iki arkadaşım var 10 küsür yıldır çocukları olmayan. İkisi de çok sever çocukları, kendi yeğenleri, eşinin yeğenleriyle de çok ilgii ikiside. Ben onlardan çocuklu ortamlarda hiçbir rahatsızlığı hissettiklerini farketmedim . Ama burada aynı durumu yaşayıp eltiniz gibi kendini geri çeken kadınlar da var. Şaşırdım açıkçası ama demek ki oluyormuş. Herkesin yaşadığı zorluğa verdiği tepki farklı oluyor.

Kaynınıza da üzüldüm, erkek olarak o böyle hissediyorsa eşi cok daha fazla üzülüyordur. Eltinizin özellikle uzak durduğunu hissediyorsanız gitmeyin, davet de etmeyin. Eşiniz çocuğunuzla beraber görüşsün abisiyle. Anlamasanız da eltinizin içinde bulunduğu durum dolayısıyla uzak duruşuna saygi göstermek en iyisi.

Eltiniz sizi istemiyor bu size özel değildir ben de isteyip yapamasam çocuklu birini görmek istemeyebilirim belki, psikolojim bu duruma alışana kadar. Onun yaşadığı çok ağır. Ama siz üstünüze alınıp kadından dert yanıp durmuşsunuz. Emin olun sizi umursamıyordur bile. Neden inatla inatla görüşmek istenir ben de bunu anlamam. Ben mesela sizin durumdan farklı ama eltimi sevmem bebeğini de sevmem kucağıma almam sevimsiz görürüm.
sizi istemeyen elitlerle üzüldüğünü bile bile görüşseniz, çocuğunuzu gözüne soksanız ne olur ki kadın istemiyorsa düzgün bir ilişkiniz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…