- 22 Kasım 2010
- 11.304
- 20.260
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Valla benim kimseyi bir şeye zorlandığım yok ama davetlere icabet etmemek de biraz tuhaf geliyor bana. Her dk burun buruna degiloz hic olmadik da zaten ama Ömür boyu görüşmeyecek miyiz yani nedir? Eger öyleyse kaynima da haber etsin bariBoyle birseyin empatisi olmuyor ama malesef , benim 5 sene olmadi cok sukur suan hamileyim ablamin hala daha olmuyo ve hamileligim hakkinda bise paylasmiyorum onunla , cunku kendisi cocuk hakkinda hicbisey duuymak ve konusmak istemiyo ve ben onu zorlamiuorum kaldi ki eltiniz yani neden yarasini kanatsin sizle konusup , yapacaginiz bir iyilik olur oda ona dua etmek evlat sahibi olmasi icin
Valla eltimle cok samimi değiliz bu konuyu oturup başbaşa konuşacak bi yakınlığımız yok. Benim istediğim bana açılması sırrını dökmesi fln degil zaten. Eskiden olduğu gibi medeni sınırlar icinde arada sırada görüşmeye devam etmek . Boyle sanki anlamsız bir soğukluk oluştu kaynım da üzülüyor belli ki. Bu ortadan kalksın istiyorumEltinizi gerçekten seviyorsanız kayınvalideniz vs olmadan sadece sizlerin olacağı bir organizasyon yapın ve kahve yapma bahanesi ile alın karşınıza konuşun. Onu ne kadar yakın bulduğunuzu söyleyin ve neden kaçtığını sorun.Eğer bu sebepten dolayı kaçıyorsa ona anne olduktan sonra ne kadar ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Gerçekten eltiniz iyi biriyse ona duymak istediklerini söyleyin. Ama gerçekten seviyorsanız. Empati kurmak gerekli biz olsak belki daha da beter olurduk. Rabbim evladınıza sağlık, eltinize de hayırlısı ile evlat nasip etsin inşallah
Evet ikisi görüşse iyi olur aslında oglumu da alip. esim teklif etsin bunuEşinizle abisi dışarda görüşebilir yada kardeşi tek başına gelebilir niye illa eşiyle gelmek zorunda olsunki.
Bence ona kırılmayin zira zor bir durum belki siz ve o ortam çocuklarinizdan bas ettiğiniz için oda kaldıramıyordur ve uzak duruyordur gerçi oda böyle yapmamalı sonuçta Rabbim nasip etmeyince olmuyor ben de 8 empati kura biliyorum çünkü benimde 8 yıldır çocuğum olmadı nasip işte ama eltimin iki çocuğu oldu 5 yilik evli oda hamileyken beni arardı hamileliginden bas ederdi bende canın bir çekerse yolayim falan derdim ama zor yani Rabbim evladı olanların bağışlasın olmayanlara tez zamanda nasip etsin ...taktiri ilahi çocuğu olmayan insanları eksik görmeyin. .
Valla benim kimseyi bir şeye zorlandığım yok ama davetlere icabet etmemek de biraz tuhaf geliyor bana. Her dk burun buruna degiloz hic olmadik da zaten ama Ömür boyu görüşmeyecek miyiz yani nedir? Eger öyleyse kaynima da haber etsin bari
Valla benim kimseyi bir şeye zorlandığım yok ama davetlere icabet etmemek de biraz tuhaf geliyor bana. Her dk burun buruna degiloz hic olmadik da zaten ama Ömür boyu görüşmeyecek miyiz yani nedir? Eger öyleyse kaynima da haber etsin bari
Hepimiz çalışan insanlar olduğumuz icin habersiz kimse kimseye gitmez ama gelmek istiyoruz diye onceden haber etseler eltimle beraber veya kaynım tek, reddedecek değiliz tabii ki. Ama kaynım sanki biz gidip gelmiyormuşuz gibi konusuyorÖzlüyor sa arayıp çıkıp gelsinler niye davet bekliyorlar yabancı değil kardeş sonuçta
Allah allah ben anlatamadım kendimi galiba. Görüşmüyorsa görüşmesin o zaman kaynım da neden görüşmüyoruz diye arayıp durmasın? Eşine de söylesin uzak durma kararını?Istemiyorsa da istemiyor, birakin kadinin pesini yazmis burda insanlar biraz anlayisli olun. Davete gitmiyorsa da sebebi belli, niye usteliyorsunuz? Bu sekil olmasinin sebebi belli, kadin uzuluyor belli ki daha neyini kurcaliyorsunuz? Bu konuyu kurcalamyi birakin derim.
Bu konuyu acikca konuşacak bir samimiyetimiz yok. Belli ki uzak durmayı seçiyor ama hiçbir ortamda küsmüşüz gibi bir araya gelemiyoruz. Kaynım da görüşelim edelim vs demeye devam ediyor.Şimdi anne olunca annelik duygusunun nasıl birşey olduğunu tatmişsınızdır. Bizim de çocuğumuz olmuyor malesef ve bebekli ortama girince canım çok acıyor. Eltinizin de böyle hissettiğini düşünüyorum. Bence bir konuşmayı deneyin belki anlatır. Eğer uzak durmak istiyorsa da canı gerçekten acıyodur bence
Onlar gelmişler siz bebekle hiç gitmediyseniz haklı ama o sevsin diye sürekli sizin götürmeniz saçma olurHepimiz çalışan insanlar olduğumuz icin habersiz kimse kimseye gitmez ama gelmek istiyoruz diye onceden haber etseler eltimle beraber veya kaynım tek, reddedecek değiliz tabii ki. Ama kaynım sanki biz gidip gelmiyormuşuz gibi konusuyor
Yani amcası görsün istiyoruz ben de eşim de ama eltim uzak durmayı seçtiği icin pek mümkün olmuyor. Eltimle cok samimi olsak acik acik soracağım ama sorsam nerden çıkardın bir sorun yok vs diyecek muhtemelen. Ben de bir sey ima etmiş durumunda kalmak istemiyorumEltiniz bence ayıp ediyor. Üzülüyor olabilir ancak her çocuğu olandan kaçacak kendini eve mi kapatacak? Çok mantıksız.. amcası çocuğu görmek istiyor ve görmek hakkı.. Bence bi konuşun neden mesafe koyduğunu acikca sorun belki sorun bebek değil de başka birseydir ?
Bir kere geldiler 9 günlükken. Ama bizi davet etmediler. Davet yokken de biz geliyoruz demek anlamsız yaniOnlar gelmişler siz bebekle hiç gitmediyseniz haklı ama o sevsin diye sürekli sizin götürmeniz saçma olur
Yani ben akışına bırakmıştım aslinda kimseye zorla bir sey yaptiramayiz ama kaynım zırt pırt x de x diye arıyor isteEltini zorlama.ruh halini neler hissettiğini bilemezsin. Belki hiç çocuğu olmayacak, sizi görünce üzülüyor olabilir, çocuğa yakın dursa kıskanıyor denebilir, kırılabilir. Çok çirkef insanlardan kimbilir neler duymuştur. Çok hassas bir konu olayları akışına bırakın. Özleyen size gelsin sevsin
Başına gelmeyen bilemezNe alakası var yaa?
Kardeşinizin çocuğu olsa ondan da kaçacak mısınız?
Tövbe estağfurullah.
Yani kız kardeşiniz doğum yapsa ondan da mı kaçarsınızBaşına gelmeyen bilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?