- 7 Aralık 2019
- 2.590
- 2.492
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uc gun once aradım bıywrdelerdi konusamadıkTek çocuğum annem ben 5 yaşındayken boşandı ve su an evli. Bu 3. Evliliği ilkini ben ilkokulda iken yaptı 4 ay evli kaldı ayrıldı yine aynı adamla 5 sene sonra evlendi yine 5 ay evli kaldı ayrildi. Sonra lise donemimde hiç evlenmedi ve uniye başlayınca başka biriyle evlendi ve hala evli. Bu süreçlerde ben hep anneannemde kaldim. Hoş o da pek istemezdi ama napalim babamla gorusmedigim için onda kaldım. İlişkimiz hep zaten bir tuhaftı annemle. Bu evlilik durumları falan ne bileyim çok şey var. Ben de aksi bir çocuk ve ergenlik geçirdim annem oğlumla bjle kiyaslayip benim çok zor bir vocuk olduğumdan bahsedip oğlum öyle olmadığı için beni sansli bulur.
Sağolsun okuttu beni . Ben de okudum iyi bir bölümü kazandım memur oldum sonra.
Evlenip uzağa gittim.
Bir yanım tek çocuğu benim ve ben onu terk ettim diye buruk
Bir yanım o beni çocukken pek düşünmedi ben de kendimi düşündüm bunda bişey yok diyor
Evlenince aramız bjraz daha düzeldi daha sık görüşür olduk ama en son onu ziyarete gittiğim zaman evinde kalırken hiç samimiyet hissedenedim
İçimden bir ses annendir ara her gün diyor
Başka bjr ses gerek yok bosveeer diyor
Bu arada telefonla konuşmayı sevmiyor falan değil annesini kardeşlerini her gün arar bi qramadigi benim... Küçükler ararmis onların goreviymis öyle diyor
Bilmiyorum ya...
İlişkisi boyle tuhaf olanlar annenizj kaç guunde bjr ariyorsunjz ?
Sadece içimden gelince mi aramalıyım ?
O on gün geçse öyle arar genelde
Bir yazı okudum annenizj aramazsaniz ölünce her gün aklınıza gelir pişman olursunuz falan diye sanırım dokundu biraz
Annemle normal bı ilişkim var. 30 yaşındayım annemin buzamana kadar ay yavrum gel bı sarılayım öpeyim dediğini bilmem. Mizacı bu soğuk yani ama bizim için canını verir dışını tırnağına takip babamla bizim için ellerinden geleni yaptılar. Hergun olmasada iki günde bir ararım. Bazen annem mesaj atar napiyosun diye hemen arkasına ben arar konuşurum. Yani annem soğuk biri ama ararım. Sizin durumunuz farklı. Ne yaşadığını sen biliyorsun ama içinden geliyorsa ara derim annenin aramasını bekleme kendin için kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.Tek çocuğum annem ben 5 yaşındayken boşandı ve su an evli. Bu 3. Evliliği ilkini ben ilkokulda iken yaptı 4 ay evli kaldı ayrıldı yine aynı adamla 5 sene sonra evlendi yine 5 ay evli kaldı ayrildi. Sonra lise donemimde hiç evlenmedi ve uniye başlayınca başka biriyle evlendi ve hala evli. Bu süreçlerde ben hep anneannemde kaldim. Hoş o da pek istemezdi ama napalim babamla gorusmedigim için onda kaldım. İlişkimiz hep zaten bir tuhaftı annemle. Bu evlilik durumları falan ne bileyim çok şey var. Ben de aksi bir çocuk ve ergenlik geçirdim annem oğlumla bjle kiyaslayip benim çok zor bir vocuk olduğumdan bahsedip oğlum öyle olmadığı için beni sansli bulur.
Evlenip uzağa gittim.
Bir yanım o beni çocukken pek düşünmedi ben de kendimi düşündüm bunda bişey yok diyor
Evlenince aramız bjraz daha düzeldi daha sık görüşür olduk ama en son onu ziyarete gittiğim zaman evinde kalırken hiç samimiyet hissedenedim
Bu arada telefonla konuşmayı sevmiyor falan değil annesini kardeşlerini her gün arar bi qramadigi benim... Küçükler ararmis onların goreviymis öyle diyor
Bilmiyorum ya...
Bir yazı okudum annenizj aramazsaniz ölünce her gün aklınıza gelir pişman olursunuz falan diye sanırım dokundu biraz
Tek çocuğum annem ben 5 yaşındayken boşandı ve su an evli. Bu 3. Evliliği ilkini ben ilkokulda iken yaptı 4 ay evli kaldı ayrıldı yine aynı adamla 5 sene sonra evlendi yine 5 ay evli kaldı ayrildi. Sonra lise donemimde hiç evlenmedi ve uniye başlayınca başka biriyle evlendi ve hala evli. Bu süreçlerde ben hep anneannemde kaldim. Hoş o da pek istemezdi ama napalim babamla gorusmedigim için onda kaldım. İlişkimiz hep zaten bir tuhaftı annemle. Bu evlilik durumları falan ne bileyim çok şey var. Ben de aksi bir çocuk ve ergenlik geçirdim annem oğlumla bjle kiyaslayip benim çok zor bir vocuk olduğumdan bahsedip oğlum öyle olmadığı için beni sansli bulur.
Evlenip uzağa gittim.
Bilmiyorum ya...
Sanki ben yazmışım yorumu,o derece katıldımEvlenip anne olunca insan annesinin anneliğini daha çok sorguluyor. Ama neden hep bir suçu olmadan kendini suçlu hissedip pişmanlık yaşayacağımızı düşünen biz oluyoruz?
Hep bunlar ince düşünceden azizimSanki ben yazmışım yorumu,o derece katıldım
Günaydın,tünaydınHep bunlar ince düşünceden azizimGünaydın
![]()
Halbuki kendimi tam tersi hissediyorumNe kadar iyi kalplisiniz demeye geldim sadece![]()
Anneniz yazdiklarinizdan anladigim kadariyla ,bildiğimiz özverili annelerden değil, size karşı soğuk.Sanki kv gibi sizin aramanizi bekliyor. Ben söylemeden edemeyeceğim nolur kusura bakmayınHalbuki kendimi tam tersi hissediyorum
Ben yapmam asla böyle bırakmak falan ama beni babamda biraksaydi beni asla okutmazdi bu yüzden kendimi nankör hissediyorumAnneniz yazdiklarinizdan anladigim kadariyla ,bildiğimiz özverili annelerden değil, size karşı soğuk.Sanki kv gibi sizin aramanizi bekliyor. Ben söylemeden edemeyeceğim nolur kusura bakmayınKüçük çocuğunu ya da çocuklarını ozellikle kendi annesine bırakıp gidip evlenen anneleri aslaa anlayamıyorum,bu da benim özrüm olsun, .Böyle oldugu halde siz burda konu açacak kadar değer veriyorsunuz annenize ,bence çok iyi bir kalbiniz var Eminim siz böyle bi sey yapmazsınız.
Her gün ararım annemi ama sizin durumunuz çok farklı annenizle kopuk bir ilişkiniz var belli sizin canınız ne zaman aramak istiyorsa o zaman arayın bosverin yaa o sizi zamanında hiç dusunmemis sizi anneannenize atmış sizi istediği gibi davranmış ve bu yüzden belliki çok psikolojik sıkıntılar ve zor bir ergenlik geçirmiş siniz siz eşinize ve oğlunuza sarılın ailenizin kıymetini bilin bosverin kim ne düşünürse düşünsünTek çocuğum annem ben 5 yaşındayken boşandı ve su an evli. Bu 3. Evliliği ilkini ben ilkokulda iken yaptı 4 ay evli kaldı ayrıldı yine aynı adamla 5 sene sonra evlendi yine 5 ay evli kaldı ayrildi. Sonra lise donemimde hiç evlenmedi ve uniye başlayınca başka biriyle evlendi ve hala evli. Bu süreçlerde ben hep anneannemde kaldim. Hoş o da pek istemezdi ama napalim babamla gorusmedigim için onda kaldım. İlişkimiz hep zaten bir tuhaftı annemle. Bu evlilik durumları falan ne bileyim çok şey var. Ben de aksi bir çocuk ve ergenlik geçirdim annem oğlumla bjle kiyaslayip benim çok zor bir vocuk olduğumdan bahsedip oğlum öyle olmadığı için beni sansli bulur.
Evlenip uzağa gittim.
Bilmiyorum ya...
Okutacak tabii ,ne demek .Nankörlükle ne alakası var sizin durumunuzun? Siz tahmin ettiğim de iyi kalplisiniz .Çocuğunu okutmak ebeveynlerin asli görevleridir, bunu herkes bilir.Allah herkese sizin gibi ince düşünceli evlat versin, ne diyeyim..Ben yapmam asla böyle bırakmak falan ama beni babamda biraksaydi beni asla okutmazdi bu yüzden kendimi nankör hissediyorum
Sağolun güzel düşünceniz icin... Okutacak tabi dogru... Ama kız kısmını okutsan nolur sana yaramaz diyorlardi ona annem de kızımı okutacagim diyordu dedikleri gibi de oldu okudum ama onu bıraktım kendi hayatima baktım ona hayrim tek trendyoldan gönderdiğim hediye vs gibi şeyler ... Her memlekete gittiğimde zaten yüzüme vuruluyor teyzemler vs tarafından bırakıp gittin anneni diye...Okutacak tabii ,ne demek .Nankörlükle ne alakası var sizin durumunuzun? Siz tahmin ettiğim de iyi kalplisiniz .Çocuğunu okutmak ebeveynlerin asli görevleridir, bunu herkes bilir.Allah herkese sizin gibi ince düşünceli evlat versin, ne diyeyim..
Rica ederim,en iyisini yapmışsınız.Teyzeleriniz de çok yanlış düşünüyor ve ben olsam zerre umursamam teyzemi falan bu durumda. Annemi de bi kere ariyorsam,onun da beni bi kere aramasını beklerim şu şartlarda.Yani üst üste ben aramazdim sizin durumunuzda .Artık onun analık yüreği ölçüsüne kalmış, sizin hiç bir suçunuz yok ki .Rahat olun yani.Insallah çok mutlu, sonsuz bir evliliginiz olur evladinizla birlikte ,Sağolun güzel düşünceniz icin... Okutacak tabi dogru... Ama kız kısmını okutsan nolur sana yaramaz diyorlardi ona annem de kızımı okutacagim diyordu dedikleri gibi de oldu okudum ama onu bıraktım kendi hayatima baktım ona hayrim tek trendyoldan gönderdiğim hediye vs gibi şeyler ... Her memlekete gittiğimde zaten yüzüme vuruluyor teyzemler vs tarafından bırakıp gittin anneni diye...
Ama biliyor musunuz benim memleketimden bir tane talibim yoktu beni annemin birçok eeblilik yapmasindan dolayı iyi aile kızı olarak görmedikleri için evlenmek isteyen bile yoktu ki. Ben de sınıf arkadaşımla sevgili olunca evlendim .
Aradım onu acmadi bütün gün geri aramadı akşam oldu tekrar aradım öğlen neden aramistin dediRica ederim,en iyisini yapmışsınız.Teyzeleriniz de çok yanlış düşünüyor ve ben olsam zerre umursamam teyzemi falan bu durumda. Annemi de bi kere ariyorsam,onun da beni bi kere aramasını beklerim şu şartlarda.Yani üst üste ben aramazdim sizin durumunuzda .Artık onun analık yüreği ölçüsüne kalmış, sizin hiç bir suçunuz yok ki .Rahat olun yani.Insallah çok mutlu, sonsuz bir evliliginiz olur evladinizla birlikte ,önce çekirdek ailenize bakın, inanın kimsenin huyu suyu degismiyor .