- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.933
- 598
- Konu Sahibi derdiyedertli
-
Bence beyin de sıkıntı yok siz bol kepçe vicdan verin.
Sahsen ben bu durumda olsam esimin mali ustune almasini isterim ya babam ustune alsa sonradanValla dediğin gibi şanslı gelin hangimiz hepsini parmağında oynatıp mali babamızın üzerine geçirebiliriz.Ama bu çok riskli bir iştir bunu yapan kp de koca da bayağı saf olmalı.Bu devirde kimseye güvenilmez.
ya babada mali alsa kendi cocuklari arasinda bolusturse o zaman damat bey ne yapar acepValla dediğin gibi şanslı gelin hangimiz hepsini parmağında oynatıp mali babamızın üzerine geçirebiliriz.Ama bu çok riskli bir iştir bunu yapan kp de koca da bayağı saf olmalı.Bu devirde kimseye güvenilmez.
Bilemiyorum keşke fake olsa ama işim dolayısıyla bu tip durumlara çok şahitlik ediyorum ben. İnsanlar ve bakış açıları öyle tuhaf ki her olayda bir yaşıma daha gire gire ruhum 70 yaşına girdi
Bencede suan konu sahibinin beyinin calistigi kisimlarla bizim daha kendi beynimizde kesfetmedigimiz kisimlar ayni degil onun icin fitne ficur gerekiyorBence beyin de sıkıntı yok siz bol kepçe vicdan verin.
Belki bi insanin gerçeğidir ama konu sahibinin eğlence olsun diye fake kullandığı aşikarİnşallah fakedir :)
Ölümlü dünya sonuçta hadi mal babanın üstündeyken Allah korusun vefat etse o zaman ne olacak?Her türlü çok risk var.Yada baba parayı batırsa..Sahsen ben bu durumda olsam esimin mali ustune almasini isterim ya babam ustune alsa sonradan
ya babada mali alsa kendi cocuklari arasinda bolusturse o zaman damat bey ne yapar acepbu zamanda babana bile guvenme diyorlar damat kp ye guveniyor ☺
arkadaslar sakin belli yeni üye can sıkıntısına gelmis artık ögrendim bu tipleri eskide olsa ooo neler yazardım simdi sallıyorumSelamun aleyküm bayanlar. Formu uzun süredir takib ediyorum üye olmak bu güne kısmetmiş. Hemen konuya geçiyorum soruma hızlı cevap bulabilirim inşaallah hukuki bilgiye ihtiyacım var. Kayınpederimin ilk eşinden olma üç çocuğu var eşim kayınpederimin ikinci eşinden tek erkek çocuk birde kız kardeşi var. İlk eşinden boşandıktan sonra kayınpederimin edindiği mallarda eşimin payı buyuk.Çalışma hayatı boyunca babasına destek olmuş bir ev yaptırmış ve babasının üzerine. Şimdi sorum şuki kayınpederimin eski eşinden olma çocukları yeni edinilen mallarda babaları üzerinden hakk taleb edebilirmi? henüz avukatla görüşmeden buradan sormak istedim.
Kayınpederimin şuan üzerinde dört arsa ve iki ev var, biz bunları satış göstererek babamın üzerine geçirmeyi planlıyoruz. Daha sonra görümcemin hakkını veririz duruma göre, zaten bayan olduğu için çok ihtiyacı olmayacak, bekar şuan evleneceği kocası yapsın malını. Eşimin erkek çocuk olarak ve çalıştığı için hakkı daha fazla zaten. İlk eşten çocukların bir şey almasınıda istemiyorum açıkçası bu konuyu kayımpederim ve babam konuşarak çozer. Kayınvaldem sessiz bir kadındır, oda en çok sizin hakkınız diyor zaten ilk eşten çocukların sonradan kazanılan mallarda hakkı olduğunu düşünmüyor. Biz satışı babam üzerinden göstersek nasıl olur sonradan elimizden alırlarmı.Saglam bir yol önerin lütfen hukukçu arkadaşlar cvp bekliyorum. Tşk.
Şimdi madem kocaniz çalıştı o zaman kocanızın üzerine neden yapılmadi da şimdi bunun derdine düşüldü?Kocam yıllarca çalıştı ve ev yaptı kayınpederimin üzerine kayınpederimde diyor oğlumun hakkıdır arsa parasınıda o evin kirasından ödediler. Biz yinede görümceme bir pay vereceğiz diyorum ama linçliyorsunuz konuyu doğru okuyun lütfen. kayınpederimde kayınvalidemde sizin hakkınız diyor.
Umarım söylediğiniz gibi gerçek değildir.. Dünyada böyle insanların olduğunu bilmek istemiyorum..Evet üşenmedim yazmış olan herkes görsün diye alıntıladım bu konu sahibinin kesinlikle gerçek oldugubu dusunmuyorum bir kimse haksızlık bile yapsa kendini haklı göstereceği bi üslup kullanmaya çalışır zaten kocası yapsın gibi bir cümle kullanmaz
Gecenlerdede altınla ilgili bir konu açılmıştı
Gelinden altınlarını istedik sonra veririz diye güya yazan gorumceydi "Teklif üzerine gelin ailemin takımlarını verin ben kullanmak isterim demis" görüncede takip ne yapacaksa diyordu anlatımında
Bir kimse haksızlık bile yapsa kendini çirkef göstereceği boyle bi üslup kullanmaz yani olacağını dusunmuyorum
iki konuyada bakıyorum konular gerçeğe yakin ama atada seyircinin nabzını yükseltmek isteyen galeyana getirmek istenilen cümleler serpilmiş bir üslup var
Amaç burdaki kadınların nabzını mi ölçmek yoksa eğlenmek mi yada sosyal deney mi bilmiyorum ama bence bizler bu konulara yorum yapio cevap verdikce burayi eglenme amaciyka kullananlarin sayisi cogalacak
Bende gercek sanip bir suru sey yazdim gece gece sinirlendim. konuyu okuyunca tutamadim kendimiKonunun fake oldugu cok belli. Birisi trollemek icin acmis konuyu. Hikayeye girisinden belli.
Maalesef ki bu değilse de benzer bi cok gerçek durum vardi ama ülkemizde bu durundaki insanlar çirkef görünmek yerine kendini haklı çıkarmak için mağdur edebiyatı yapmayı tercih ediyorlarUmarım söylediğiniz gibi gerçek değildir.. Dünyada böyle insanların olduğunu bilmek istemiyorum..
Konuyu okumadım ama bu zihniyeti hiçbir zaman anlayamadım bir kadın bir kadının hakkını almasını neden desteklemez? Neden kocaya bel bağlasın istiyorsunuz neden güvencesi olmasın hele babasından kalan bir haksa ??? ( konunun başka hiçbir yerini okumadım)Daha sonra görümcemin hakkını veririz duruma göre, zaten bayan olduğu için çok ihtiyacı olmayacak, bekar şuan evleneceği kocası yapsın malını.
Umarım gerçekten böyledir. Ancak benzeri bir durum kendi aile çevremde dahi var ne yazık ki. Hatta bu durum anne tarafımda baya baya 70lerde bizzat notere götürülerek mal sahibi olan anne üzerinden erkek çocukları kendi üzerine alıyor ve (sanırım o dönemlerde kayıtlar vs bulmak elde etmek şuan gibi olmayıp güç olduğu için) annede bu konuda ikna edilerek yalnız erkek çocuklarım var iki tane onların üzerine geçirmek istiyorum denilerek baya baya bildiğiniz gasp edilerek kalan 3 kız kardeş yok sayılmış. Çok şükür ki şuan dava açıldı 3 kızda hakkını alacak, olay ispatlandı ve şuan mülke değer biçirilerek satışı yapılıp EŞİT şekilde bölünecek.Evet üşenmedim yazmış olan herkes görsün diye alıntıladım bu konu sahibinin kesinlikle gerçek oldugubu dusunmuyorum bir kimse haksızlık bile yapsa kendini haklı göstereceği bi üslup kullanmaya çalışır zaten kocası yapsın gibi bir cümle kullanmaz
Gecenlerdede altınla ilgili bir konu açılmıştı
Gelinden altınlarını istedik sonra veririz diye güya yazan gorumceydi "Teklif üzerine gelin ailemin takımlarını verin ben kullanmak isterim demis" görüncede takip ne yapacaksa diyordu anlatımında
Bir kimse haksızlık bile yapsa kendini çirkef göstereceği boyle bi üslup kullanmaz yani olacağını dusunmuyorum
iki konuyada bakıyorum konular gerçeğe yakin ama atada seyircinin nabzını yükseltmek isteyen galeyana getirmek istenilen cümleler serpilmiş bir üslup var
Amaç burdaki kadınların nabzını mi ölçmek yoksa eğlenmek mi yada sosyal deney mi bilmiyorum ama bence bizler bu konulara yorum yapio cevap verdikce burayi eglenme amaciyka kullananlarin sayisi cogalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?