üzerimize almak için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu düşünceyi özellikle de bir kadından duymak inanılmaz gerçekte. Bu nasıl bir zihniyet ? Eşinizin babasının, eşiniz doğmadan evvel edindiği mallarda o zaman ilk çocuklarına kalsın o halde ??

Ahsjdjsjs
Bu havada da çekirdek gitmez ama olsun ben yine de aldım bekliyorum:))

Mal kaçırıp milletin hakkını gasp etme konusuna da selamun aleykum diye başlamak..
Dondurmam elimde bir taraftan yiyip diğer taraftan yorumlara bakıyorum çok eğlenicuk

herseye siz mi karar vericeksiniz kadin oldugu icin fazlasina gerek yok kocasi yapsin mali ilk evlilikden olanlar birsey almasin ustelik cocuklar sonradan kazanilan maldan neden pay almasin ki babalari neticede kayinvalidenizde ilk esden olan cocuklari mi kollayacakti sanki de onun fikri onemli olsun bu konuda esiniz ortak paydan daha fazlasini alsin desek emek verdiginden diger herseyinde esit bolunmesi lazim

Sen kimsin ki kızının babasının malına ihtiyacı olmayacağı düşünüyorsun belki kadının kocasının durumu iyi olmayacak aç gözlü pişkin seni. banlanıcam büyük ihtimalle ama. Sonradan gelmiş kadının babamın hakkını bana gerek yok deyip vermemeyi düşünecek heeeeeeee o bütün malları söke söke alırım fazlasıyla. umarım kayınderin oğlan düşkünü bir cahil değildir de kızına sizden cok hak verir

Kocam yıllarca çalıştı ve ev yaptı kayınpederimin üzerine kayınpederimde diyor oğlumun hakkıdır arsa parasınıda o evin kirasından ödediler. Biz yinede görümceme bir pay vereceğiz diyorum ama linçliyorsunuz konuyu doğru okuyun lütfen. kayınpederimde kayınvalidemde sizin hakkınız diyor.

Eğer böyle düşünüyorlarsa gerçekten kayınpederiniz olaya hiç girmeyip direk eşiniz kendisi satın alsaydı madem ?

Mal kaçırmak için akıl almak , bana bir davami hatırlattı. Bir adam önceki evliliklerinden olan çocuklarına mal yedirmemek !! için yeni karısının erkek kardeşi üzerine malları yaptı. Sonra o malları üzerine yaptığı erkek kardeş öldü. Tüm mallar ölenin karısı ve iki küçük çocuğuna kalmıştı, vermedi kadın malları yeni bir adamla evlendi , onunla yedi

Konu sahibi o kadar rahat anlatmis ki sanki dersiniz obur cocuklar sperm bankasindan alinan spermlerle olmusta sadece kendi kocasi gercek babadan.o malda hepsinin hakki oldugunu idrak edememis mali kacirmanin derdine dusmus babasiyla

Sizin üstünde hiç bir emeğinizin olmadığı malı ne hakla babanızın üstüne geçireceksiniz? Görümcenize evleneceği adam alsın her şeyi ne demek? Ne kötüsünüz!
Ne hakla mı?Evlenmiş kocası mal yapmış!Görümcesi de evlensin zengin TEK ERKEK ÇOCUK bir safla o da ona yapsın.

Butun plani programi yapmis hanımefendi bide ustune hukukcu çağırıyor ayagina pess

O zaman sadece esinizin para verip te yaptigi evi esinize versin ne diye tum mali istiyorsunuz hic mi vicdaniniz yok

Polemik çıkarmak için mi açtınız bu konuyu? Ne hadsizlik evin gelini olarak diğer kardeşlerin hakkını yok saymak,babanıza satılmış gibi gösterip mal kaçırmak hele hele bir kadın olarak görümceme de duruma göre veririz eşi yapsın ona mal demek size mi düştüü ya siz kim oluyorsunuz da kayınpederinizin mirasına karışıyorsunuz??

İsterse o malları yaparken hiç destek olmamış olsunlar her kuruş ve toprakta hakları var ve şerh koydururlr kaldı ki.mal kaçırmaktan ceza alırlar bir akıllı siz misiniz oh hazır mal sadece biz alalım biz yiyelim

Allahtan korkun bee sizin gibi gelinler ev bark yıktırır kaynanası da sessizmiş işimiz kolay olur diyor bak bak adamın çocukları canı yaa elinizden gelse adamı evden atarsınız adam yaşıyor ya yaşıyor daha bu ne mülk sevdası mübarek gün Allah ıslah etsin sizde onlar gibi çalışın yapın evinizi bir zahmet..

evi eşin alıp yapmış olsaydı zaten kendi üzerine yapardı kayınpederin zaten evleri var evlenince verirdi tapuyu sizin hakkınız diyorsa sizin üzerinize niye yapmamış eşiniz yapmışmış yalan söylemeyin bari yaa..sende eşinin yapıpta kayınpeder üzerine yaptıracak göz var mı

O zaman eşinizin 3kardeşi sonradan piyasaya çıkmadı baştan eşiniz evi kendi üzerine yapsaymış. Uyanıklık yapıyorsunuz kayınvalideniz de yanlış ölüm var o üç çocuğu bilerek evlendi şimdi onları yok sayamaz. Kayınpederinizin neyi varsa 5e eşit bölünür siz bişey kanıtlayamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…