Uzun sreli ilikisi olanlar buraya :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

Corn3t

Ziyaretçi
ßenm gißi 5 yıLLık Yada bukdr uzun süRe iLişkisi OLan kısLar Varmı Ya ?

hepimisde aYnı sorun Varmı Acaba Merak Ediormm varsa bekLiorm sizi kısLarr

anlamadıqım şey :)

.....hepimisde aYnı sorun Varmı Acaba Merak Ediormm varsa bekLiorm sizi kısLarr.....

o yüzden sorun ne diom :)

benim 3 yıl oldu en yeni benim sanırım :) sorun nekimse bişi yazmamış:)

Uzun süren ilişkiler birbirinizi tanımanız için ayrıcalık olarak görülebilir ama bir yerde tıkanıp kalır ilişki diye düşünüyorum , çok uzun süre flört edip o kişiyle evlenen arkadaşlarımın sayısı da çok az gözlemlediğim kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

arkadaşlar benim görüşüm şu ; hiç kimseye sizin ilişkiniz bu kadar sürmüş şöyle olur böyle olur diyemem demem de çünkü herkesin ilişkilerini yaşayış tarzı farklıdır. nasıl tanıştınız, gelecekten beklentileriniz ne,birbirinize güveniniz ne ölçüde,birbiriniz için neler yaptınız neler yaparsınız ,o giderse hayat nasıl devam ..gibi sorulara herkesin vereceği yanıtlar farklı olur. bunun için de birliktelik süresinin uzuyor olmasının getireceği sonuçlar da herkes için farklı olur. umarım hiç biriniz mutsuz olmazsınız...

kızLar ÖnceLikLe Kusura Bakmayın dün Açtm Konuyu Ama İşim Çıktı Çıkmak Zorunda KaLdm..
Sorun Şu böLe Uzun SüreLi iLişkiLerde evLenme iLqiLi sorunLarıız OLuomu.MeseLa benm sevqiLm evLenmek istio Ama Ben Biraz Daha BekLememiz Gerektiqini DüşünüOrum.Ama Evi FaLan Yok 650 700 aLdıqı Maaş Ve Bende HaLiyLen biraz Para BiriktireLim bi iki sene geçs
n Öle bakaLım diince Kızıo Yüzünü Asıo Bana.Sizdede OLuomu Acaba.Kız aiLesi Hemen Vermek İstemez GeneLde Kızını Ama erkekLerde Bu Yok Ve Bu Yüzden AceLe edioLar Sanırsam.

Ben anlamadım..
Madem erkek arkadaşınızın maaşı bir evi geçindirebilecek güçte değil neden evliliği ertelemek istediğinizde size kızıyor ki...yasakkelime
Ne yapmayı düşünüyormuş ki? Ne yiyip içeceksiniz,kaç para kira vereceksiniz? Bütün bu hesapları yapmış mı? Kusura bakmayın. Şahsi fikrimdir ki;para olmadan saadet olmaz ki..:1closedeyes:

Bncede Para OLmadan saadet OLmuo Cnm İşte bu urumda OLanLar bunu yaşayanLar varmı diorm varsa fikirLerini bekLiorm.
nebLm Ya sanrm kızLr daha düşüncLi bu Konuda

6 sene olacak 2008 de ve 2007nin temmuz ayında nişanlandık ağustos ayında askere gönderdim aşkımı gelincede hemen evlenmeyi düşünüyoruz..tabi önce evimizi alıcaz..benimde nişanlım 800 1000 ytl arası maaş alıyor ama biz küçük birşehirde yaşıyoruz evimiz kendimizin olunca bu maaşla çok iyi geçinir gideriz..sen iyi düşünmüşsün biraz para biriktirin ondan sonra kurun yuvanızı..

ben de size yaşadıklarımı ve fikirlerimi yazayım. 2 ay önce sözlendik 3 yıldır birlikteyiz .
..şu durumda canım bu maaşa ev almaya kalkmayın hiç bence geniş zamanlı plan yapmalısınız.belki ailesi falan maddi destek olursa daha fazla biriktirebilirsiniz yada başka çözümler bulabilirsiniz.uzun uzun düşünmeden karar vermeyin derim ben .

bizde 6 yil flort ettik su anda 7 aylik evliyiz yani yaklasik 7 yildir beraberiz allahima cok sukur hic bir sorun yok
para konusuna gelincede ikiniz beraber calisarak herseyin ustusinden geleceginizi dusunuyorum
biz esimle 2 yil para biriktirdik sonra dugun yaptik lalea ya katiliyorum para olmadan hic bir sey olmuyor iki gonul bir olunca samanlik seyran olur derler ama davulun sesi uzaktan hos geliyor basina gelince isin icinden cikmasi zor oluyor allah yardimciniz olsun canima.s.a.s.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

benim de 8 yıl oldu :) rekor bende mi?

bizim de evlilikle ilgili çok sorunlarımız oldu. erkek arkadaşım herşey biran önce olsun diye çok uğraştı, çok kavgalar ettik. ona da hak verdim ama beklemek zorundaydık. şimdi çok şükür herşey düzene girdi, ocak ayında da nişanım var beklerim bütün kk yı:):):)

ay masallah yaaa 8 sene ne demek yaw kız 14 yasından berı nasıl degişmedi duygularınız yanı ne bılım sasırdım bı an tatlicadiarzu

benim de 7 bucuk sene oldu...
evlenmeyi düşünüo,bende istiorm..ancak bir evi geçindiricek sorumluluğu olduğunu düşünmediğim için,şuan cevabım 'hayır'...
zaten askerliğini yapmamış biriyle evlenmek istmem açıkcası...

Ya İnsan Sevdiqi İçin Ve Okdr YıLın OnunLa Geçince Hayr diemiosun Be.benmki kaçkere evLiLik tekLifi etti ben hep evt dedm ama evLenemioz :)) para Biriktirmk Lazm bu devrde Geçnmek çok zor ÇoOoKkK..
en Kötü ev 500ytL'den başLıo 600 700 ytL Maaş aLan birini düşünsenize vah ki ne vah.o Yüzden bu devirde erkein çaLışmasıyLa olMUo sadece iki taraFta çaLışcakki ki anca GeçiniLebiLsn dimi kızLar Ya

KAtiliyorum :1closedeyes:
Kendinizi ve geleceginizi garantiye almadan girismeyin böyle bir olaya..
Ikinizde cok sükür saglikli,genc insanlarsiniz..
Calisin,kazanin, kazanciniz üzerine kurun yuvanizi..

benim de 5 yıl oldu.ona kalsa herşey tamam.yani evimi geçindiririm diyor.
ama bence aceleye gerek yok .çünkü bunun dönüşü yok.insan önünü iyice görmeli.ben belirsizliğe gidemem.büyük konuşmayım ama en doğrusu bu sanırım.biraz sonu başı belliolmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…