C
Corn3t
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Corn3t
-
kızLar ÖnceLikLe Kusura Bakmayın dün Açtm Konuyu Ama İşim Çıktı Çıkmak Zorunda KaLdm..
Sorun Şu böLe Uzun SüreLi iLişkiLerde evLenme iLqiLi sorunLarıız OLuomu.MeseLa benm sevqiLm evLenmek istio Ama Ben Biraz Daha BekLememiz Gerektiqini DüşünüOrum.Ama Evi FaLan Yok 650 700 aLdıqı Maaş Ve Bende HaLiyLen biraz Para BiriktireLim bi iki sene geçs
n Öle bakaLım diince Kızıo Yüzünü Asıo Bana.Sizdede OLuomu Acaba.Kız aiLesi Hemen Vermek İstemez GeneLde Kızını Ama erkekLerde Bu Yok Ve Bu Yüzden AceLe edioLar Sanırsam.
benim de 8 yıl oldu :) rekor bende mi?
bizim de evlilikle ilgili çok sorunlarımız oldu. erkek arkadaşım herşey biran önce olsun diye çok uğraştı, çok kavgalar ettik. ona da hak verdim ama beklemek zorundaydık. şimdi çok şükür herşey düzene girdi, ocak ayında da nişanım var beklerim bütün kk yı:):):)
Ya İnsan Sevdiqi İçin Ve Okdr YıLın OnunLa Geçince Hayr diemiosun Be.benmki kaçkere evLiLik tekLifi etti ben hep evt dedm ama evLenemioz :)) para Biriktirmk Lazm bu devrde Geçnmek çok zor ÇoOoKkK..
en Kötü ev 500ytL'den başLıo 600 700 ytL Maaş aLan birini düşünsenize vah ki ne vah.o Yüzden bu devirde erkein çaLışmasıyLa olMUo sadece iki taraFta çaLışcakki ki anca GeçiniLebiLsn dimi kızLar Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?