Uzun sreli ilikisi olanlar buraya :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sözlü dövüş sanatı diye bi kitap var orda okumuştum bu tip durumlarda esprili bi cevap bulmak gerekiyomuş senin nefret ettiğin konu her ne ise sana söylediklerinde espriyle cevap verip kurtulman gerekiyomuş ama ben bu konuda bi espri türetemedim ne yazıkki

Yok yawrum ya ne espri kaldi tureticek ne de bahane evlen kurtul durumundayiz artik biz!walla ben biraz daha ondan beklicem baktim olmuo.dicem surda 2-3ay kaldi konustugumuz zamana gelinlik siparisimi verdim ben sende git mekan olayini hallet dicem:))))

beste aynı durumdayız çok yoruldum artık kavgalardan

bende bıktım kavgadan falan kendi dertlerim yetmiyo gibi bide milletin baskısı artık çıldırtacak beni koca bul evde kaldın sıra sende terbiyesis terbiyesiz laflar muhattap alıp selam vermediğim insanlardan bile laf yiyorum işin kötüsü verdiğim cevbıda anlamak istemiyo hala pişkin ve terbiyesizce konuşmalarına devam ediyolar delircem sanırım bu evliliğin bizim toplumumuzda bukadar önemli olduğunu yeni anladım. çok doluyum arkadaşlar yaşayan anlar anca yaşamayanda gelir şimdi dahada canımı sıkar dışardakiler yetmiyo gibi

aynı durumdayız aynen yaşayan anlar işin kötü yanı da tıpkı benim gibi şeyler yaşayan iş arkadaşlarım bile yapıyolar
yani kızlar birbirlerinede yapıyolar okadar sinir bozucuki belki evlensem mutsuz olucam acaba mutsuz olsam evlen evlen diyenler beni dinlerler mi yardımcı olurlar mı
bazende düşünüyorum heralde fırsat arıyolar insanlar birbirlerini yaralamak için ve bunu buluyolar

bizim toplumda evlilik bazı kadınlar için görmediğini görmek ulaşamadığına kavuşmak resmen seviye atlamakmış bunuda gördüm bu yaşımda evlilik çok şeymiş ben bunu yediğim hakarete varan çirkin sözlerdensonra öğrendim çok acıtıyolar bazen canımı allaha havale ediyorum. yok canım evlen diyenler evlendiğinde de peşinden kocası neci yakıştılarmı çocukları olmuyomu neden bebek yok vs vs bunlarla uğraşcaklar yazık bu insanlara asıl zavallı bunlar bence kendi hayatına yön veremeyip milletin hayatına çomak sokanlar. bugün nefret ettirdiler beni kadın olmaktan insan içine çıkmaktan herşeyden u konuyla alakalı çok iğrenç bi laf yedim cevabını veriyorum ama anlayacak kapasite yok inan sırf bunlar için semt değiştiresim geliyo

bende işten ayrılmayı düşünüyorum bazen, bu lafları işittirene mi kızıyım kendimemi yoksa insanlara mı bilemiyorum

bende işten ayrılmayı düşünüyorum bazen, bu lafları işittirene mi kızıyım kendimemi yoksa insanlara mı bilemiyorum

işten ayrılırsan bunlarla daha çok muhattap olcaksın şuan bi işimyok ve duyduğum hakaretleri yazayım:çalışmıyomusun aaa evdemisin napıyosun nasıl vakit geçiriyosun işin yokmu tüh olsun artık napcan ev kızı oldun, koca bul kocadamı bulamadın evde kaldın kız hahahaaaa

bunlarla muhattap olma işinden memnun değilsen hemen başka iş bak canım

kızlar nasılsınız?ilişkiler nasıl gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…