Uzun sreli ilikisi olanlar buraya :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.................

Son düzenleme:
Benimde 2007 den beri süren bi ilişkimm var evet evlilik konusu birazzz napsak ne etsek sorunu oluo o hemen evlenmek istiyo ama daha 3 senemiz var benimde okulumn btmesine daha 1 sene var.çalışıp eşya almamız lazım ben çelışıp çeyizimi düzücem oda para biriktrsinnnn Allaha şükür ev sorunu olmicak inş.

canım böyle neler yaşadığını bile bile kabul etmicektin o kişiyi. bak şimdi nasıl şüphelere düşüyosun. eğer kabul ettiysen onu kabul ettiğin gibi geçmişini de kabul edip unutacaksın herşeyi devam edeceksin ama bu durum seni rahatsız ediyo içini huzursuz ediyosa da devam etmiceksin.

ben olsaydım böyle bi ilişkiden çıkmış birisini kabul edemezdim gibi geliyo.

bizde 17. ayımıza giricez.
ınşallah Allah'ım ayırmaz bizi...

bende 6.senemdeyim ilşkimde 22 yaşındayım hiç bu zamana kaar en ufak bi saygısızlık yapmadık birbirmize hala ilk günkü gibi seviorum.biliyorumki oda sevio yoksa devam etmezdi tek taraflı.hala gözlerinin içine bakdığımda mutluluktan gözlerim dolar.allahın izniyle evlenicezde.ha sorunlar olmuyomu tabiki oluyo ama saygı sevgi herşeyi tatlılıkla halledio

4 ay nere 5-6 yıl nere:1shok:

4 ay nere 3.5 yıl aynı evde kalmak nere:1shok:

6 yıl biri ile beraber olmuşsun ve bunun 3.5 yılı aynı evde kalmakla geçmişse sen olsan unutabilir miydin?şakkıdı

ömür boyu aklında olacaktır.

ama sen onun hayatında daha 4 aydır varsın... tabi ki hemen onun 6 yılda geldiği konuma gelemezsin

eğer kaldırabileceksen hep aklında onu taşımasını bu konuyu açma, adamın aklına karpuz kabuğu sokmaşutarafagitti

ama iyi düşün, yapamayacaksan zararın en azından dönmekte fayda varyasakkelime

2006 ocak ayından itibaren süren bir ilişkim var nişanlandık 5 haziranda evleniyoruz ömür boyu sürer inşallah

8 yıldır birlikteyiz...
23 yaşındayım...
Avantajları da var dezavantajları da...
15 yaşındayık daha...
Birlikte büyüdük ya...
1 yıldır nişanlıyız...
Şu an uzağımda...
Çok özledim...
İyi ki o sensin...
İyi ki...

46 ay 3 gün:asigim:elbette sorunlar var ama seviyorsan insan es geçiyor bazı şeyleri

Benimde 3 sene olmak üzere.Babam bir türlü kabul etmiyor evlenmemizi.Memur olsun istiyor fakat sevgilim serbest çalışıyor.durumuda ii yani geçeinebilicek durumdayız.ama babam ünv mezunu ve memur olucak diyor.erkek arkadaşımda yazık işte kpss ye çalışıyor.bir yandandaünv sınavına çalışıyor.ne gerek var bütün bunlara anlamıyorum ve sinir oluyorum.zaten ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizi çok özlüyoruz

allah ayırmasın sevdiklerinizden benimde ilişkim halen devam ediyor toplamda 8 yıl 8.5 ay

lise aşkı
2004-2010 .....zemuszemus
Şeniz

5 Mayıs 2007 den beri
Delicesine Seviyorummm nefesimcesinee muhtacımmm:asigim:
Seni benden ayırmasın Allah'ım...:Saruboceq:
Herkes çoook mutlu olsun
Hep mutluluklaa ömür boyu kollarındaa olalım sevdiklerimizin onların kokusuylaa yaşayalımm...

2 sene bitmek üzere daa çooook 2 seneler görürüz inşş hep mutluu hep aşııık :)

Kızlar ben uzun süren ilişkiler konusunda şunu merak ediyorum kiminiz 3, kiminiz 5, kiminiz 7-8 yıllık ilişkiler yaşıyorsunuz en azından bir nişan fln yok mu? Ne zmn evlenmeyi düşünüyorsunuz bence çok uzun bir süre biz yaklaşık 2.5 yıl sonra evlendik ve çevremden duyduğum kadarıyla uzun süren ilişkilerin sonu evlilike bitmiyor yada bitsede evlilikten sonra ayrılmayla sonuçlanıyormuş. Gerçektende çevremde çok var böyle. Şayet ben 3 yıldan fazla bekleyemezdim. Allah hepinizi mutlu etsin ve hiç ayırmasın diyorum ama neden bu kadar uzun birliktelik yaşayıp evlenmediğinizi de merak etmiyor değilim.

2.5 yıllık bir ilişkim var benim de

yakında 5. yılımıza gireceğiz :hulya: inşallah bu yaz da nişan olur sempatiksalakcinni (bizimkiler verirse tabi ohaoldumsmile ) olmazsa da kafayı yiyeceğim millet bizden sonra tanıştı evlendi bir de hava atıyorlar bi biz kavuşamadık... :gitme:

canım bende aynen senin gibi düşünüyorum ve acayip derecede akıl almaya ihtiyacım var aslında :teselli:

aminnnn alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…