- Konu Sahibi Corn3t
-
arkadaşlar merhaba...ben nişanlımla tam 9 yıldır beraberim. 06.04.2002'de tanıştık. 2010 yılının sonunda da nişanlandık.tanıştığımızda ben daha 18 o 19 yaşındaydı.Şiimdi ben 27 o 28 yaşında...ben onunla tanıştıktan sonra üniversiteyi okudum 5yıl benimle bursaya geldi ve orada beraber mücadele ettik herşeyle.Biz beraber büyüdük.birbirimizn herşeyi olduk.o bnm sadece sevgilim değil annem babam kardeşim arkadaşım herşeyim oldu.sonra okul bitti istanbula döndük o askere gitti geldi bir yerde işe girdi biraz kendini toparladı sonra nişanlandık.şimdi 8 aydır nişanlıyız.allahın izniyle 02.06.2012de de evlenmeyi planlıyoruz..tam bnm doğum günümdeee...önemli olan birbirini herşeyi olabilmek.ilişki uzunmuş kısaymış sorun o değil...saygı ve anlayış...
Bu aralar bizde ayni durumdayizbeste aynı durumdayız çok yoruldum artık kavgalardan
Bu aralar bizde ayni durumdayizewliliklecilgili xiddi sorunlar cikmaya basladi ((
ailem ve iş çevrem sürekli soruyo ne zaman evlilik diye sendede aynı sorun var mı?
geçiştirmekten usandım artık
aynen cnm ozelliklede aile
aslinda ona olan guvenimde sorun yok ama isiyle o kadar fazla ilgileniyoki evlilige sira gelmio.3 bck yildr birlikteyiz 1 bck yildirda nisanli durum boyle olunca herkes evlilik bekliyor.dugunu bu yaz yapariz diye konusmustuk 4 ay once fln ama bi daha konu acilmio surda ne kaldiki yaza bende durumu acan taraf olmak istemiyrm(uff cok can skici bi durum bu
kesinlikle onun açması gerekir konuyu ama ben sinirleniyorum ve kendim açıp soruyorum çünkü çevremde bana soruyo
bana kalsa evlenmem böyle devam etsin gitsin ama şu baskılar varya lanet olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?