Uzun sreli ilikisi olanlar buraya :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konu yazılalı baya zaman gecmıs fakat oyle bakarken dıkkatımı cektı. Kendı ılıskımı dusundum. Benımde 5yıllık bır ılıskım var evlenebılmemız ıcınde hala 2 yıl var. Ama ben hıc boyle nefesım ona muhtacım dıye dusunmuyorum. Acaba bende mı bı sorun var yokssa artık alıskalık mı oldu sureklı bunu sorguluyorum

Ahh Ah uzun süreli ilişkileri kimseye tavsiye etmiyorum . şöle gögsünü gere gere elele yürüyememek, herşey yasakmş gibi yaşamak hele bazı tabularınız kurallarınız varsa çekilmez hale geliyor millet sorsa nişanlım desen değil eşim desen değil bi şey diyemiyosun arkadaş diyorsun ailene hiç diyemiyosun tasvip etmiceklerini biliyorsun çünkü çoğu şey oturmamış ah keşke (şu keşkelerden nefret ediyorum ama) daha geç tanışsaydım aşk denen o naneyle doya doya yaşasaydım.... aşk bitti geriye ne kaldı şimdi.......

Son düzenleme:
bizim de 2 yıl olucak kasımda.daha çocuk yaşta başladık çıkmaya.çevremde herkes biter diyo ama bilmiyorum daha önümüzde uzuuun yıllar var acaba biz de 10 yıl falan çıkıp evlenenlerden olurmuyuz

bende üniversiteden beri çıkıyorum 4 yıl olmuş ama çok zorlukları var çocuk yaşta birisine alışmak herşeyi uydurmak çok zor onun okulu bitirmesini bekliyorum beklerken yıparanıyorum ben yaptım böyle birşey ama kimseye tavsiye etmiyorum uzun süreli ilişkiyi

Ağustosun 3 ünde 4. senemize girdik aşkımla ve Allaha şükür ne olursa olsun o beni ve bende onu çok seviyorum

Bizde 5. senemizin içindeyiz, huysuzluk birazda alınganlık var her ilişkide olduğu gibi Allaha şükür başka bir sorunumuz yok mutluyuz

arkadaşlar merhaba...ben nişanlımla tam 9 yıldır beraberim. 06.04.2002'de tanıştık. 2010 yılının sonunda da nişanlandık.tanıştığımızda ben daha 18 o 19 yaşındaydı.Şiimdi ben 27 o 28 yaşında...ben onunla tanıştıktan sonra üniversiteyi okudum 5yıl benimle bursaya geldi ve orada beraber mücadele ettik herşeyle.Biz beraber büyüdük.birbirimizn herşeyi olduk.o bnm sadece sevgilim değil annem babam kardeşim arkadaşım herşeyim oldu.sonra okul bitti istanbula döndük o askere gitti geldi bir yerde işe girdi biraz kendini toparladı sonra nişanlandık.şimdi 8 aydır nişanlıyız.allahın izniyle 02.06.2012de de evlenmeyi planlıyoruz ..tam bnm doğum günümdeee...önemli olan birbirini herşeyi olabilmek.ilişki uzunmuş kısaymış sorun o değil...saygı ve anlayış...

5 sene oldu ama körü körüne sevemedim ki..tamam bu benim hayatımın anlamı dedim tamam eminim başkası olamaz de dim.pat sorun cıktı tartışmalar büyüdü...sevmiyo demedim hiç ama bu ilgisizlik neden dedim.ona az mı geliyorum ona yoksa fazla mı geliyorum bunların sebebi ne dedim ama bulamadım..şimdiyse hayatında söz dinletecek kadar yerim yok diyorum..o beni hak etmedi onun yaptıklarını ben hak etmedim diorm..sülalesiyle tanıştım herkese sevdirmeye calştım kendimi bni istemedikleri halde ufacık bile olsa bi çaba sarffettim ... mutlu olalım die.....peki noldu onun emekleri benim verdigm emekler 3.bi kişi içinn puufff die uçu verdi..geri gelmez o duygular herşey silindi bende..üzgün bile degilim şaşkınım cok...belkide ben hata yapıyorumdur cok büyütüyorumdur dicemm de kendimi kandırmak olcak ..herşey ortada işte.daha neyin sorgulamasını yapıcam ki..artık sabrım kalmadı...burayada böylece içimi döktüm

uzun ilişkiler herzaman sancılıdır ama sevgi aşk bağlılık gerekir devam edebilmesi için..

eee buna artik bi MASSALLLAAHHHH cekilir ALLAH bozmasin...

Amaç paraysa devam etmeyin ya adamların da hayatını çalıyosunuz kendinizin çaldığınız gibi..Madem görüyosun 700 tl maaş aldığını ne bekliyosun vasıfsız eleman 2 sene sonra 2 milyar alcağını falan mı ? Amaç para değilse uzatma..Daha iyisi çıkarsa karşıma diye bekletiyosan o başka tabi.

uzun süreli ilişkimi aman aman uzak durmak lazım benim ilişkim 5 yıl oldu ama şuan resmen sürünüyoruz ne kopuyoruz ne devam edebiliyoruz ne olcak sonumuz allah yardım etsin

ailem ve iş çevrem sürekli soruyo ne zaman evlilik diye sendede aynı sorun var mı?
geçiştirmekten usandım artık

aynen cnm ozelliklede aile
aslinda ona olan guvenimde sorun yok ama isiyle o kadar fazla ilgileniyoki evlilige sira gelmio.3 bck yildr birlikteyiz 1 bck yildirda nisanli durum boyle olunca herkes evlilik bekliyor.dugunu bu yaz yapariz diye konusmustuk 4 ay once fln ama bi daha konu acilmio surda ne kaldiki yaza bende durumu acan taraf olmak istemiyrm(uff cok can skici bi durum bu

benim dört yıllık ilişkim bitti..
Yaşınız belli olgunluktaysa uzatmamak en iyisi..

Göz göre göre ilişkinin elinden kayıp gittiğini görüyorsun
arada istisnalar vardır ki.. çok tebrik ediyorum..
Belkide beceriksizlik bizde.. yapamadık
kısmet olmadı.. Nasip olmadı

bu saatten sonra akıllandım
En ideali iki sene..

kesinlikle onun açması gerekir konuyu ama ben sinirleniyorum ve kendim açıp soruyorum çünkü çevremde bana soruyo
bana kalsa evlenmem böyle devam etsin gitsin ama şu baskılar varya lanet olsun diyorum

kesinlikle onun açması gerekir konuyu ama ben sinirleniyorum ve kendim açıp soruyorum çünkü çevremde bana soruyo
bana kalsa evlenmem böyle devam etsin gitsin ama şu baskılar varya lanet olsun diyorum

Cok ii anliyrm seni!bide ben yillardir yalniz basima hayt mucadelemi veren biriyim.dolayisyla hep kendi kararlarimi verdim.simdi hayatimi etkileyen bu konuda disardan tepki aliyorum ya deliriyorum.birakin biz karar verelim die bagirasim gelio herkese ki yaptigimda olmadi diil cok yakinim dedigim arkadslarimla bozuldu aram bu yuzden.herkes karisck bisey buluo!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…