P
punk_chick
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Corn3t
-
Ya İnsan Sevdiqi İçin Ve Okdr YıLın OnunLa Geçince Hayr diemiosun Be.benmki kaçkere evLiLik tekLifi etti ben hep evt dedm ama evLenemioz :)) para Biriktirmk Lazm bu devrde Geçnmek çok zor ÇoOoKkK..
en Kötü ev 500ytL'den başLıo 600 700 ytL Maaş aLan birini düşünsenize vah ki ne vah.o Yüzden bu devirde erkein çaLışmasıyLa olMUo sadece iki taraFta çaLışcakki ki anca GeçiniLebiLsn dimi kızLar Ya
ay masallah yaaa8 sene ne demek yaw kız 14 yasından berı nasıl degişmedi duygularınız yanı ne bılım sasırdım bı an tatlicadiarzu
kızlar bizde 8.5 senedir birlikteyiz :asigim:
ilgimi çekti eski bir konu ama ...
ben de uzun süren bir ilişki yaşıyorum ve yeni nişanlandık evliliğe de daha çok var ... acaba herkes problemli ve stresli mi geçiriyor bu süreci...? ben çok sıkılıyorum artık bir an önce yuvamı kurmak istiyorum... ve her şeyden kavga eder durumdayız ,sanki tahammül bitmiş sınırdayız gibi ... ben çok dayanılmaz görüyrum bu bekleme sürecini aynı fikirde olan var mı?
cok merak ediyorum ben bu kadar uzun zman gecirince nasil oluyor liv?
yani seneler gectikce duygularin yogunlasti yerine mi oturdu? hala sevgili gibimisiniz? yoksa tamamen kaniksanmis birbirinizi esiniz gibi mi goruyorsunuz? az bir zaman degil ki.. cok uzun.. nasil oldu? arada ayriliklar oldu mu?
helal olsun bu arada.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?