Uzun sreli ilikisi olanlar buraya :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı sorunlar bizdede vaar bide biz ikimizde okuyoruz şuan önce okulların bitmesini beklememiz gerekecek 2 yıl sonra bitio bide onun askerliği var 5 ay sonra hemen evlenmeyi düşünüyoruz ikimizde iyi birer iş bulabilirsek tabii CADIARZU çok düşündük taşındık biraz da kaşındık ama baktık olcak gibi değil para biriktirmeye kalkarsak ohooo yıllar geçer en iyisi iki kişi çalışmak birinizin maaşıyla kira borç taksit ne varsa o kapatılır dieriyle de geçinip gidersin başka çaresi yok para biriktirsin de ev alsın şunu alsın bunu alsın öle gelsin dersen çok beklersiniz canım :1no2: hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah a.s.

ay masallah yaaa 8 sene ne demek yaw kız 14 yasından berı nasıl degişmedi duygularınız yanı ne bılım sasırdım bı an tatlicadiarzu

:asigim::asigim: değişmeeez çünkü çok çaba sarfettik bu yüzden birbirimize daha çok değer veriyoruza.s

BEN 5 YILDIR BİRLİKTEYİM NİŞANLANDIK 8 AY ÖNCE VE 5 AY SONRADA EVLENİYORUM ERKEKLER UZUN Bİ İLİŞKİ YAŞIYORSA BUNU EVLİLİGE SÜRÜKLEMEK İSTERLER AMA SENİN DURUMUN FARKLI O MAAŞLA GECİNMEK ÇOK ZOR ARTII EVLENMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR..BANA ÇOK KOLAY GELİODU AMA ANLADIMKİ ERKEK İÇİN ÇOK AĞAR Bİ YÜK..ŞUAN NİŞANLIM BİLE BAZI ŞEYLERİ KAFAYA TAKIO ÇOK NORMAL BU TABİKİİ AMA SİZ SİZ OLUN KENDİNİZİ İİCEE HAZIR HİSSEDİN VE ÖLEE EVLENİN..BUNU ONA AÇIKÇA VE KIRMADAN ANLAT EMİNİM ODA HAK VERİCEK..HERŞEY BU KADAR KOLAY DEĞİL HELE EVLENMEK EV KURMAK HİÇ DEĞİL.. UMARIM HERŞEY YOLUNA GİRER MUTLULUKLARRR SİZEE yerimseniben

Yanlış anlamayın arkadaşım ama söylemeden edemeyeceğim, ilk önce umarım biran önce sorununuzu halledersiniz ve sevgilinizle evlenip mutlu olursunuz. Yanlız..... Arkadaşım rica ederim Türkçe' yi doğru kullanalım, çok güzel bir dilimiz var bunu tarzancaya çevirmeyelim. Bak sen aklı başında ne cici bir kızsınki mantıklı düşünüyorsun hadi gel bu konudada mantığını kullan emi güzel arkadaşım? Ara sıra imla hataları tabi olur mükemmek değiliz ama bizim Türkçemizde 'y' harfide var unutmayalım olur mu?

4 yıldır beraberiz..Onun öncesinde de arkadaşlık dönemimiz oldu tabi ki..Ama evlenmemize daha 3-4 yıl var..Yani 7-8 yıllık bir beraberlikten sonra evleneceğiz Allah kısmet ederse Bunun nedeni de okulu bitirip mesleklerimizi elimize alıp ev geçindirebilecek,yuva kurabilecek seviyeye ulaşabilmek..Aşk yetmiyor bunu herkes bilir artık büyüyüp hayat şartlarını öğrenince lisedeki gibi toz pembe bakmıyor insan hayata..Ben de sevgilimle şuan olsa şuan hemen evlenmek isterim..Ama evlilik bir ömür sürer ve biz huzurlu rahat bir evlililk yaşamalıyız bunu hak ettik..Ve bunun için de malesef iyi bir meslek iyi bir maaş gerekiyor..

her sey evlenme teklifine evet demekle biticek olsa keske ama arkadaslarin cogunun dedigi gibi maddi temel olmadan kimse mutlu olamiyor helede su devirde 700 ,800 aylik alan biri 400 kira öderse geriye teliydi elektirigiydi kizlar bunlarida düsünmeli insan cok zor ya ALLAH herkese yardim etsin...

Gelelim benim hala icimden atamadigim iliskime 7yil sürdü bu süre zarfinda defalarca evlenme teklifi aldim hepsindede kabul ettim:)Ama bir adim tabiki göremedim sözde kaldi Oysa Ne ev ne maddi sorun vardi benim tarafimdan Ama karsi tarafin ailevi Ve maddi sorunlari yüzünden Hep yerimizde saydik Sonucsa hüsran dilerim Kimse benim yasadiklarimi yasamaz

Benim de 7 yıllık bir ilişkim var.Artık çoğu şey rayına oturdu.Evdi,işti,askerlikti vs vs...Bu 7 yıl boyunca birbirimizi çok iyi tanıdık.Olumlu olumsuz tüm özelliklerimizi ve neye, nasıl tepki vereceğimizi çok iyi öğrendik.Kimse bir yere kaçmıyor sonuçta, seviyorsa bekliyor.a.s.

benim de 2 senelik bir ilişkim var ben su anda okuyorum ve seneye mezun olucam erk arkadasım calısıyor bizimde rahat 2 senemiz var evlenmek icin, ilk once benim mezun olmam is bulmam gerekli sonra biraz da para olmali birikmis ha deyince de evlenilmez ki be anacim:)

arkadaşlar ilişkinin bitmesi bence zamnala alkalı değil kısa ilşkilerde bitiyo bnce önmli olan gerçek sevgi gerçek sevgiler ne kısa sürede neden uzun sürede biter onlar sonsuza dek sürer ben yaşadım biliyorum herkesin gerçek sevgileri tatması dileğiyle...

Biz 11 senenin sonunda evlendik eşimle.Allah herkese nasip etsin.Beraber büyüdük.Ben 14 o 17 yaşındaydı tanıştığımızda.Avantajı da var dezavantajı da.Biriken çok güzel anılarımız olduğu gibi kötü anılarımız da var ama herşeye değer.İlk ve tek aşkım.Çocukluğum, gençliğim.Allah herkese nasip etsin.

ilgimi çekti eski bir konu ama ...
ben de uzun süren bir ilişki yaşıyorum ve yeni nişanlandık evliliğe de daha çok var ... acaba herkes problemli ve stresli mi geçiriyor bu süreci...? ben çok sıkılıyorum artık bir an önce yuvamı kurmak istiyorum... ve her şeyden kavga eder durumdayız ,sanki tahammül bitmiş sınırdayız gibi ... ben çok dayanılmaz görüyrum bu bekleme sürecini aynı fikirde olan var mı?

kızlar bizde 8.5 senedir birlikteyiz :asigim:

cok merak ediyorum ben bu kadar uzun zman gecirince nasil oluyor liv?
yani seneler gectikce duygularin yogunlasti yerine mi oturdu? hala sevgili gibimisiniz? yoksa tamamen kaniksanmis birbirinizi esiniz gibi mi goruyorsunuz? az bir zaman degil ki.. cok uzun.. nasil oldu? arada ayriliklar oldu mu?
helal olsun bu arada.. :)

evliliğe çok var demenin sebebinden kaynaklı olabilir mi? neden çok var evliliğe?

cnm arada ayrılıklar oldu bundan 3-4 sene önce ilk sevgili olduğumuz zamanlarda ama iyi o ayrılıkları yaşamıssım diyorum ...o ayrı kaldığımız zamanlarda birbirimizin kıymetini çok daha iyi anladık

tatlım o benim hem sevgilim hem aşkım hem dostum hem sırdaşım hemde en iyi arkadaşım yıllar geçikte birbirimize daha fazla bağlandık ve en önemlisi birbirimize olan saygımızı hiçbir zaman yitirmedik

5 yıldır birlikteyiz ne zamana kadar böle sürecek bilemiorum kaydirigubbakcemile3

Benim de 4 yıl oldu şöyle bir eksi ve artılarıyla ele alacak olursak.Tamam birbirimizi çookk iyi tanıdık bu iyi ama bazı şeyleri de malesef kii abarttık bir kere artık rahatız kaybetme korkusu daha az.Kısacası ben çok uzun süreli ilişki taraftarı değilim paylaşılacak şeyler azalıyor evliliğe dair..Hep diyorum keşke 1 kaç sene sonra karşıma çıksaydın en fazla 2 yıl flört etseydik diye..

merhabalar ben daha yeni üyeyim birileriyle konuşmaya çok ihityacım var. daha çok yeni sevgiliyiz 1 sene. çok seviyorum. örnek almamak lazım biliyorum ama eski 2,5 senelik bir ilişkiden sonra gelecek düşüncelerini bırakın ondan ayrılacağım düşünceleri sarıyor etrafımı ... çok korkuyorum ne kadar uzun süre yaşanmışlıklar var aranızda bende yaşayabilcekmiyim yaa offf karmakarışığım :S

Benim de 5 6 yıllık bi ilişkim var çok küçükken tanıdık birbirimizi. Hiç ayrılık yaşamadık küstük belki 2 3 gün aramadık ama ayrılmadık da. Bazen tıkanıyor ilişki bunu hissedebiliyorsun sanki sevgi bitmiş alışkanlık haline gelmiş gibi oluyor ama anlıyosun ki değil. İş ayrılmaya doğru gidince birşeyler kafana dank ediyor napıyosun sen diyor kendine geliyosun ki bakıyosun yaptıkların sana ait değil etrafın dolduruşuna gelmişin boş anında duydukların doğruymuş gibi hareket ediyorsun. Sabır istiyor uzun soluklu ilişkiler zamana bırakmak gerekiyor çoğu zaman. Başkalrının düşünceleriyle değil kendi düşüncelerinle hareket etmek gerekiyor çünkü bu ilişkiyi yaşayan onlar değil, herşeyi tam anlamıyla nasıl bilebilriler ki nasıl yaşayabilirler ki o duyguları.. Herkesin şartları bir değil ki tutunduğu dallar hayata bakışı bambaşka o yüzden sabırlı olmak gerkiyor en temel özelliklerden biri bu olsa gerek diyorum. Biz de evelenmek istiyoruz ama daha çok erken olduğunu biliyoruz. Hem yaşımız daha çok erken, hem şatlar. Benim rahat bi yaşamım oldu bu yaşıma kadar her istediğime sahip oldum o da bunun farkında ve benim bu düzenimi bozmak istemiyor o yüzden bana o düzeni sağlamadan evlilik uzak bize. Bence de en mantıklısı bu. En azından bi evi olsun kendi adına belirli bi maaşı olsun borç içinde geçen bi evlilik yaşamak istemiyorum. Evliliğin tadını çıkartmak istiyorum, borçları düşünmek değil. Neden anlattım bunları ben de bilmiyorum içimden geçenleri söyledim, paylaşmak istedim belki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…