- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.581
yanındayım canım gel omuzuma yaslan
tabi ki geçicek atlatıp hepsini geride bıraktıklarınıza bakıp gülümsiceksiniz çok şükür atlattık diye kötü şeyler getirme aklına
ben de duygusala bağladım ya
evet canımm başla bencede cok güzel bişey aslındaaEvet bu aralar başlamayı düşünüyorum tekrar..Ara vermiştim bi ara sorunlar vardı ya bahsetmiştim bi ara :26:
gelıyorum canım
ne guzel geyık yapıyorduk ıkı dakkada huzunlendm canm yaaaa ağladım bıle walla
hayat neşemi enerjımı gerı kazanmak ıstıyorum sankı 70 yıldır bu dunyadayım ve hayat mucadelesı verıyor gıbı yorgun ve bıkkınım
evet söylerizz cnm babamızı sormayıversinnn inş düğünüme gelmez yaa sanmıyorum amaaa :26: soyadı kısmı okadar önemli değil cnm ya normal söylerizz onu sadece baba adını sormasın yeter bazı düğünlerde nikah önceden yapıldıgı için memur falan gelmiyoo normal çift salona girip dans etmeye başlıyo pasta geliyo falan olmadı öyle yaparım ben gerçi evet diye bağırmak isterim salonda ama :26:hee yaa ben de nerden buluyosun diyorum, içinden geliyomuş. benim de içimden geliyo ama aklıma gelmiyotek çekim alanı süpermiş ama
kuzum napiim benim yaratıcılığım kıt biraz
aman ne romantikliği, annem beni onun eline vermiş gibi hani yeni bebeği doğmuştur ya verirler kucağına, aynen öyle sanki onu seviyo
ben genelde sevgilim diyorum
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
aslında nikah memuruna söylesek olur, sadece isim soyisimle kıyılan nikahlar da gördüm. gerçi ben annemin adının ve sevgilimin anne babasının da adının geçmesini istiyorum. kurunun yanında yaş da yanmasın şimdi..ama gene de soyadı kısmı var :26: onu nasıl aşıcaz :44:
amin canım ALLAH razı olsun güzel dileklerin için
ben asıl bana nasıl kııydı onu anlayamıyorum demek beni hiç sevmemiş söylediği herşey boş ve yalanmış yaşanmış herşey boşmuş inandım aldandım gerçek sandım
evet canımm başla bencede cok güzel bişey aslındaasorunlarınızı hatırlayamadım cnm ama atlatmışsınızdır umarımm
her ilişkide olabiliyo böyle şeyler tatlım iyi olmanıza sevindimmOnu çok sıktığım dönemler olmuştu sürekli tartışıyoduk o da bitti dedi..Çok kötü olmuştum..4 gün sonra aradı tekrar konuşmaya başladık..Bi ara daha tartıştık arama bi daha felan dedim 1 gün sonra tekrar aradı..ondan önce hiç bi sorunumuz yoktu herşey çok güzel gidiyodugerçi bi sorun yok şimdilik umarım devam eder böyle.. Evet başlamayı düşünüyorum bende.. :)
her ilişkide olabiliyo böyle şeyler tatlım iyi olmanıza sevindimm
ben seni aqnlıyorum canım bazen bende öyle hissediyorum
ve şuan kendimi çıkmazda hissediyorum inan bana mesela başka oyalanıcak şeyler buluyorum o anlık aklıma gelmiyo ama sonra gene aklıma geliyo nasıl kıydın bana nasıl sözlerin nerde nasıl bana bu kadar güven verip kaybolup gittin yoksa başka biri mi var şimdi kalbinde diye düşünüyorum
bende kendim bıkkın ve güvensiz halsiz yıpranmış kandırılmış hissediyorum
yalnız ben kendi dertlerimide sıkıştırıyorum araya ama dertleşiyoruz diye canım işte:26:
vardır bence kendıne gore bı dusuncesı...mutlaka sevmştr ama bırakıp gıdecek kadar sewmıs demekkı hal boyle olunca hiç sevmesın daha ıyı tabı orası ayrı..ümit werıp yarı yolda bırakan ınsan insan deildir bnm nazarımda.
acaba kendıne mı guwenmedı sana maddı manevı yetemeyecegını mı dusundu acaba baska bırı mı gırdı dıyecegım ama bu ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum
kac yasındaydı
biz ''sencilik'' oynuyoruzAhahahh bnde öyle yapıyorum bakkDD Akşam tv izliyoduk bişey söyledi(hatırlamıyorum.d) döndüm bi bakış attım dudaklar otomatikmen büküldü.Kahkahalar atmaya başladı Onunda çok hoşuna gidiyo öyle davranmam :) Bazen taklidimi yapar o da çok tatlı olur :) sen hiç yapıo musun taklidini?
kıyamammm geçicek inş canım, herkes hayatının bi dönemini çok zorlu geçirir, umarım en az zarar alıcak şekilde atlatırhem dıkkat etmıyor hem sıgara ıcıyor hem nefes darlıgı var arkadaslar.cok uzuluyorum
aileside uzakta yalnız yasıyor içim parcalanıyo yaaaa
bebeım tabıı kı sende anlatıcan bende dertlesıyoruz ne guzel
26 yaşında
maddi yetmediğini düşünüceğini sanmıyorum çünkü yıllardır ben hep aynı bendim bile bile sevdi yani
ama manevi olabilir bilmiyorum ki herkesin beyninde farklı şeyler var
ama biliyo musun en hissediyorum sanki başka biri var gibi hissediyorum birde rüyamda gördüm bi defa ayrılmadan başka bir kızla elele tutuşmuş oturuyorlardı yıkılmıştım kalkınca o kadar ağladım ki anlatamam hala etkisindeyim şimdide bırakıp gitti belkide başkasına aşık oldu
birde yüzüme bile söylemedi ayrılmak istediğini bir tek msjla ayrıldı bitirdi bu kadar yani
dedim tek mesajla bitiriyorsun demek dedim
ama şuan düüşünüyorum çok koydu o harekeeti bana bunu bana yapmıcaktı bir msj la terketmicekti arayıp söylicekti paşa paşa
ben naptım hele biliyo musun bi yıl boyunca oana kitap yazdım onun hakkında o gün ne düşünüyosam ya da onunla ilgili aklıma gelen içimden gelen herşeyi yazdım sayfalarca hemde yazdığım gün ve saatleride yazdım sonra onları temize çektim kırmızı bir deftere pembe kalemle kendi el yazımla sonra sayfalarına parfüm sıktım en baş sayfasını en çok kullandığım rujla öptüm ve verdim ona ama kıymetimi bilmedi
biz ''sencilik'' oynuyoruzçok komik oluyo yav kesin tavsiye ederim ben o oluyorum, o ben. ben ellerimle onun yüzünün her yerini sıkıyorum, saçlarını dağıtıyorum bi yandan da ''ah benim pimpiloş suratlım'' diyorum o da bana ''üff sedef yapma, biraz ciddi ol lütfen, saçımı bozdun ama, yanağımı da acıttın zaten, ayy olmaz mı ki böyle'' diye bi başlıyo dırdıra, aynı benmişim gibi yani taklit yeteneğinin de maşallahı var
ahahah güzelmişD o benim taklidimi yapar ama ben pek sık yapmam :))) Bugün ymek yapıorum nasıl koşuşturuyorum ama..neyse geldi patatesleri dilimledii..ymektn snra öldm ama ayakta duramıodum...Yorgnm fln diorum beyefndi taklidimi yapıo snra da 'bn sna yardm ettm ya' yaptığı da bi patates dilimleme D Allahm yaa...Bide ben haklı olduğumda kndmi savunurum Semiramis'in dediği gibi dudaklar bükülür D ama otomaktikmen oluyo, kasıtlı değil Tamam tamam emrahçılık oynama der uyuhs olurum onaa da
hmmm tek bır mesajla bıtırmesı kotu olmus gercekten ınsan ne buna bu kadar cesaret werdı bırden kestırıp attı dıye dusundurur,gercekten bnmde aklıma gelırdı ya depresyonda bunalımlı bı anda maddı olarak darda yada baska bırı var dıe dusunur ınsan .. pekı bu yonde hıslerın suphelerın olmus muydu
canım benim üzüldüm, ama tüm bunlar için pişman olma bence. çünkü bunları yaparken o zamanlar eminim çok mutlu günler geçirmişsindir. keşke yapmasaydım, değerimi bilmedi demek yerine, iyi ki yaptım, hem bunu yaparken mutlu anlar geçiriyodum, hem de sonucun kötü olması bana iyi bi tecrübe kazandırdı deböyle şeyler, daha doğrusu emekler harcamasaydın bu kez gittiğinde acaba ben de mi bi sorun vardı diye soru işaretlerin olucaktı. en azından şimdi kafan ve vicdanın rahat. sen bu ilişki için elinden geleni yapmışsın çünkü.
bu sencilik oyunu güzelmiş yaa bizde yapalım bariiibiz ''sencilik'' oynuyoruzçok komik oluyo yav kesin tavsiye ederim ben o oluyorum, o ben. ben ellerimle onun yüzünün her yerini sıkıyorum, saçlarını dağıtıyorum bi yandan da ''ah benim pimpiloş suratlım'' diyorum o da bana ''üff sedef yapma, biraz ciddi ol lütfen, saçımı bozdun ama, yanağımı da acıttın zaten, ayy olmaz mı ki böyle'' diye bi başlıyo dırdıra, aynı benmişim gibi yani taklit yeteneğinin de maşallahı var
kıyamammm geçicek inş canım, herkes hayatının bi dönemini çok zorlu geçirir, umarım en az zarar alıcak şekilde atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?