Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

gelıyorum canım
ne guzel geyık yapıyorduk ıkı dakkada huzunlendm canm yaaaa ağladım bıle walla
hayat neşemi enerjımı gerı kazanmak ıstıyorum sankı 70 yıldır bu dunyadayım ve hayat mucadelesı verıyor gıbı yorgun ve bıkkınım

ben seni aqnlıyorum canım bazen bende öyle hissediyorum
ve şuan kendimi çıkmazda hissediyorum inan bana mesela başka oyalanıcak şeyler buluyorum o anlık aklıma gelmiyo ama sonra gene aklıma geliyo nasıl kıydın bana nasıl sözlerin nerde nasıl bana bu kadar güven verip kaybolup gittin yoksa başka biri mi var şimdi kalbinde diye düşünüyorum
bende kendim bıkkın ve güvensiz halsiz yıpranmış kandırılmış hissediyorum
yalnız ben kendi dertlerimide sıkıştırıyorum araya ama dertleşiyoruz diye canım işte:26:

evet söylerizz cnm babamızı sormayıversinnn inş düğünüme gelmez yaa sanmıyorum amaaa :26: soyadı kısmı okadar önemli değil cnm ya normal söylerizz onu sadece baba adını sormasın yeter bazı düğünlerde nikah önceden yapıldıgı için memur falan gelmiyoo normal çift salona girip dans etmeye başlıyo pasta geliyo falan olmadı öyle yaparım ben gerçi evet diye bağırmak isterim salonda ama :26:

vardır bence kendıne gore bı dusuncesı...mutlaka sevmştr ama bırakıp gıdecek kadar sewmıs demekkı hal boyle olunca hiç sevmesın daha ıyı tabı orası ayrı..ümit werıp yarı yolda bırakan ınsan insan deildir bnm nazarımda.
acaba kendıne mı guwenmedı sana maddı manevı yetemeyecegını mı dusundu acaba baska bırı mı gırdı dıyecegım ama bu ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum
kac yasındaydı

evet canımm başla bencede cok güzel bişey aslındaa sorunlarınızı hatırlayamadım cnm ama atlatmışsınızdır umarımm

Onu çok sıktığım dönemler olmuştu sürekli tartışıyoduk o da bitti dedi..Çok kötü olmuştum..4 gün sonra aradı tekrar konuşmaya başladık..Bi ara daha tartıştık arama bi daha felan dedim 1 gün sonra tekrar aradı..ondan önce hiç bi sorunumuz yoktu herşey çok güzel gidiyodu gerçi bi sorun yok şimdilik umarım devam eder böyle.. Evet başlamayı düşünüyorum bende.. :)

her ilişkide olabiliyo böyle şeyler tatlım iyi olmanıza sevindimm

bebeım tabıı kı sende anlatıcan bende dertlesıyoruz ne guzel

26 yaşında
maddi yetmediğini düşünüceğini sanmıyorum çünkü yıllardır ben hep aynı bendim bile bile sevdi yani
ama manevi olabilir bilmiyorum ki herkesin beyninde farklı şeyler var
ama biliyo musun en hissediyorum sanki başka biri var gibi hissediyorum birde rüyamda gördüm bi defa ayrılmadan başka bir kızla elele tutuşmuş oturuyorlardı yıkılmıştım kalkınca o kadar ağladım ki anlatamam hala etkisindeyim şimdide bırakıp gitti belkide başkasına aşık oldu
birde yüzüme bile söylemedi ayrılmak istediğini bir tek msjla ayrıldı bitirdi bu kadar yani
dedim tek mesajla bitiriyorsun demek dedim
ama şuan düüşünüyorum çok koydu o harekeeti bana bunu bana yapmıcaktı bir msj la terketmicekti arayıp söylicekti paşa paşa

biz ''sencilik'' oynuyoruz çok komik oluyo yav kesin tavsiye ederim ben o oluyorum, o ben. ben ellerimle onun yüzünün her yerini sıkıyorum, saçlarını dağıtıyorum bi yandan da ''ah benim pimpiloş suratlım'' diyorum o da bana ''üff sedef yapma, biraz ciddi ol lütfen, saçımı bozdun ama, yanağımı da acıttın zaten, ayy olmaz mı ki böyle'' diye bi başlıyo dırdıra, aynı benmişim gibi yani taklit yeteneğinin de maşallahı var
hem dıkkat etmıyor hem sıgara ıcıyor hem nefes darlıgı var arkadaslar.cok uzuluyorum
aileside uzakta yalnız yasıyor içim parcalanıyo yaaaa
kıyamammm geçicek inş canım, herkes hayatının bi dönemini çok zorlu geçirir, umarım en az zarar alıcak şekilde atlatır

hmmm tek bır mesajla bıtırmesı kotu olmus gercekten ınsan ne buna bu kadar cesaret werdı bırden kestırıp attı dıye dusundurur,gercekten bnmde aklıma gelırdı ya depresyonda bunalımlı bı anda maddı olarak darda yada baska bırı var dıe dusunur ınsan .. pekı bu yonde hıslerın suphelerın olmus muydu

canım benim üzüldüm, ama tüm bunlar için pişman olma bence. çünkü bunları yaparken o zamanlar eminim çok mutlu günler geçirmişsindir. keşke yapmasaydım, değerimi bilmedi demek yerine, iyi ki yaptım, hem bunu yaparken mutlu anlar geçiriyodum, hem de sonucun kötü olması bana iyi bi tecrübe kazandırdı de böyle şeyler, daha doğrusu emekler harcamasaydın bu kez gittiğinde acaba ben de mi bi sorun vardı diye soru işaretlerin olucaktı. en azından şimdi kafan ve vicdanın rahat. sen bu ilişki için elinden geleni yapmışsın çünkü.

aslında bizimki şöyle oldu aramız iyiken birden pat diye msj atıp bitirmedi yani arada bissürü kavga var yani
aylardır hiç aramız düzelmedi ayrılıktan öcne hep kavga hep kavga
en son kavga ettik sonra bir ay aramadı beni sonra aradı bende dedim ki ben senin oyuncağınmıyım canın estimi arıyosun canın estimi aramıyosun sen beni ne sanıyosun be dedim
o da yok bilmem ne bissürü bahane uuydurdu sonra dedim ki
ben senin için ikinci plandayım
o da dedi ki bir beyin de ve kalpta bir kişi varsa ilk sırada da son sırada da o olur bunu anlamıyo musun falan fişmakan işte
daha başka şeylerde söylemiş aklımda değil işte kıymetini bilmiyomuş imajıyla şeyler
bende dedim iyi o zman sende başka birini bulursun
sonra bi hafta hiç konuşmadık gene sonra bana msj çekti işte
dedi senin içinde bana karşı bişi kalmamış ufacık bunu anladım aylardır çabalıyorum hiç bi değişim yok taş olsa çatlardı yani sevmiyosun falan sevsen o kelimeyi kullanamazdın bana seni hala seviyorum buna şahit şuan döktüğüm gözyaşlarım dedi ve defolup gitti
aslında bana görede o değişmemeişti ve ben o kadar şey yaşadım bıktığım zamanlar geldi ona bitti demedim o bana dedi öküz

yok canım ben keşke yazmasaydım demiyorum ki
bu kadar romantikliğime rağmen verdiğim değere rağmen değerimi kıymetimi bilmedi diye kendime acıdım yani hayıflandım öyle yani
çok seviyodum ya tek bi lafıyla herşeyi bırakıp gitmeye razıydım yani ailemi arkama almaya hazırdım onunla olabilmek için

bu sencilik oyunu güzelmiş yaa bizde yapalım bariii

atractivim sana boyle mesaj yazınca sen bir şey yazmadın mı pekı? oda sankı mucadele etmıs ama nokta koymaya dili varabılmıs acaba senın gerı adım atmanı mı bekleyerek bunu goze aldı:44:

kızlar buarada sebcılık oyununu bızde oynuyoruz ama adının secilik oldugunu bılmıyordum guzel ad bulmussunuz
birde biz evet hayır oyunu oynuyoruz kafadan o anlık şiir yazma oyunu oynuyoruz ingilizce konusmaca oyunu falan cok komık oluyor gulmekten katılıyoz walla .... aah ulen ahh sevıyorum ben bu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…