- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.561
ben çooook şiir falan yazdım onaa kaybettim hepsini zaten facesine yazıyodumm bi de mektuplarınaa aklımda olsalar yazardım burda
anlıyorum canım yaa sigara içenlerin cogunda oluyo nefes darlığı zaten bıraksa keşke sevgilinn...Allahım şifa versinn :105:hem dıkkat etmıyor hem sıgara ıcıyor hem nefes darlıgı var arkadaslar.cok uzuluyorum
aileside uzakta yalnız yasıyor içim parcalanıyo yaaaa
nekadar güzel bişey yapmışsınn olsun o kaybetmiş senın gibi kızıı bulabilecek mi bakalım senın kadar seveni bi dahaaben naptım hele biliyo musun bi yıl boyunca oana kitap yazdım onun hakkında o gün ne düşünüyosam ya da onunla ilgili aklıma gelen içimden gelen herşeyi yazdım sayfalarca hemde yazdığım gün ve saatleride yazdım sonra onları temize çektim kırmızı bir deftere pembe kalemle kendi el yazımla sonra sayfalarına parfüm sıktım en baş sayfasını en çok kullandığım rujla öptüm ve verdim ona ama kıymetimi bilmedi
bazen diyo bana sende bük bakayım nasıl yapıyomusm diyoo ama ben utanıyorum beceremiyorummsende büküyosun farkında olmadan diyo bazenn
nekadar güzel bişey yapmışsınn olsun o kaybetmiş senın gibi kızıı bulabilecek mi bakalım senın kadar seveni bi dahaa
evet aslında sevgilinle o gün ne konustuysan ne yaptıysan msjlara kadar not edeceksın ileride okudugunda hem unutulmamış hemde güzel bi anı olurrBende çok seviyorum öyle şeylerii..Çok önem gösteririm bi ara günlük tutuyodumm...
ben naptım hele biliyo musun bi yıl boyunca oana kitap yazdım onun hakkında o gün ne düşünüyosam ya da onunla ilgili aklıma gelen içimden gelen herşeyi yazdım sayfalarca hemde yazdığım gün ve saatleride yazdım sonra onları temize çektim kırmızı bir deftere pembe kalemle kendi el yazımla sonra sayfalarına parfüm sıktım en baş sayfasını en çok kullandığım rujla öptüm ve verdim ona ama kıymetimi bilmedi
aslında bizim için böyle bişeyin olması lazımm en mutlu günümüzde moralimiz bozulmasınnnah canım ya
bence nikah memuruyla konuşun önceden hiç sormasın ana adı baba adı falan direk isim soyisimle başlasa olmaz mı ki sizin incinmemeniz için:26:
bende askerdeyken yapmıstım boyle birseyama eminimki durmuyodur kaybetmisdir erkek milleti anlamaz
çok seviyodum hemde
komik olur ama gerçekten yaa bende olsam utanırdım heraldeeAynen bende utandım geçenlerdesen öyle bak fotonu çekicem die tutturdu..benim ona sık kullandığım bi laf var sesini kaydedip zil sesi yapıcam diyo..Düşünsene kalabalık bi ortamda tel çalıyo ve benm sesimm...Anammm atın beni dha ii
evet aslında sevgilinle o gün ne konustuysan ne yaptıysan msjlara kadar not edeceksın ileride okudugunda hem unutulmamış hemde güzel bi anı olurr
bende askerdeyken yapmıstım boyle birseyama eminimki durmuyodur kaybetmisdir erkek milleti anlamaz
hee yaa ben de nerden buluyosun diyorum, içinden geliyomuş. benim de içimden geliyo ama aklıma gelmiyosenınkide benım gibi baya yaratıcıymışşş ben bi ara tek çekim alanım dıyodum nerden buluyosun böyle sözleri diyodu uyduruyorum öylee içimden geliyo napıyımmpıtırcık kızçeme cok güldümm
kuzum napiim benim yaratıcılığım kıt birazyalnız canım onuns ana değil senin ona söylediklerini yazıcaksın
bu arada sevgilin ne kadar yaratıcıymış çilek tarlam ve gül suyuna bittim gül gibi kokuyosun demek vayy be millette ne romantik yaratıcı sevgililer varmış
benim eski varsa yoksa aşkım,,hayatım bir de bazen kırk yılda bir kafasına saksı falan düşerse ancak mavişim ve bebeğim der işte pehhhh
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinkızlar yaa erkek arkadasım cok sık hastalanıyor ve ben cok uzuluyorum lutfen onun saglıgı ıcın sızde dua eder mısınız yıne hastalanmıs
valla onu bende düşünüyorum bazenn önceden memura söylesekte sormasa olmazmı ki acabaa :26: haketmiyo çünküü adı anılsın istemiyorum acıkcası
aslında nikah memuruna söylesek olur, sadece isim soyisimle kıyılan nikahlar da gördüm. gerçi ben annemin adının ve sevgilimin anne babasının da adının geçmesini istiyorum. kurunun yanında yaş da yanmasın şimdiah canım ya
bence nikah memuruyla konuşun önceden hiç sormasın ana adı baba adı falan direk isim soyisimle başlasa olmaz mı ki sizin incinmemeniz için:26:
Amin kızlar sağolun Rabbim yardımcısı olsun onu korusun.şuan sağlık durumu olsun iş durumu olsun cok kotu.onun ıcın cok uzuluyorum bende gercı bnmde durumum farklı değil.bu kadar engelleri aşıp mutlu olabilir miyiz sizce kotu gunler gececek mı yoksa bizde kopar gider miyiz bi gün
çok duygulandım kızlar bakın şimdi yaaa kusura bakmayın neyse geyıge dewam
kaybetmısse de yuhh ona sordun mu hiç?
canım benım geçecek tabikii bunları sizin imtihanınız olarak düşünn zor gunlerinizde biribirinizi bırakmazsanız bi daha bi ömür bırakmazsınız zatenn bak ne kadar zamandır birliktesiniz ilişkiniz sevginiz hemen öyle kopacak olsaa bunca zaman sürer miydi sürmezdii..sabret her karanlığın sonunda aydınlık mutlaka vardırrAmin kızlar sağolun Rabbim yardımcısı olsun onu korusun.şuan sağlık durumu olsun iş durumu olsun cok kotu.onun ıcın cok uzuluyorum bende gercı bnmde durumum farklı değil.bu kadar engelleri aşıp mutlu olabilir miyiz sizce kotu gunler gececek mı yoksa bizde kopar gider miyiz bi gün
Amin kızlar sağolun Rabbim yardımcısı olsun onu korusun.şuan sağlık durumu olsun iş durumu olsun cok kotu.onun ıcın cok uzuluyorum bende gercı bnmde durumum farklı değil.bu kadar engelleri aşıp mutlu olabilir miyiz sizce kotu gunler gececek mı yoksa bizde kopar gider miyiz bi gün
Canım Allah sana kıymetini bilen,sana değer veren, el üstünde tutan, çok seven ve yaşadığın acıları unutturucak birini karşına çıkarır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?