Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben çooook şiir falan yazdım onaa kaybettim hepsini zaten facesine yazıyodumm bi de mektuplarınaa aklımda olsalar yazardım burda

ben naptım hele biliyo musun bi yıl boyunca oana kitap yazdım onun hakkında o gün ne düşünüyosam ya da onunla ilgili aklıma gelen içimden gelen herşeyi yazdım sayfalarca hemde yazdığım gün ve saatleride yazdım sonra onları temize çektim kırmızı bir deftere pembe kalemle kendi el yazımla sonra sayfalarına parfüm sıktım en baş sayfasını en çok kullandığım rujla öptüm ve verdim ona ama kıymetimi bilmedi

hem dıkkat etmıyor hem sıgara ıcıyor hem nefes darlıgı var arkadaslar.cok uzuluyorum
aileside uzakta yalnız yasıyor içim parcalanıyo yaaaa
anlıyorum canım yaa sigara içenlerin cogunda oluyo nefes darlığı zaten bıraksa keşke sevgilinn...Allahım şifa versinn :105:

nekadar güzel bişey yapmışsınn olsun o kaybetmiş senın gibi kızıı bulabilecek mi bakalım senın kadar seveni bi dahaa

bazen diyo bana sende bük bakayım nasıl yapıyomusm diyoo ama ben utanıyorum beceremiyorumm sende büküyosun farkında olmadan diyo bazenn

Aynen bende utandım geçenlerde sen öyle bak fotonu çekicem die tutturdu..benim ona sık kullandığım bi laf var sesini kaydedip zil sesi yapıcam diyo..Düşünsene kalabalık bi ortamda tel çalıyo ve benm sesimm...Anammm atın beni dha ii

bende askerdeyken yapmıstım boyle birsey ama eminimki durmuyodur kaybetmisdir erkek milleti anlamaz

ah canım ya
bence nikah memuruyla konuşun önceden hiç sormasın ana adı baba adı falan direk isim soyisimle başlasa olmaz mı ki sizin incinmemeniz için:26:
aslında bizim için böyle bişeyin olması lazımm en mutlu günümüzde moralimiz bozulmasınnn

komik olur ama gerçekten yaa bende olsam utanırdım heraldee

Amin kızlar sağolun Rabbim yardımcısı olsun onu korusun.şuan sağlık durumu olsun iş durumu olsun cok kotu.onun ıcın cok uzuluyorum bende gercı bnmde durumum farklı değil.bu kadar engelleri aşıp mutlu olabilir miyiz sizce kotu gunler gececek mı yoksa bizde kopar gider miyiz bi gün
çok duygulandım kızlar bakın şimdi yaaa kusura bakmayın neyse geyıge dewam

hee yaa ben de nerden buluyosun diyorum, içinden geliyomuş. benim de içimden geliyo ama aklıma gelmiyo tek çekim alanı süpermiş ama
kuzum napiim benim yaratıcılığım kıt biraz
aman ne romantikliği, annem beni onun eline vermiş gibi hani yeni bebeği doğmuştur ya verirler kucağına, aynen öyle sanki onu seviyo
ben genelde sevgilim diyorum

kızlar yaa erkek arkadasım cok sık hastalanıyor ve ben cok uzuluyorum lutfen onun saglıgı ıcın sızde dua eder mısınız yıne hastalanmıs
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
valla onu bende düşünüyorum bazenn önceden memura söylesekte sormasa olmazmı ki acabaa :26: haketmiyo çünküü adı anılsın istemiyorum acıkcası

ah canım ya
bence nikah memuruyla konuşun önceden hiç sormasın ana adı baba adı falan direk isim soyisimle başlasa olmaz mı ki sizin incinmemeniz için:26:
aslında nikah memuruna söylesek olur, sadece isim soyisimle kıyılan nikahlar da gördüm. gerçi ben annemin adının ve sevgilimin anne babasının da adının geçmesini istiyorum. kurunun yanında yaş da yanmasın şimdi ..ama gene de soyadı kısmı var :26: onu nasıl aşıcaz :44:

yanındayım canım gel omuzuma yaslan
tabi ki geçicek atlatıp hepsini geride bıraktıklarınıza bakıp gülümsiceksiniz çok şükür atlattık diye kötü şeyler getirme aklına
ben de duygusala bağladım ya

canım benım geçecek tabikii bunları sizin imtihanınız olarak düşünn zor gunlerinizde biribirinizi bırakmazsanız bi daha bi ömür bırakmazsınız zatenn bak ne kadar zamandır birliktesiniz ilişkiniz sevginiz hemen öyle kopacak olsaa bunca zaman sürer miydi sürmezdii..sabret her karanlığın sonunda aydınlık mutlaka vardırr

İnşallah herşey hayırlısıyla düzelir canım ya sıkma canını Allah can sağlığı versin de..Hangimizin sorunsuz dönemleri yok? Hiçkimsenin...Önemli olan hasarsız bi şekilde atlatmak o günleri

Canım Allah sana kıymetini bilen,sana değer veren, el üstünde tutan, çok seven ve yaşadığın acıları unutturucak birini karşına çıkarır inşallah

amin canım ALLAH razı olsun güzel dileklerin için
ben asıl bana nasıl kııydı onu anlayamıyorum demek beni hiç sevmemiş söylediği herşey boş ve yalanmış yaşanmış herşey boşmuş inandım aldandım gerçek sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…