- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.601
canım benim tayin dolayısıyla 6 ay önce olucak nikahım büyük ihtimal. sen de bi kaç gün öncesinden yapabilirsin, olsun nikahına da çok kişi çağırırsın. yine bi çok insanın karşısında evet demiş olursun.evet söylerizz cnm babamızı sormayıversinnn inş düğünüme gelmez yaa sanmıyorum amaaa :26: soyadı kısmı okadar önemli değil cnm ya normal söylerizz onu sadece baba adını sormasın yeter bazı düğünlerde nikah önceden yapıldıgı için memur falan gelmiyoo normal çift salona girip dans etmeye başlıyo pasta geliyo falan olmadı öyle yaparım ben gerçi evet diye bağırmak isterim salonda ama :26:
aynısı yaa aynı bunlarbiz ''sencilik'' oynuyoruzçok komik oluyo yav kesin tavsiye ederim ben o oluyorum, o ben. ben ellerimle onun yüzünün her yerini sıkıyorum, saçlarını dağıtıyorum bi yandan da ''ah benim pimpiloş suratlım'' diyorum o da bana ''üff sedef yapma, biraz ciddi ol lütfen, saçımı bozdun ama, yanağımı da acıttın zaten, ayy olmaz mı ki böyle'' diye bi başlıyo dırdıra, aynı benmişim gibi yani taklit yeteneğinin de maşallahı var
ahahah güzelmişD o benim taklidimi yapar ama ben pek sık yapmam :))) Bugün ymek yapıorum nasıl koşuşturuyorum ama..neyse geldi patatesleri dilimledii..ymektn snra öldm ama ayakta duramıodum...Yorgnm fln diorum beyefndi taklidimi yapıo snra da 'bn sna yardm ettm ya' yaptığı da bi patates dilimleme D Allahm yaa...Bide ben haklı olduğumda kndmi savunurum Semiramis'in dediği gibi dudaklar bükülür D ama otomaktikmen oluyo, kasıtlı değil Tamam tamam emrahçılık oynama der uyuhs olurum onaa da benimki dilimlemiyo bile, robot ne güne duruyo diyo, kısırın içine salataları robottan geçirip koyan insan, düşün o kısırın halini
hee o dudak düşürme bizde de var. ama benimki biraz cins olduğu için, arada düşürmemi istiyo, neymiş bebekler hep ağlarmış çok tatlı olurlarmış, hadi ben de öyle düşüreymişim, hadi onun küçük emrahı olaymışım
güzeller, koklanmamış güller ben yatıyorum hepinize iyi geceler
ne güzel yaa biz oyun oynamıyoruzda benımkide laflarıma okadar alıştı ki sen benım neyimsin bakıyım diye soruyorum arada ' yavru kedinim ' diyoo cok hosuma gidiyo yaaaakızlar buarada sebcılık oyununu bızde oynuyoruz ama adının secilik oldugunu bılmıyordum guzel ad bulmussunuz
birde biz evet hayır oyunu oynuyoruz kafadan o anlık şiir yazma oyunu oynuyoruz ingilizce konusmaca oyunu falan cok komık oluyor gulmekten katılıyoz walla .... aah ulen ahh sevıyorum ben bu adamı
atractivim sana boyle mesaj yazınca sen bir şey yazmadın mı pekı? oda sankı mucadele etmıs ama nokta koymaya dili varabılmıs acaba senın gerı adım atmanı mı bekleyerek bunu goze aldı:44:
cok güldürdün benı Allahta senı güldürsünn sebcilik gerçekten güzel iism bulmuş sedeffay bi türlü sencilik yazamamışım
yoo o gayet iyi biliyor böyle bir şey yaptığında geri adım atmayacağımı
bende dedim tabi özet geçtim sana neler neler saydım bir görsen
bütün bende hissttiklerimi bana karşı hisisettirdiklerini söyledim
dedim işte bi msjla mı bitiriyosun dedim sonra bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum aylardır umursamayan sensin aramız bozuk olmasına rağmen aylardır çevreme rol yaptım hala birlikteymişiz mutluymuşuz gibi gülümsedim sana laf ettirmedim dedim ccanımı acıttın çok fena hemde bundan sonra senin ne sesisini duymak istiyorum ne bişiyini istiyorum çıkma karşıma sakın dedim benim için artık sonsuza kadar bittin bay x sin artık gibi bissürü şey söyledim
canım benim tayin dolayısıyla 6 ay önce olucak nikahım büyük ihtimal. sen de bi kaç gün öncesinden yapabilirsin, olsun nikahına da çok kişi çağırırsın. yine bi çok insanın karşısında evet demiş olursun.
benimki düğünüme kesinlikle gelmez. gelse de başkasının düğününe gider o, kızını tanımıyo ki salonları karıştırır
ama seninki gelebilir belki, hani aynı ildesiniz ya :26:
iyi uykular fıstıgım görüşürüz tekrarraynısı yaa aynı bunlarbenimki dilimlemiyo bile, robot ne güne duruyo, kısırın içine salataları robottan geçirip koyan insan, düşün o kısırın halini
hee o dudak düşürme bizde de var. ama benimki biraz cins olduğu için, arada düşürmemi istiyo, neymiş bebekler hep ağlarmış çok tatlı olurlarmış, hadi ben de öyle düşüreymişim, hadi onun küçük emrahı olaymışım
güzeller, koklanmamış güller ben yatıyorum hepinize iyi geceler
yoo o gayet iyi biliyor böyle bir şey yaptığında geri adım atmayacağımı
bende dedim tabi özet geçtim sana neler neler saydım bir görsen
bütün bende hissttiklerimi bana karşı hisisettirdiklerini söyledim
dedim işte bi msjla mı bitiriyosun dedim sonra bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum aylardır umursamayan sensin aramız bozuk olmasına rağmen aylardır çevreme rol yaptım hala birlikteymişiz mutluymuşuz gibi gülümsedim sana laf ettirmedim dedim ccanımı acıttın çok fena hemde bundan sonra senin ne sesisini duymak istiyorum ne bişiyini istiyorum çıkma karşıma sakın dedim benim için artık sonsuza kadar bittin bay x sin artık gibi bissürü şey söyledim
siz ne kdrdır birlikteydiniz kafasına estikce cekip giden birimiydi
hmmm:44:
canım ben zaten bır kadının elınden geldıgınce yapıcı kurtarıcı olmaya calıstıgına ınanıyorum hiç bir kadın ilişkisini yada yuvasını bozmak ıstemez elınden gelenı yapar özen gosterır ama erkekler oyle deil gercekten
sende butun hıslerını dökmüşsün isteyen bir erkek ne yapar ne eder gönülde alır eskıyı de unutturur yeterkı o özeni göstermeye istek ve heves olsun...
senın için hayıorlısı olsun canım ama aklında bir şey kalmasın acaba soyle mı dawranmalıydım dıe sen ıcını dökmüşsün elınden geldıgınce de tolerans gostermıssın anladıgım kadarıyla bir erkek olarak istese senı yumusatabılır gonlunu alabılırdı dıye dusunuyorum nıtekım o gunden berıde aramadı deil mi?
iyi geceler bebikim tatlı ruyalarrrbende yatayım artık fıstıklarımm uyku bastırdıı hepinize iyi gecelerr
iyi geceler bebikim tatlı ruyalarrr
s.tret ozaman be anam:89:
gençsin guzelsın çile cekcegıne işte oyle mıydı boyle mıydı dusuncegıne bak hayata yenıden basamıs gıbı oldun secme sansın ve dıkkat etme sansınvar artık elini sallasan ellisi bosweeeeeerrr
kaldık gene gwenkopoş atraktoş ve hürroooşşş
seevince öyle s.tir edilmiyor işte deiğin gibi tamam belki elimi sllasam ellisi belki ondan daha yakışıklı,dha romantik daha paralı birini bulabilirim
ama ona hissettiklerimi hissediceğim birini nasıl bulucam
neyse ya sen benim böyle konuştuğuma bakma melankoliğim bu arlaar biliyorsun böyle ondan konu açılınca böyle şeyler geliyor aklıma ama unutmaya çalışıyorum zaten unutmamak için çabalardım eskiden şimdi unutmaya çalışıyorum yeni bir dünya kurucam
valla ben bir film bitirdim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?