Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım benim tayin dolayısıyla 6 ay önce olucak nikahım büyük ihtimal. sen de bi kaç gün öncesinden yapabilirsin, olsun nikahına da çok kişi çağırırsın. yine bi çok insanın karşısında evet demiş olursun.
benimki düğünüme kesinlikle gelmez. gelse de başkasının düğününe gider o, kızını tanımıyo ki salonları karıştırır
ama seninki gelebilir belki, hani aynı ildesiniz ya :26:

Son düzenleme:
ne güzel yaa biz oyun oynamıyoruzda benımkide laflarıma okadar alıştı ki sen benım neyimsin bakıyım diye soruyorum arada ' yavru kedinim ' diyoo cok hosuma gidiyo yaaaa

atractivim sana boyle mesaj yazınca sen bir şey yazmadın mı pekı? oda sankı mucadele etmıs ama nokta koymaya dili varabılmıs acaba senın gerı adım atmanı mı bekleyerek bunu goze aldı:44:

yoo o gayet iyi biliyor böyle bir şey yaptığında geri adım atmayacağımı
bende dedim tabi özet geçtim sana neler neler saydım bir görsen
bütün bende hissttiklerimi bana karşı hisisettirdiklerini söyledim
dedim işte bi msjla mı bitiriyosun dedim sonra bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum aylardır umursamayan sensin aramız bozuk olmasına rağmen aylardır çevreme rol yaptım hala birlikteymişiz mutluymuşuz gibi gülümsedim sana laf ettirmedim dedim ccanımı acıttın çok fena hemde bundan sonra senin ne sesisini duymak istiyorum ne bişiyini istiyorum çıkma karşıma sakın dedim benim için artık sonsuza kadar bittin bay x sin artık gibi bissürü şey söyledim

siz ne kdrdır birlikteydiniz kafasına estikce cekip giden birimiydi

hmmm:44:
canım ben zaten bır kadının elınden geldıgınce yapıcı kurtarıcı olmaya calıstıgına ınanıyorum hiç bir kadın ilişkisini yada yuvasını bozmak ıstemez elınden gelenı yapar özen gosterır ama erkekler oyle deil gercekten
sende butun hıslerını dökmüşsün isteyen bir erkek ne yapar ne eder gönülde alır eskıyı de unutturur yeterkı o özeni göstermeye istek ve heves olsun...
senın için hayıorlısı olsun canım ama aklında bir şey kalmasın acaba soyle mı dawranmalıydım dıe sen ıcını dökmüşsün elınden geldıgınce de tolerans gostermıssın anladıgım kadarıyla bir erkek olarak istese senı yumusatabılır gonlunu alabılırdı dıye dusunuyorum nıtekım o gunden berıde aramadı deil mi?

siz ne kdrdır birlikteydiniz kafasına estikce cekip giden birimiydi

4,5 yıl yok öyle gitmezdi de işte bi gitti pir gitti bilmiyorum belkide gönlü başkasına kaydı aşık oldu aolabilir yani gönül bu kader belkide bahane buldu gitti diğer kıza yapcak bişi yok
neyse ya boşverelim bana değer vermeyen insanlardan bahsetmeyi valla başımadda karımada sinirden ağrı girdi şuan midem bulanmaya başladı ki sinirlenince mideme vurur benim

bende yatayım artık fıstıklarımm uyku bastırdıı hepinize iyi gecelerr
iyi geceler bebikim tatlı ruyalarrr

s.tret ozaman be anam:89:

gençsin guzelsın çile cekcegıne işte oyle mıydı boyle mıydı dusuncegıne bak hayata yenıden basamıs gıbı oldun secme sansın ve dıkkat etme sansınvar artık elini sallasan ellisi bosweeeeeerrr

seevince öyle s.tir edilmiyor işte deiğin gibi tamam belki elimi sllasam ellisi belki ondan daha yakışıklı,dha romantik daha paralı birini bulabilirim
ama ona hissettiklerimi hissediceğim birini nasıl bulucam
neyse ya sen benim böyle konuştuğuma bakma melankoliğim bu arlaar biliyorsun böyle ondan konu açılınca böyle şeyler geliyor aklıma ama unutmaya çalışıyorum zaten unutmamak için çabalardım eskiden şimdi unutmaya çalışıyorum yeni bir dünya kurucam

karsına cıkmadı henuz oyle biride ondan zaten sevebilcegin bir adam cıksa onunla olucaksın yani onu sevdigim gibi sevemem falan filan hikaye kendimden biliyorum oyle bir vuruluyosunki birine benimde oyleydi beni umursamadıgını acık acık soyleyen bir adamı dusunerek daha fazla vaktimi harcamadım

canm bılmem mı unut dıye dıyorum ama yapıcak bişi yok ayrılıgı kabullenmezsen hazmetmezsen mutlu olamazsın aşk ölmez belkı kanını kaynatcak bırı cıkar yakında kısmet bu işler

gwen ne ara izledın hangı filmi izledın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…