Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

senınkide benım gibi baya yaratıcıymışşş ben bi ara tek çekim alanım dıyodum nerden buluyosun böyle sözleri diyodu uyduruyorum öylee içimden geliyo napıyımm pıtırcık kızçeme cok güldümm

yalnız canım onuns ana değil senin ona söylediklerini yazıcaksın
bu arada sevgilin ne kadar yaratıcıymış çilek tarlam ve gül suyuna bittim gül gibi kokuyosun demek vayy be millette ne romantik yaratıcı sevgililer varmış
benim eski varsa yoksa aşkım,,hayatım bir de bazen kırk yılda bir kafasına saksı falan düşerse ancak mavişim ve bebeğim der işte pehhhh

Bilemiyorum artık size sormalıı D
o anda onu ısırasım bitiresim geliyoo anlatamam okadar hosuma gidiyo kii bi kere cafeye gitmişti konusmak ıcın benımle pc tamirde falandı sanırımm konustuk sonra bu kıvranmaya başladıı böcek gibi bakıyo dudaklar büküldü bana masum masum bakıyo ben anladım tabi bişey oldugunu noldu kuşum dedim ben çıksam olur muu eve gideyim geç oldu dedii korkmuş kızcam diyee ondan kıvranıyomuşşş bulusunca dicem gene dudak büksün azıcıkkk

kızlar yaa erkek arkadasım cok sık hastalanıyor ve ben cok uzuluyorum lutfen onun saglıgı ıcın sızde dua eder mısınız yıne hastalanmıs

hımm, sen yıllardır beklediğin en en en çok mutlu olucağın günü kimselerin bozmasına izin verme
yalnız nikahta ''baba adı'' sorusunu napıcaz :26:

umarım canım
ama bende çok yaratıcıyım ha aynı senin gibi bissürü şey uydururum anlık aklıma gelen aşk sözleri
ben çooook şiir falan yazdım onaa kaybettim hepsini zaten facesine yazıyodumm bi de mektuplarınaa aklımda olsalar yazardım burda

Ahahahh bnde öyle yapıyorum bakk DD Akşam tv izliyoduk bişey söyledi(hatırlamıyorum.d) döndüm bi bakış attım dudaklar otomatikmen büküldü.Kahkahalar atmaya başladı Onunda çok hoşuna gidiyo öyle davranmam :) Bazen taklidimi yapar o da çok tatlı olur :) sen hiç yapıo musun taklidini?

hımm, sen yıllardır beklediğin en en en çok mutlu olucağın günü kimselerin bozmasına izin verme
valla onu bende düşünüyorum bazenn önceden memura söylesekte sormasa olmazmı ki acabaa :26: haketmiyo çünküü adı anılsın istemiyorum acıkcası

ah canım ya
bence nikah memuruyla konuşun önceden hiç sormasın ana adı baba adı falan direk isim soyisimle başlasa olmaz mı ki sizin incinmemeniz için:26:

bazen diyo bana sende bük bakayım nasıl yapıyomusm diyoo ama ben utanıyorum beceremiyorumm sende büküyosun farkında olmadan diyo bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…