- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.541
senınkide benım gibi baya yaratıcıymışşş ben bi ara tek çekim alanım dıyodum nerden buluyosun böyle sözleri diyodu uyduruyorum öylee içimden geliyo napıyımmen güzeli canım yaa, bundan sonra öyle dicem valla günaha girmek istemiyorum, adam beni gölgesiyle günaha sokturuyo
hahahbenim yok ama onun çooookk var.
hunu hunu diye sıkar yanaklarımı
pinpiloşum (bu ikizler burcu olduğumdan bi ağlarken bi gülebiliyorum, bundan dolayı binbir surat diyodu, sonra pinpil surat oldu, evrim geçirmiş son hali pinpiloş)
pamuk beyazım
ballı şokellam
pıtırcık kızçem
çiçek tarlam
fosur fosur uyuyan mini mini elli
gül suyum
yumuş yanaklım
cimcoşum (bu da cimcimeden dönme)
şimdilik bu kadar geldi aklımaben onun kadar yaratıcı değilim valla
demez miyim hiç kız onuda diyorummmbenimki üzülünce dudaklarını büküyo hafiften ama farkında olmadann bi kaç kere farkettim bunu diyorum bazen dudaklarını büksenee hadi falan benımki nasl fantazi acaba
en güzeli canım yaa, bundan sonra öyle dicem valla günaha girmek istemiyorum, adam beni gölgesiyle günaha sokturuyo
hahahbenim yok ama onun çooookk var.
hunu hunu diye sıkar yanaklarımı
pinpiloşum (bu ikizler burcu olduğumdan bi ağlarken bi gülebiliyorum, bundan dolayı binbir surat diyodu, sonra pinpil surat oldu, evrim geçirmiş son hali pinpiloş)
pamuk beyazım
ballı şokellam
pıtırcık kızçem
çiçek tarlam
fosur fosur uyuyan mini mini elli
gül suyum
yumuş yanaklım
cimcoşum (bu da cimcimeden dönme)
şimdilik bu kadar geldi aklımaben onun kadar yaratıcı değilim valla
o anda onu ısırasım bitiresim geliyoo anlatamam okadar hosuma gidiyo kiiBilemiyorum artık size sormalııD
canım ya hep diyorum sana bakkk bunlardan cok daha güzellerini söyleyeceğin insan çıkacak karşınaa üzülme sakınn
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat mi etmiyo kendisine acabaakızlar yaa erkek arkadasım cok sık hastalanıyor ve ben cok uzuluyorum lutfen onun saglıgı ıcın sızde dua eder mısınız yıne hastalanmıs
benımkinede tam tersi ben annesiymişim gibi davranıyorum yaa aman üşüme iyi giyin yemek yedın mi falan diyorum evet anne diyo bazen şakasınaaevet ama ben en cok düğünümüzde eksiklik yaşayacağımızı düşünüyorum bi de aklıma geliyo düğünde dicek çoğu kişi semiramisin babasıda yokk yazık kızcağızz babasız falan o zaman nedense sinirleniyorumm kötü bişe demicekler belki ama bana acır gibi konusacaklar buna emınım yaniii
kızlar yaa erkek arkadasım cok sık hastalanıyor ve ben cok uzuluyorum lutfen onun saglıgı ıcın sızde dua eder mısınız yıne hastalanmıs
ben çooook şiir falan yazdım onaa kaybettim hepsini zaten facesine yazıyodumm bi de mektuplarınaa aklımda olsalar yazardım burdaumarım canım
ama bende çok yaratıcıyım ha aynı senin gibi bissürü şey uydururum anlık aklıma gelen aşk sözleri
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat mi etmiyo kendisine acabaa
o anda onu ısırasım bitiresim geliyoo anlatamam okadar hosuma gidiyo kiibi kere cafeye gitmişti konusmak ıcın benımle pc tamirde falandı sanırımm konustuk sonra bu kıvranmaya başladıı böcek gibi bakıyo dudaklar büküldü bana masum masum bakıyo ben anladım tabi bişey oldugunu noldu kuşum dedim ben çıksam olur muu eve gideyim geç oldu dedii korkmuş kızcam diyee ondan kıvranıyomuşşş bulusunca dicem gene dudak büksün azıcıkkk
valla onu bende düşünüyorum bazenn önceden memura söylesekte sormasa olmazmı ki acabaa :26: haketmiyo çünküü adı anılsın istemiyorum acıkcasıhımm, sen yıllardır beklediğin en en en çok mutlu olucağın günü kimselerin bozmasına izin verme
yalnız nikahta ''baba adı'' sorusunu napıcaz :26:
hımm, sen yıllardır beklediğin en en en çok mutlu olucağın günü kimselerin bozmasına izin verme
yalnız nikahta ''baba adı'' sorusunu napıcaz :26:
ben çooook şiir falan yazdım onaa kaybettim hepsini zaten facesine yazıyodumm bi de mektuplarınaa aklımda olsalar yazardım burda
bazen diyo bana sende bük bakayım nasıl yapıyomusm diyoo ama ben utanıyorum beceremiyorummAhahahh bnde öyle yapıyorum bakkDD Akşam tv izliyoduk bişey söyledi(hatırlamıyorum.d) döndüm bi bakış attım dudaklar otomatikmen büküldü.Kahkahalar atmaya başladı Onunda çok hoşuna gidiyo öyle davranmam :) Bazen taklidimi yapar o da çok tatlı olur :) sen hiç yapıo musun taklidini?
kızlar yaa erkek arkadasım cok sık hastalanıyor ve ben cok uzuluyorum lutfen onun saglıgı ıcın sızde dua eder mısınız yıne hastalanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?