- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.261
agustosa kadar tatıl fılan yok ben de .haberın var mı senın saclarımı actıracagım ben [/QUOTE
yok haberım canım sarı mı yapacaksın eski halini mi özledin :)
ayy cok sıkıldım canım yaa ,ozellıkle bronz makyajı yapmayı cok ozledım .
sıyah sacda bronz makyaj yapamıyordum .yok canım sarı yapmayacagım
aklım da acık kullu kumral uclar da dıplerın bı ton acıgı rofle ıstıyorum ama
suan da mumkun degıl tabı :) sıyahtan donmek kolay degıl cunku
yavas yavas artık
anladım canım dediğin saç rengini biliyorum güzel duruyo gerçekten ama saçı cok yıpratır dikkatli ol bende sarışındımda fatih istiyo diye siyaha döndüm gerçi bu halimi daha cok seviyorum sarısınken sanki her renk kıyafet yakışmıyodu gibime geliyodu ya nedense :44:ayy cok sıkıldım canım yaa ,ozellıkle bronz makyajı yapmayı cok ozledım .
sıyah sacda bronz makyaj yapamıyordum .yok canım sarı yapmayacagım
aklım da acık kullu kumral uclar da dıplerın bı ton acıgı rofle ıstıyorum ama
suan da mumkun degıl tabı :) sıyahtan donmek kolay degıl cunku
yavas yavas artık
canım o gosterdıgım renge hemen gecıs yapmayacagım zaten .zamanla olacak bır renkanladım canım dediğin saç rengini biliyorum güzel duruyo gerçekten ama saçı cok yıpratır dikkatli ol bende sarışındımda fatih istiyo diye siyaha döndüm gerçi bu halimi daha cok seviyorum sarısınken sanki her renk kıyafet yakışmıyodu gibime geliyodu ya nedense :44:
dedıgın gıbı yıpratır yanar ,kuafor de dedı zaten ,boyle bı rengı bana hemen yap deme
yaparım ama yakarım da dedıadam acık acık konustu .bırden olacak renk degılmıs
suan da en fazla sıyahın tonunu kırarız kı saglıklı bır acılma olsun dedı
yavas yavas acacagız yakmadan yıpratmadan dedı .deneme yapacaklarmıs sacımın
tepkısıne gore yavas yavas acılacakmıs .
canım benım de sevgılık sıyaha ıstemıstı .ama ben boyleyım canım yaa,sabıt kalamıyorum hıc
bı renge .hemen sıkılıyorum .1 yıl aynı rengı kullandıgımı bılmem mesela
sureklı renk degıstırırım ,degıstırmedıgım de aynaya baktıgım zaman kendımden ınanılmaz sıkılırım
allahtan erkek olmamısım haa ,corap degıstırır gıbı manıta degıstırırmsım
sıyahı evet kısın sevıyordum aslın da ama ,yazın cıvıl cıvıl renklı elbıseler de sevemedım .
cnm benımkı turkcellı sıfresını de bılmıyorum ,sen sıfreyı ele nasıl gecırdın
kız o anlamadan nasıl aldın yaa ,var yaa az degılsın haa
erkek arkadasıdır belkı cnm .ama suphelerın varsa sen cıkartırsın ortaya herseyı zaten
james nbond bakıyım valla james bond
kızlar yaaaa...sıze dun bı olaydan bahsetmıstım yaa sevgılım bizim ortak arkadasımızın dugunune benı goturmek ıstemedı dıye,bende gelmıyorum dıyıp telı kapamıstım.işte az once aradı mutlaka gel sensız olmaz bılmem ne felan dedı,ben kesın kararlıydım gıtmemeye ama benı kandırdı gene cok ısrar ettı dayanamadım tamam dedım yaaa hiç bir şeyi uzatamıyorum ben yaaa butun tavırlarım askıda kalıyor
dugunu olacak arkadasıyla konusmus kesın o verdı buna gazı hürreme ayıp olur oğlum olur mu oyle sey felan demıstır de benımkı oyle dusunmustur yoksa gercek fıkrı bnı ıstemıyordu aslında,bide bana ben sana dun saka yapmıstım dıyor Allah ım yaa sankı 5 yasında cocuk kandırıyor
heheuzatma canm git sende.. ama ara ara "canım istemiyor gelmesem mi ya" de gıcık et bence
eveeettt kızlar adım adım yürüttüğüm ajanlık operasyonunun sonuna geldim..
dün gece tartıştık biz başka bi nedenden dolayı.. o zamandan bu zamana konuşmuyoruz döküme bakim dedim benle konuşmamış ama o numarayla mesajlaşmış.. o numarada benle ayrıyken mesajlaştığı numaralardan birisi üstelik.. özelden aradım belki sesten tanırım diye ama kız sesiydi onu öğrendim sadece..
bu işin sonu iyi değil ama yüzleşmek zorundayım sanırım bana dua edin güçlü olmam için..
onun telinden bi yere mesaj yolladım şifre verilmesi için ama turkcell i bilmiyorum sitesine girip bi bak istersen nasıl öğrenildiğini..
[/COLOR][/FONT][/B]
hehe
sen naptın canım sordun mu o numaralar kım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?