Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

fıstıklarım ben çıkıyorum sabah oldu nerdeyse yatayım..biliyosunuz yarın yazlığa gidiyorumm orda pc yok uzun bi süre giremeyebilirim ben dönene kadar kendinize cok iyi bakın döndüğümde mutlu haberler okumak istiyorumm hepinizi seviyorum öpüldünüzz

semiramis senden fatihe gitsın

"İyi mi şimdi yalnızlık başa da dönemezsin rezil
Kötü bir kalp neye yarar keyfini süreme ezil
Sen artık kendi kendinle küçük tercihinle
Sevişip durursun beni zor bulursun"

[video=youtube;5sIiMqmY0KQ]http://www.youtube.com/watch?v=5sIiMqmY0KQ[/video]

eveeettt kızlar adım adım yürüttüğüm ajanlık operasyonunun sonuna geldim..
dün gece tartıştık biz başka bi nedenden dolayı.. o zamandan bu zamana konuşmuyoruz döküme bakim dedim benle konuşmamış ama o numarayla mesajlaşmış.. o numarada benle ayrıyken mesajlaştığı numaralardan birisi üstelik.. özelden aradım belki sesten tanırım diye ama kız sesiydi onu öğrendim sadece..
bu işin sonu iyi değil ama yüzleşmek zorundayım sanırım bana dua edin güçlü olmam için..

cnm benımkı turkcellı sıfresını de bılmıyorum ,sen sıfreyı ele nasıl gecırdın

onun telinden bi yere mesaj yolladım şifre verilmesi için ama turkcell i bilmiyorum sitesine girip bi bak istersen nasıl öğrenildiğini..
kız o anlamadan nasıl aldın yaa ,var yaa az degılsın haa

o anlamaz zaten böyle şeylerden o yüzden sorun olmadı almamda..
erkek arkadasıdır belkı cnm .ama suphelerın varsa sen cıkartırsın ortaya herseyı zaten

çıkartmak üzereyim canım az kaldı.. ölsemde bulucam kim onlar..

kızlar yaaaa...sıze dun bı olaydan bahsetmıstım yaa sevgılım bizim ortak arkadasımızın dugunune benı goturmek ıstemedı dıye,bende gelmıyorum dıyıp telı kapamıstım.işte az once aradı mutlaka gel sensız olmaz bılmem ne felan dedı,ben kesın kararlıydım gıtmemeye ama benı kandırdı gene cok ısrar ettı dayanamadım tamam dedım yaaa hiç bir şeyi uzatamıyorum ben yaaa butun tavırlarım askıda kalıyor
dugunu olacak arkadasıyla konusmus kesın o verdı buna gazı hürreme ayıp olur oğlum olur mu oyle sey felan demıstır de benımkı oyle dusunmustur yoksa gercek fıkrı bnı ıstemıyordu aslında,bide bana ben sana dun saka yapmıstım dıyor Allah ım yaa sankı 5 yasında cocuk kandırıyor

uzatma canm git sende.. ama ara ara "canım istemiyor gelmesem mi ya" de gıcık et bence

canım benım de burnuma kotu kokular geldı yaa .hadı ayrıyken bırılerıyle konusuyordu da sımdı neden hala konusmaya devam edıyor .

sız her tartısıp kustugunuz de bu baskasıyla mı konusacak .yedekte bırını tutmak ıster gıbı bı halı var sankı .

ben ne anladım bılıyor musun ; sımdı sız ayrıldınız ve barıstınız yaa ,barısmtıgınız halde hala bı tartısma durumu var yaa aranız da

bu senın kı suan da sana guvenmıyor .yanı heran yıne gıdebılırsın dıye dusunuyor .o yuzden kendını saglama almaya calısıyor .

yanı yedekte bırını tutmaya calısıyor olabılır .erkekler de var boyle bır dusunce cunku .

bız ayrılacagımızı hıssettıgımız zaman karalar baglar yas tutarız ,onlar ayrılmadan bırılerını hayatına sokmaya calısırlar kı

acı cekmemek ıcın.zavallı varlıklar işte.acısını bıle yasayamacak kadar aciz bunlar

insallah canım boyle bı durum degıldır .

onun telinden bi yere mesaj yolladım şifre verilmesi için ama turkcell i bilmiyorum sitesine girip bi bak istersen nasıl öğrenildiğini..

[/COLOR][/FONT][/B]

canım anladım dedıgın olayı .onlıne ıslemlerden takıp edıyorsun .

ama turkcel de hıc boyle bır ayrıntılı bılgı vermıyor .

ben bazen kendı numaram ıcın onlıne ıslemlere gırıyorum sıfremle ama ,

ne konustugum numaralar var ne mesajlastıgım

sadece kalan bakıyemı tarıfelerımı gorebılıyorm .

tarıfe degıstırmek ıstersen degıstırıyorum falan fılan .

yanı benım alacagım sıfre ısıme de yaramaz .

hos alamam da yanı ben bunun telı elıme gecırıp mesaj gonderdıgım de

bu zaten benım basım da olur mumkun degıl gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…