- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.221
canım ondan basit ne var?? benim sevgilim vodafone lu onun sitesine giriyorum onun numarasıyla şifresini biliyorum çünkü ordan hat detayını görüntüle dedim bu kadar..
benimkinden o anlamadan aldım ben o hayatta girmez o siteye
fıstıklarım napıyosunuzzzz ben yarın yazlığa gidiyorummm iş yeri ara verdi bi süreliğineeee oh ya cok mutluyummm deniz kum güneşş
sashamia88 ya hiçbi numarayı tanımıyorum bugün biraz daha dikkatli baktımda bi numarayla benle mesajlaşırken ama sadece 22.30 01.00 arası mesajlaşmış ben bunun kim olduğunu nasıl merak etmim hem neden sadece gece mesajlaşılmış bu numaralarla? ben bu işin peşini bırakmam valla.. inşallah kötü bişey çıkmaz yoksa suratına tükürmeden rahatlamam..
kuzum buarada sevgilinle olan problemın tatlıya bağlanmasına sevindimm ne güzel çocuk seni seviyo değerini bill ben benımkine çık hyatımdan bitti deseydım 1 dk durmazdı by by sanada derdi en son dediği gibi ben sahiplenen erkeklere herzaman imrenmişimdir kırarım bacaklarnı otur oturduğun yerde demesi falan komik olmuştatilin tadını cıkar cnm ,ıyı eglenceler
kuzum buarada sevgilinle olan problemın tatlıya bağlanmasına sevindimm ne güzel çocuk seni seviyo değerini bill ben benımkine çık hyatımdan bitti deseydım 1 dk durmazdı by by sanada derdi en son dediği gibi ben sahiplenen erkeklere herzaman imrenmişimdir kırarım bacaklarnı otur oturduğun yerde demesi falan komik olmuş
valla gayet iyiyim balımm sen nasılsınncanım benim nasılsın iyi misin ?
yok tatlım aramadı aramasında zaten annesi ailesi yeter ona başkalarına gerek yokksemiramis gelisme yok degilmi aradımı hic
yok tatlım aramadı aramasında zaten annesi ailesi yeter ona başkalarına gerek yokk
aynen uzun süre kalıcam yazlıkta annemle konuştuk daha iiyi işlere form vericem kaliteci olarak falan onlarda ancak yaz sonu gibi falan çağırırlar işeanladım cnm yarında yazlıga gidiyorsan tam isabet kafanı dagıtırsın guzelce zamanla zaten hersey yoluna giriyor cnm emin ol
aynen uzun süre kalıcam yazlıkta annemle konuştuk daha iiyi işlere form vericem kaliteci olarak falan onlarda ancak yaz sonu gibi falan çağırırlar işe
evet vicdanımın rahat olması benım için bi artı oldu iyiki annesinin o sözlerine rağmen kendimi tuttum ve tmm falan dedim sdece ya da kendimi düzgünce olamayacağını ifade etmeye çalıştım benım yerımde baskası olsa oğluma karı sana koca cok işine gelirse dedıgınde falan susmazdı yani ama neyse insan susunca Allah cevabını verirmiş benım yerime Allahım cevaplarını vermiştir. unuturum evet ama unutamasamda esksi kadar aklıma gelmemeye başlayacak ileride hayatıma başkası girecek belki o kişiyi çok sevicem zaten ben sevmeden evlenmemvalla cnm Allah tarafından heralde cok zamanında geldi bu tatilkendinede dert etme unutamazmıyım baskasını sevemezmiyim diye bal gibide unutursun birinide seversin ama dedigim gibi zamanla hergecen gun zaten kendini cok daha iyi hissedeceksin vicdanın rahat baskaları dusunsun
evet vicdanımın rahat olması benım için bi artı oldu iyiki annesinin o sözlerine rağmen kendimi tuttum ve tmm falan dedim sdece ya da kendimi düzgünce olamayacağını ifade etmeye çalıştım benım yerımde baskası olsa oğluma karı sana koca cok işine gelirse dedıgınde falan susmazdı yani ama neyse insan susunca Allah cevabını verirmiş benım yerime Allahım cevaplarını vermiştir. unuturum evet ama unutamasamda esksi kadar aklıma gelmemeye başlayacak ileride hayatıma başkası girecek belki o kişiyi çok sevicem zaten ben sevmeden evlenmem
haklısın canımm ee sen napıyosun pekii bazı sorunlarınız vardı bi gelişme falan var mı :26:senin cevap vermemen iyi olmus sonrasında zaten bu konusulur bak kız hic cevap bile vermedi ozaman vs vs diye..
hayatına biride gircek mutlu olucan sevicen evlenicensimdi baskasını sevemezmissin gibi geliyordur ama Allah dermanı olmayan dert vermezmis cnm oyle dusun
haklısın canımm ee sen napıyosun pekii bazı sorunlarınız vardı bi gelişme falan var mı :26:
ilişkilerde bi süre sonra öyle oluyo canım ya herşeyin hayırlısı artık ne diyelimiyi guzel gidiyor simdilik biz artık eskidik cok evliler gibi bi kavga ediyoruz sonra barısıyoruz bişi olmamıs gibi
ilişkilerde bi süre sonra öyle oluyo canım ya herşeyin hayırlısı artık ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?