- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.241
umarım dediğin gibidir canım ben yanılıyorumdurhürremland tatlım senın sorununuda okudum ama bence yanılıyosun sevgilinin seni küçük gördüğünü sanmıyorum öyle görse senınle bu yolda devam etmezdi..senide çağırdıysalar sende yanına başka birisini alıp git
anladım tatlım gitme madem sende bosver :) buarada sana danışayım kararsız kaldım yarın bikini alıcam sence kırmızı mı alayım kahverengi mi ya da kot rengi gibi mi beyaz mı :26:umarım dediğin gibidir canım ben yanılıyorumdur
ama canım onun yakın arkadası zaten ben baskasını alıp gıdemem kı onun sayesınde samımı oldum
hem bu saatten sonra bana eşlik et sende gel dıye ayaklarıma kapansa dahi gitmem
ay canım o kadar cok secenek sunmussun kı bn de kararsız kaldımanladım tatlım gitme madem sende bosver :) buarada sana danışayım kararsız kaldım yarın bikini alıcam sence kırmızı mı alayım kahverengi mi ya da kot rengi gibi mi beyaz mı :26:
evet kahverengi bronz tende güzel duruyo gerçekten ama kırmızıyıda cok düşünüyorumm cok hosuma gidiyoay canım o kadar cok secenek sunmussun kı bn de kararsız kaldım
ama kahverengı daha cok aklıma yattı hoş duruyor bence bronzlasıncada guzel bı uyum olur dıye dusunuyorum
kırmızıda guzel evet ama kahve bana daha havalı gelıyor ne bılıyım:44:evet kahverengi bronz tende güzel duruyo gerçekten ama kırmızıyıda cok düşünüyorumm cok hosuma gidiyo
sağol kuzummm iyiyim ya içimdeki acı geçti baya şaşkınlık vardı ya üzerimde artık şaşırmıyorumsemiramiscım keyfın ıyı gorunuyor gıbı ,senı boyle gormek cok guzel
ohh bıkını modellerıne de bakıyorsun ,tadını cıkar valla .
bu arada tatlım işten mı ayrıldın sen ?
yenı ıslere form vermekten bahsetmıssın de:26:
haklısın canım yarın bakarım artık iyi geceler görüşmek üzereeekırmızıda guzel evet ama kahve bana daha havalı gelıyor ne bılıyım:44:
evet kahverengi bronz tende güzel duruyo gerçekten ama kırmızıyıda cok düşünüyorumm cok hosuma gidiyo
sağol kuzummm iyiyim ya içimdeki acı geçti baya şaşkınlık vardı ya üzerimde artık şaşırmıyorumişten ayrılmadım canım çıkış oldu herkese iş bitmiş yakın zamanda çağıracaklarmış hatta belkide 1 hafta sonra ama annemle konuştuk ben gitmicem ramazana kadar en azından tatil yapıcam buarada daha iyi işlere form vericem olmazsa ramazandan sonra bu işe tekrar başlıcam böyle düşünüyorum bakalım kısmet tabi
tatlım kendimi korumya calısıcam ama ister istemez azda olsa bi bronzluk gelecekkız sen hanı bronzlasmayı dusunmuyordun ,dayanamadın dımı
eger bronz ten de kullancaksan kırmızı cok seksı durur
tatlım kendimi korumya calısıcam ama ister istemez azda olsa bi bronzluk gelecekevet güzel durur kırmızıda dmi yaaa ay cok hevesliyim yaa kuzenlerimle gece yarılarına kadar gezmeyi falan acayip özledimm sabahlara kadar okey oynamayıı öğlene kadar uyuyup hemen denize koşmayıı
kıyamam canım ya inşallah sende gidersin yakın zamanda gzel bi tatil yaparsınnayy boyle ballandıra ballandıra anlatma yaa offf
ben de ıstıyorum ben de ben de ben de
kıyamam canım ya inşallah sende gidersin yakın zamanda gzel bi tatil yaparsınn
agustosa kadar tatıl fılan yok ben de .haberın var mı senın saclarımı actıracagım ben [/QUOTE
yok haberım canım sarı mı yapacaksın eski halini mi özledin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?