Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sağol tatlım... bende bekleyip görücem bakalım nasıl bi duygu

balım arada sırada mesajlaşıyoruz oturup konuşalım dedim kendisine belki buluşuruz sırf konuşmak için
sen naptın arıyomu hala eski sevgilik

bugün aramadı mesajda atmadı canım dün çok sinirlendi bana çünkü
mesaj atma rahatsız oluyorum dedim ya.. bide laf arasında "rahatladım valla ben sende ne bulmuşum ki" dedim o da "bende ne bulduğunu biriyle birlikte olduğunda anlayacaksın ama çok geç olacak çünkü o zamanda ben olmicam şimdi burdayım ama o zaman olmicam" dedi bende "ya boşuna bekleme sana dönen yok" dedim..
ok by yazmış
sizde oturup konuşma fırsatı bulabilirsiniz inşallah mesafeli ilişkilerde bu yüzyüze konuşamama sorunu kötü ya..

sağol tatlım... bende bekleyip görücem bakalım nasıl bi duygu

5 ay az gerçi ya geçer hemen.. ama ben 5.5 ay biliyodum :44:

ben o buçuğu hiç katmıyorum

kızlar yaa siz çarpım tablosunun hepsını ezbere bılıyor musunuz
benim ezbere bılmedıgım yerler var bırı sorunca dusunerek cevap werebılıyorum bazılarında
erkek arkadasım bunu cok buyuk bır sorun halıne getırdı nasıl bilmezmişim,bnm gibi birinin hiç bi yerde çalışma hakkı yokmuş ewde çamaşır bulasık yıkamalıymısım sadece bılmem ne neye ugradıgımı sasırdım yanı:26:
ezberlemezsem evlenmezmiş felan coştu benım herüf

ayy kuzum adı üstünde ezber.. bu ezber yeteneğiyle ilgili ve birazda ilkokuldaki dehşet matematik hocasıyla
''hımmm ezberleyemenin totosuna bir cetvel geliyo ona göre'' deyişiyle ilgili bence
seninki abartmış, bi gün onun da bi açığını yakalarsın ama

len seninkide harbi tuhaf ya ogretmencilikmi oynuyor simdide sacmalıga bak ya tabi ise girerken carpım tablosu soruyolar kızım ne diyosun

:) çok güldüm .bende bilmiyorum ama her an önüme cıkıyo bi ara ezberliycem :)) neyse ben evlendim barii :))

len seninkide harbi tuhaf ya ogretmencilikmi oynuyor simdide sacmalıga bak ya tabi ise girerken carpım tablosu soruyolar kızım ne diyosun

:) çok güldüm .bende bilmiyorum ama her an önüme cıkıyo bi ara ezberliycem :)) neyse ben evlendim barii :))
ay kızlar sızın bu yazılarınızı ona okutmak ısterdım ama malesef okutamıcam
görseydi tuhaflık kımde
ay yaaa ne alem adam ! Allah yardımcım olsun

sizde de ne inat var yahu..

yuh yani abartmış oda.. sakın açık vermesin ama

Kızlar, ben uğramayalı neler olmuş yahu, ayrılan ayrılana
Ben nazara çok inanırım, nazar değdi topikciğimize.
Tez zamanda barışırsınız inşallah, Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

kızlar bugun solaryuma 2.seansımı 10 dakıka gırdım ,piliç gibi kızardım

ama bacaklarım da tık yok .3.seans da yataya gecıyorum .

yook artık çarpım tablosunu biğlmiyorsun diye mi evlenmicekmiş seninle acaba seninki eş mi alıyor kendine bir sınıf öğretmeni mi anlamadım yani

boyle bir bakıma giresim var egzersizler kremler yaglar falan nedense costum kendimi daha iyi hissettriiyor ya stres stres nereye kdr

Ayyy aynen canım ya bende bi bakıma girip kendime güvenimin tavan yapmasını istyorum. İnsan mutlu oluyor komple bakıma girince Benimkiylede aram açılmaya başladı komple bakım kafamı dağıtır ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…