- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.441
sedulu Allah kavuştursun şimdiden.. keşke bende asker yolu bekleseydim ya hiç beklemedim nasıl bi duygu acaba
kurabiyem sen naptın döndü mü hiç seninki sana ve sen mesaj atmaya devam ediyo musun ona?
sashamia kafanı dinle canım biraz belki sessizlik onu biraz kendine getirir..
balım arada sırada mesajlaşıyoruz oturup konuşalım dedim kendisine belki buluşuruz sırf konuşmak için
sen naptın arıyomu hala eski sevgilik
sağol tatlım... bende bekleyip görücem bakalım nasıl bi duygu
bugün aramadı mesajda atmadı canım dün çok sinirlendi bana çünkü
mesaj atma rahatsız oluyorum dedim ya.. bide laf arasında "rahatladım valla ben sende ne bulmuşum ki" dedim o da "bende ne bulduğunu biriyle birlikte olduğunda anlayacaksın ama çok geç olacak çünkü o zamanda ben olmicam şimdi burdayım ama o zaman olmicam" dedibende "ya boşuna bekleme sana dönen yok" dedim..
ok by yazmış
sizde oturup konuşma fırsatı bulabilirsiniz inşallah mesafeli ilişkilerde bu yüzyüze konuşamama sorunu kötü ya..
5 ay az gerçi ya geçer hemen.. ama ben 5.5 ay biliyodum :44:
kızlar yaa siz çarpım tablosunun hepsını ezbere bılıyor musunuz
benim ezbere bılmedıgım yerler var bırı sorunca dusunerek cevap werebılıyorum bazılarında
erkek arkadasım bunu cok buyuk bır sorun halıne getırdı nasıl bilmezmişim,bnm gibi birinin hiç bi yerde çalışma hakkı yokmuş ewde çamaşır bulasık yıkamalıymısım sadece bılmem neneye ugradıgımı sasırdım yanı:26:
ezberlemezsem evlenmezmiş felan coştu benım herüf
benim ezbere bılmedıgım yerler var bırı sorunca dusunerek cevap werebılıyorum bazılarında
erkek arkadasım bunu cok buyuk bır sorun halıne getırdı nasıl bilmezmişim,bnm gibi birinin hiç bi yerde çalışma hakkı yokmuş ewde çamaşır bulasık yıkamalıymısım sadece bılmem neneye ugradıgımı sasırdım yanı:26:
ayy kuzum adı üstünde ezber.. bu ezber yeteneğiyle ilgili ve birazda ilkokuldaki dehşet matematik hocasıyla
''hımmm ezberleyemenin totosuna bir cetvel geliyo ona göre'' deyişiyle ilgili bence
seninki abartmış, bi gün onun da bi açığını yakalarsın ama
len seninkide harbi tuhaf yaogretmencilikmi oynuyor simdide sacmalıga bak ya tabi ise girerken carpım tablosu soruyolar kızım ne diyosun
ay kızlar sızın bu yazılarınızı ona okutmak ısterdım ama malesef okutamıcam:) çok güldüm .bende bilmiyorum ama her an önüme cıkıyo bi ara ezberliycem :)) neyse ben evlendim barii :))
Hala mesaj yok.
boyle bir bakıma giresim var egzersizler kremler yaglar falan nedense costum kendimi daha iyi hissettriiyor ya stres stres nereye kdr
kızlar şu saç bandından nereden bulabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?