- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.461
kızlar yaa siz çarpım tablosunun hepsını ezbere bılıyor musunuz
benim ezbere bılmedıgım yerler var bırı sorunca dusunerek cevap werebılıyorum bazılarında
erkek arkadasım bunu cok buyuk bır sorun halıne getırdı nasıl bilmezmişim,bnm gibi birinin hiç bi yerde çalışma hakkı yokmuş ewde çamaşır bulasık yıkamalıymısım sadece bılmem neneye ugradıgımı sasırdım yanı:26:
ezberlemezsem evlenmezmiş felan coştu benım herüf
Kızlar denize girmek adeti geciktirir mi yaaaa 2 gün önce tatilden geldim adet olmam gerekiyodu dün olmadım daha yaawww
Kızlar denize girmek adeti geciktirir mi yaaaa 2 gün önce tatilden geldim adet olmam gerekiyodu dün olmadım daha yaawww
kızlar şu saç bandından nereden bulabılırım
Denize girmek değil de hava değişikliğindendir bence canım.
Ben de okuduğum şehirden memleketime geldim,nazlı bu ay benim de.
sanmıyorum geciktirsin :44::44:
Ufff ne güzel düzene girmişti uff yaa..
Neden oluyor acaba..
büyük ihtimal hava değişimindendir. stres yapma iyice gecikir.
Ayyy aynen canım ya bende bi bakıma girip kendime güvenimin tavan yapmasını istyorum. İnsan mutlu oluyor komple bakıma girinceBenimkiylede aram açılmaya başladı komple bakım kafamı dağıtır ne güzel
Denize girmek benim adetimi geciktiriyor canım ya olabilir yani:26:
Anladım tatlım tamam..
Kızlar benim yine evlilik krizim tuttu yaa :Annemle babamı ikna etmek istiyoooruummm
kız sen sevgilinle tatile gitmiştin dimi ohh ne şanslısın valla keşke bende sevgilimle başbaşa tatile çıkabilsem
kız evlilik sorumluluğu bambaşka sevgili sorumluluğu bambaşka
ne acelen var bu kadar
Ne acelen var sorusuna ne cevap verilir bilmiyorum :) Ama tatile gidiyoruz, sürekli beraberiz zaten yakında yurtdışına gideceğiz.. Eee evlenelim bari.. Nikahlı karı koca olalım bari :)
biz tatilede çıkamıyoruz sen gene haline şükret ohh canımı çektirdin valla
söyle bakalım aynı odada mı kaldınız otel de
Tatilden sonra iyice evlenesim geldi canım yaa mayo giymeme karışmayan, yersiz kıskançlıkları olmayan, benimle geceleri bara gelen, bana karışmayan, hayatımı zindan etmeyen bi sevgilim var.. Sevgilimle tatile gidiyorum ama onunla evlenemiyorum adalet mi bu
biraz daha sorumluluk alma yaşına gelmelisiniz. daha çok gençsiniz. her gün zaten görüşüyorsanız aceleye gerek yok ki. telaş yapma zamanla otursun yerine
Bu yaşta 10 saatlik yolu göze alarak antalyaya gidebiliyorsam, tek başıma yurtdışına çıkıp orada aylarca kalabiliyorsam, arabayı kaçırıp arabayla kaza yapıp ailemin ruhu duymadan arabayı tamir ettiriyorsam kendiğimi evliliğe de hazır görüyorumkendi başıma çok işler başarıyorum ayrıca 2. sınıf hukuk öğrencisiyim hiç bi dersten kalmadım daha öhöm öhöm Bu da sorumluluk sahibi olduğumu gösterebilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?