Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bu erkeklerde nereden saldıracağını şaşırmış durumdalar valla. Çarpım tablosu ezber yani benim matematiğim iyidir ama çarpım tablosundan bişi sorun biraz düşünür çarpar toplar yaparım bişiler ezberimde çok yok o tablo... Oldu olacak cümleleride öğelere ayırtsın seninki

Son düzenleme:
Ayyy aynen canım ya bende bi bakıma girip kendime güvenimin tavan yapmasını istyorum. İnsan mutlu oluyor komple bakıma girince Benimkiylede aram açılmaya başladı komple bakım kafamı dağıtır ne güzel

suan benim tipi gorsen koparsın yuzumde maske sacımda zeytinyagı bakım maskesi

kız sen sevgilinle tatile gitmiştin dimi ohh ne şanslısın valla keşke bende sevgilimle başbaşa tatile çıkabilsem

Tatilden sonra iyice evlenesim geldi canım yaa mayo giymeme karışmayan, yersiz kıskançlıkları olmayan, benimle geceleri bara gelen, bana karışmayan, hayatımı zindan etmeyen bi sevgilim var.. Sevgilimle tatile gidiyorum ama onunla evlenemiyorum adalet mi bu

Ne acelen var sorusuna ne cevap verilir bilmiyorum :) Ama tatile gidiyoruz, sürekli beraberiz zaten yakında yurtdışına gideceğiz.. Eee evlenelim bari.. Nikahlı karı koca olalım bari :)

biraz daha sorumluluk alma yaşına gelmelisiniz. daha çok gençsiniz. her gün zaten görüşüyorsanız aceleye gerek yok ki. telaş yapma zamanla otursun yerine

biz tatilede çıkamıyoruz sen gene haline şükret ohh canımı çektirdin valla
söyle bakalım aynı odada mı kaldınız otel de

biraz daha sorumluluk alma yaşına gelmelisiniz. daha çok gençsiniz. her gün zaten görüşüyorsanız aceleye gerek yok ki. telaş yapma zamanla otursun yerine

Bu yaşta 10 saatlik yolu göze alarak antalyaya gidebiliyorsam, tek başıma yurtdışına çıkıp orada aylarca kalabiliyorsam, arabayı kaçırıp arabayla kaza yapıp ailemin ruhu duymadan arabayı tamir ettiriyorsam kendiğimi evliliğe de hazır görüyorum kendi başıma çok işler başarıyorum ayrıca 2. sınıf hukuk öğrencisiyim hiç bi dersten kalmadım daha öhöm öhöm Bu da sorumluluk sahibi olduğumu gösterebilr

evlilik sorumluluğundan bahsediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…