- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.481
Bu yaşta 10 saatlik yolu göze alarak antalyaya gidebiliyorsam, tek başıma yurtdışına çıkıp orada aylarca kalabiliyorsam, arabayı kaçırıp arabayla kaza yapıp ailemin ruhu duymadan arabayı tamir ettiriyorsam kendiğimi evliliğe de hazır görüyorumkendi başıma çok işler başarıyorum ayrıca 2. sınıf hukuk öğrencisiyim hiç bi dersten kalmadım daha öhöm öhöm Bu da sorumluluk sahibi olduğumu gösterebilr
Bu yaşta 10 saatlik yolu göze alarak antalyaya gidebiliyorsam, tek başıma yurtdışına çıkıp orada aylarca kalabiliyorsam, arabayı kaçırıp arabayla kaza yapıp ailemin ruhu duymadan arabayı tamir ettiriyorsam kendiğimi evliliğe de hazır görüyorumkendi başıma çok işler başarıyorum ayrıca 2. sınıf hukuk öğrencisiyim hiç bi dersten kalmadım daha öhöm öhöm Bu da sorumluluk sahibi olduğumu gösterebilr
Ayrı odalarda kaldıkİki kişilik odada tek kalınca fazla para ödüyorsun bak evli olsak daha az para öderdik ne güzel
biz tatilede çıkamıyoruz sen gene haline şükret ohh canımı çektirdin valla
söyle bakalım aynı odada mı kaldınız otel de
sizde aynı odada kalsaydınız madem
Ayrı odalarda kaldıkİki kişilik odada tek kalınca fazla para ödüyorsun bak evli olsak daha az para öderdik ne güzel
kızlarr bugün benimkiyle buluştuk gittim yanına
sanki hiçbişey olmamış gibi hoşgeldin aşkım deyip sarıldı öptü
sonra bindik arabaya direk yemeğe gittik tabi bu esnada arabada elimi falan tuttu bende başta biraz soğuk davrandım ama konuştukça açıldım
yemekte baya bi konuştuk sorunları masaya yatırdık senin hatan bu benim ki bu diye
epey konuştuk ben sıkıldım soğuk bişeyler alıp evlerine gittik
bizdeki şansa bakın apartmanın en dedikoducu hanımı güzin teyze ( şaka değil kadının adı güzin) gördü bizi
geçen defa geldiğimde benimkinin annesine çok tatlı bi kız vardı X'in yanında falan demiş
tam biz yukarı çıkarken kadın kapıyı açmasın mı beni baştan aşağı süzdü gülümsedi bende gülümsedimneyse geçtik oturduk evde muhabbet şu bu
sonra beni bıraktı işte
gerçekten yüz yüze sorunları çözmek çok daha etkili oluyor kızlar
sonra bindik arabaya direk yemeğe gittik tabi bu esnada arabada elimi falan tuttu bende başta biraz soğuk davrandım ama konuştukça açıldım
yemekte baya bi konuştuk sorunları masaya yatırdık senin hatan bu benim ki bu diye
bizdeki şansa bakın apartmanın en dedikoducu hanımı güzin teyze ( şaka değil kadının adı güzin) gördü bizi
geçen defa geldiğimde benimkinin annesine çok tatlı bi kız vardı X'in yanında falan demiş
tam biz yukarı çıkarken kadın kapıyı açmasın mı beni baştan aşağı süzdü gülümsedi bende gülümsedimneyse geçtik oturduk evde muhabbet şu bu
sonra beni bıraktı işte
neden yazılar üstte çıkıyor anlamadım yani
sevgiline ve kendine güveniyorsan bence kalmanda bir mahsur göremedim
şahsen ben başbaşa tatile gitsem sevgilimle aynı oadada kalırım yani sarılıp uyurdum doya doya ohh
Ne olur ne olmaz diye cesaret edemedim :)
Ben artık aileme yalan söylemek istemiyorum gizli işler yapmak istemiyorum günaha girmek istemiyorum evlenme isteğimin sebebi bunlar.. Sevgilimden vazgeçip dine yönelebilirim.. Ama bunu da yapamıyorum.. Yani mesela siz yapabilir misiniz bunu, bu da çok zor.. Bu saatten sonra da hadi artık seviyeli görüşelim.. Buluştuğumuzda samimi olmayalım öylee öpüşmeyelim filan.. Ondan sonraaa tatillere filan gitmeyelimm. Olmuyo ki bu saatten sonra samimiyeti azaltamazsın ki.. Mesafe koyamazsın ki..
Tatlım sevgilim her fırsatta hadi bebek yapalım bebeğimiz olsun diyor yaw ne güvenecem ona benneden yazılar üstte çıkıyor anlamadım yani
sevgiline ve kendine güveniyorsan bence kalmanda bir mahsur göremedim
şahsen ben başbaşa tatile gitsem sevgilimle aynı oadada kalırım yani sarılıp uyurdum doya doya ohh
sonra beni bıraktı işte
evlilik sorumluluğundan bahsediyorum ben
Ne alaka anlamadım ? :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?