Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bence çoooooooooooooooook erken.

Hem ben artık aileme yalan söylemek istemiyorum.. Yalan söylemek de çok günah sevgilimle flört ediyoruz sürekli beraberiz bu da günah.. Ya Allahın emri peygamberin kavliyle evlenmek istiyorum böylesi daha hayırlısı bence.. Ailem bir anlasa..

Hem ben artık aileme yalan söylemek istemiyorum.. Yalan söylemek de çok günah sevgilimle flört ediyoruz sürekli beraberiz bu da günah.. Ya Allahın emri peygamberin kavliyle evlenmek istiyorum böylesi daha hayırlısı bence.. Ailem bir anlasa..

Çooooooooooooooooook erken.

tek basına antalyaya gitmen arabayı kacırman tamir ettirmen veya yurtdısına cıkman evlilige hazır oldugunu gostermez ama aksine daha hazır olmadıgını gosterir cunku sen herseyi tek basına yapmıssın emin ol bir cogunu herkes yapıyor ama evlilik iki kisinin sorumlulugunu ustune almak demek esinde ekleniyor evin sorumlulugu gecim derdi ev isiydi yemekti kendine zaman ayıramayacagın zamanların olucak bunları daha bu yasta yuklenmektense zamanı gelince yuklenirsen daha iyi olucaktır

evlilik sorumluluğundan bahsediyorum ben

kızlarr bugün benimkiyle buluştuk gittim yanına
sanki hiçbişey olmamış gibi hoşgeldin aşkım deyip sarıldı öptü
sonra bindik arabaya direk yemeğe gittik tabi bu esnada arabada elimi falan tuttu bende başta biraz soğuk davrandım ama konuştukça açıldım
yemekte baya bi konuştuk sorunları masaya yatırdık senin hatan bu benim ki bu diye
epey konuştuk ben sıkıldım soğuk bişeyler alıp evlerine gittik
bizdeki şansa bakın apartmanın en dedikoducu hanımı güzin teyze ( şaka değil kadının adı güzin ) gördü bizi
geçen defa geldiğimde benimkinin annesine çok tatlı bi kız vardı X'in yanında falan demiş
tam biz yukarı çıkarken kadın kapıyı açmasın mı beni baştan aşağı süzdü gülümsedi bende gülümsedim neyse geçtik oturduk evde muhabbet şu bu
sonra beni bıraktı işte
gerçekten yüz yüze sorunları çözmek çok daha etkili oluyor kızlar

Son düzenleme:

bak iste halolmus hersey cok sevindim biranlık sinirle ayrılıklar olur ama sonra yine biraraya geliniyor

Bizim öyle şansımız yooooooooooook.

Ben artık aileme yalan söylemek istemiyorum gizli işler yapmak istemiyorum günaha girmek istemiyorum evlenme isteğimin sebebi bunlar.. Sevgilimden vazgeçip dine yönelebilirim.. Ama bunu da yapamıyorum.. Yani mesela siz yapabilir misiniz bunu, bu da çok zor.. Bu saatten sonra da hadi artık seviyeli görüşelim.. Buluştuğumuzda samimi olmayalım öylee öpüşmeyelim filan.. Ondan sonraaa tatillere filan gitmeyelimm. Olmuyo ki bu saatten sonra samimiyeti azaltamazsın ki.. Mesafe koyamazsın ki..

Ne alaka anlamadım ? :44::44::44:

Tatlım sevgilim her fırsatta hadi bebek yapalım bebeğimiz olsun diyor yaw ne güvenecem ona ben

Canım çok sevindim yaa öyle kolay kolay bitmez ilişkiler..
evlilik sorumluluğundan bahsediyorum ben

bENİM de söylemek istediğim bu yaşta bu kadar dümen çeviren, bu kadar iş beceren berceste evliliğin üstesinden neden gelemesin Allahın izniyle onun sorumluluğunu da kaldırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…