- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.801
bu sarkıyı lıse de bos bos dınlerdım .suan da bı cumlesın de kendımı o kadar cok buldum kı
o cumle;"avucumda dünyayla gelmiştim,görmedin ki...hiç birşey vermemek için hiç birşey almadın ki.."
gercekten ona herseye ragmen o kadar cok katlandım o kadar cok fedakarlıklar yaptım kı
o bunların hıc bırını gormedı .hıc bırsey vermemek ıcın de benden hıc bırsey almadı zaten
[video=youtube;DJI5PH8Z0eo]http://www.youtube.com/watch?v=DJI5PH8Z0eo[/video]
kusuruma bakma cnm ya aslında cvp yazdım ama telden yazmıştım gelmemiş sanada sedefedesemiramis evet canım kesın bıttı .ıstemıyorum artık .ayrıntıları yazdım sayfa da tatlım .
yaa sen hala benım mesajıma cevap vermedıgının farkındamısın kuzum
canım emin ol aynı duygular bendede var çok huzurluyumm eskiden en ufak bi soğukluğumuzda kalbim acırdı ölecek gibi olurdum sanki ama şimdi öyle değil bi umut var içimde kendimi değerli hissetmeye başladım kendime güvenim geldi sankikızlar yaa,acımı yasarken bıle ıcım de garıp bı huzur var .ne sacma bısey len bu
ılk defa boyle bırsey hıssedıyorum.sanırım bu ılıskı de gercekcı olarak yasadıgımız
tek sey "acı" ıdı .gercek olmasından dolayı belkı de bu kadar huzurluyum .
demek kı "ilişkimiz" bu kadar gercekcı degılmıs kı huzurlu degılmısım .
suan da acı yasıyorum ama,bu acı benı öldurmuyor canımı yakmıyor
huzurlu tatlı bı acı bu .ne oluyor len kafayı mı yıyorum yoksa ben
Selam canıııımmm...
nasılsınz bakalım kızlarrr eskisi gibi bol bol muhabbet edelim yaaaaselam kızlar
nasılsınz bakalım kızlarrr eskisi gibi bol bol muhabbet edelim yaaaa
bende aynıyım canım ama sizinkisi gerçekten saçma olmuşş böyle beklemeklede olmazki ilişki askıda olunca insan daha bi sıkılıyo o durumları bilirim en azından bitti deseniz sende kendini ona göre ayarlarsın kabul ettirirsin kendine bence bi sor ya amacın ne de benceBen hala aynı...Siz nasılsınız ?
bende aynıyım canım ama sizinkisi gerçekten saçma olmuşş böyle beklemeklede olmazki ilişki askıda olunca insan daha bi sıkılıyo o durumları bilirim en azından bitti deseniz sende kendini ona göre ayarlarsın kabul ettirirsin kendine bence bi sor ya amacın ne de bence
Ben çok kötüyüm kızlar,yatıyorum.[/QUOTE
nolursun üzülme yaaa bak yaşıyosun ailen yanında sağlıklısınn henüz gençsinn bardağa dolu yönünden bak ben bunu yapıyorum herşey emin ol onlardan ibaret değill gerçekten istediğinde kendi kendinede mutlu olabilirsin benim gibi
ben varım canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?