Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Önceki sayfalarda yazdıklarınıza inanılmaz katılıyorum bunların hepsi birer tecrübe belki ve şimdi hayatımızdaki insanlar belki bizi gelecekteki mutlu ilişkimize hazırlıyor
Böyle düşünmek istiyorum en azından dokunsalar ağlayacak halimden kurtulmak için...
Ve ilişkilerimizde verdiğimiz emek bizi aptal yapmıyor, her zaman için karşımızdakilerden daha yakınız doğru birini bulmaya, mutlu olmaya buna inanıyorum onlarsa öylesine uzak ki...

bu sarkıyı lıse de bos bos dınlerdım .suan da bı cumlesın de kendımı o kadar cok buldum kı

o cumle;"avucumda dünyayla gelmiştim,görmedin ki...hiç birşey vermemek için hiç birşey almadın ki.."

gercekten ona herseye ragmen o kadar cok katlandım o kadar cok fedakarlıklar yaptım kı

o bunların hıc bırını gormedı .hıc bırsey vermemek ıcın de benden hıc bırsey almadı zaten

[video=youtube;DJI5PH8Z0eo]http://www.youtube.com/watch?v=DJI5PH8Z0eo[/video]

Son düzenleme:
kızlar yaa,acımı yasarken bıle ıcım de garıp bı huzur var .ne sacma bısey len bu

ılk defa boyle bırsey hıssedıyorum.sanırım bu ılıskı de gercekcı olarak yasadıgımız

tek sey "acı" ıdı .gercek olmasından dolayı belkı de bu kadar huzurluyum .

demek kı "ilişkimiz" bu kadar gercekcı degılmıs kı huzurlu degılmısım .

suan da acı yasıyorum ama,bu acı benı öldurmuyor canımı yakmıyor

huzurlu tatlı bı acı bu .ne oluyor len kafayı mı yıyorum yoksa ben

Son düzenleme:

Biliyoruuummm bu şarkıyı...

Bi saat evvel arayıp,seni seviyorum,çok seviyorum demek istedim...

Yapamadımm.

semiramis evet canım kesın bıttı .ıstemıyorum artık .ayrıntıları yazdım sayfa da tatlım .

yaa sen hala benım mesajıma cevap vermedıgının farkındamısın kuzum
kusuruma bakma cnm ya aslında cvp yazdım ama telden yazmıştım gelmemiş sanada sedefede artık ikimizde bekarız yaniiiii

canım emin ol aynı duygular bendede var çok huzurluyumm eskiden en ufak bi soğukluğumuzda kalbim acırdı ölecek gibi olurdum sanki ama şimdi öyle değil bi umut var içimde kendimi değerli hissetmeye başladım kendime güvenim geldi sanki

Ben hala aynı...Siz nasılsınız ?
bende aynıyım canım ama sizinkisi gerçekten saçma olmuşş böyle beklemeklede olmazki ilişki askıda olunca insan daha bi sıkılıyo o durumları bilirim en azından bitti deseniz sende kendini ona göre ayarlarsın kabul ettirirsin kendine bence bi sor ya amacın ne de bence

Haklısın fıstığımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…