Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bu erkeklerin hepsi böyle.

Zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar...

Neyse ben KPSS çalışayım.

Hayat,heriflerden ibaret değil.

canım tam zamanında gittin sende yazlığa.. iyi gelmiş gördüğüm kadarıylada sevindim senin adına..
bu dönemide en kısa sürede atlatırsın umarım.. hep mutlu olmak için illa bir erkeğe ihtiyacımız yok

kızlar yazıları okuyunca bende paylaşmak istedim çok mutsuzum şu günlerde,, bizim 4 yıla yaklaşan bir ilişkimiz var.6 aylık falanda bir arkadaşlık dönemimiz erkek arkadaşımla 2 senedir beraber yaşıyoruz eskiden ciddi planlar içindeydik ama ailesini tanıdıktan sonra ben vazgeçtim ona da belli ettim durumu o hala niyetli ama ben yapamayacağıma emin oldum artık:/
annesi ilk ayaküstü sohbetlerde tanışmamızda gayet sıcaktı sonra birgün bize kalmaya geldi -bu arada farklı şehirlerdeyiz- ve ozaman herşey değişti.birincisi ailesi benimkilerden oldukça yaşlı ve benim ailem gibi üniversite mezunu bir aile olmasına rağmen kültürel yapımız çok farklı.benim ailem modern gelenekçi bir aile değil ama onlarınki öyle:/ bunlar bir kenara kadın herşeyi sürekli didikliyor ve eleştiriyor.benim yaşım 22 ama o benden 35-40 yaşında gibi davranışlar bekliyor evinin kadını çocuklarının anası misali...televizyon izlerken bile erkek arkadaşıma sürekli tv deki modelleri oyuncuları gösterip ay şu kadın ne güzel diymii ay ben bu kadını gelinim yaparım falan şeklinde konuşuyor sizce bu normal mi? gelir gelmez eve mudahale etmeye başladı.ev bakmıştık ilerisi için birkaç tane ay ben böyle siteleri sevmem böyle mutfak sevmem demeye başladı:S
ailesini aldım çok şık bir restauranta yemeğe götürdüm hani samimi ortam oluşturmaya çalıştım.ne yapsam yaranamadım.burda ne özellik buldun da bizi buraya getirdin dediler.bu ne biçim yemek neden tabaklarda az yemek var falan diye surat astılar:S
sizce bu kültür farkı ilerde de sorun olur mu ? ben bu sebepten dolayı erkek arkadaşımı sevmeme rağmen vazgeçmiş durumdayım yardım lütfen kızlar:/

Suan 1senelik evliyim yildirim askiyla gecen sene ocakta tanisip 2 ay sonra evlenme teklif eden kocacigimla nisanda nişan temmuzda dügun ve balayi yaptik.birbirimize deli gibi asigiz ve ben hamileyim bir de oglusumuz olacak.gelelim konuyla alakama.kocacigimdan önce universtede 6sene buyu birliktelik yasadigim ailelerimizin de bildigi insan evladi son senemizde hep bi yan cizmeye baslamisti.en sonunda da cikardi baklayi evlilige hazir degilim dedi:) cocugumuzun adini bile kararlastirmistik,kendi kendime gelin guvey olmadim yani.coook ozveriler fedakarliklarda bulunmustum kendisi icin sacimi supurge ettim desem yeriydi,bide son senede aldatilma gecmisti falaaaan filan..ayrildik kendimi civi civiyi soker atasozune kaptirip kisa sureli sacma iliskilere verdim.fakat sonra dur artik diyerek kendime geldim.iste o anda tanistik kocisimle.

Uzadimi b.ku cikiyo acikcasi teklifi edecek olan 3 5 7 sene beklemez..herkes icin gecerli degil ama cok gordum uzun iliski magdurlarini ondan diyorum..umarim hersey dilediginiz gibi olur.

canım yaa kızma bana n'olur ama ,inan ben anlam veremıyorum bu aılelerin kültürüne bu kadar takılan cıftlere .

yanı eskı nesıl ınsanlarımızın cogu anadolu ınsanı ve gelenekcıdır .ayrıca gelenek goreneklerını hep koruyup sahıp cıkmak da

özunu yıtırmemıs demektır kı ben bunu çok begenırım .yanı lafın özü eski anadolu ınsanlarının oturup da senınle mozart

dınlemesını mı beklıyorsun anlamıyorum kı yanı elbette bızler yenı nesıl olarak cok daha modern sartlar altın da yetısıyoruz

ki ben ben bu kadar da modernizm'lesmıs avrupa özentılı hallerımızden de cok memnun degılım acıkcası .özümüzü inkar edıyoruz resmen .

ne kadar modern olursak olalım avrupalı degılız ,hepımızın anası nınesı dedesı bırınden bırı koylu .bu gercegın unutulması benı cok uzuyor acıkcası .

senın aılen son derece modern ınsanlar olabılır ama ,annenın annesı yada annenın annesının annesı koylu anadolu ınsanıdır .

burada vurgulamak ıstedıgım ; kayınvalıde adayının sızınkılerden cok yaslı oldugunu soylemıssın yaa ,normal yanı eskı

kusak olarak anadolu ınsandır demek ıstıyorum .ve buna da cok takılmayın.yurdum ınsanlarından zarar gelmez.

onunla evlenmeyeceksın kı sen ogluyla evlenceksın .kı kendın dıyorsun ; aılesı cok gelenekcı bırı dıye .pekı sızın bırlıkte yasamanız

onun aılesı ıcın sorun olmadı mı ?bırlıkte kaldıgınız eve o aıleyı davet etmenız bence pek hoş olmamıs gıbı .

hani sen ılerı de bu ınsanla evlenmek ıstesen bıle ,o aıle senı gelın almak ıstemeyebılır canım

keske bıraz daha dıkkatlı özverılı davransaydınız bu konu da .en azından bırlıkte yasadıgınızı soylemeseydınız

Son düzenleme:
eevet canım gayet iyiym yaa ben aileme tam ayrılma nedenimizi anlatmadım biliyosunuz ama benım ailemde artık tamamen karşı anlatmadığım halde bide düşünün yanii desem ki aynı evde yaşamayı kabl etmediğim için ne terbiyesizliğim kaldı ne ikiyüzlülüğüm desem ölceğimi bilse vermez benii...amaaaaannn neysee önemli değil yaaa Allahım kalbimi biliyo inşallah gönlüme göre beni gerçekten seven değer veren kimseye ezdirmeyecek bi erkek çıkarırrr inancım kalmadı ama inşallah dua etmekten baska çarem yok

semiramis evet canım kesın bıttı .ıstemıyorum artık .ayrıntıları yazdım sayfa da tatlım .

yaa sen hala benım mesajıma cevap vermedıgının farkındamısın kuzum

Son düzenleme:
kızlar dün topıkten cıktıktan sonra bır agladım var yaa hıckra hıckıra ıcımı bosalttım resmen .

delı gıbı agladım ,canım o kadar yanıyordu kı sabaha kadar agladım .

sonra da faketmeden uyumusum dün tüm sınırımı aglayarak bosalttım sanırım. kı

bugun ıcım de bı huzur var .degısık bı huzur anlam veremedım .

dun aglarken allaha cok yalvardım el actım dedım "allahım lutfen acımı benden al ona ver

lutfen onu unuttur onun sevgısını benden sok al .sana yemınler de ettım rabbım

donemem ama ,lutfen bana yardım et .oyle bırsey yap kı ıcım de bı nebze acı olmasın .

en azından ıcımde kı su acımı al huzur ver allahım "dedım .sanırım rabbım dualarımı duydu

dun sonkez hıckıra hıckıra agladım acımı sınırımı bosalttım ve bugun huzurlu bı sekıl de uyandım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…