- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.781
kızlar benimkide mesaj atmış bugün "aklımı başımdan aldığın için teşekkür ederim. bazı sabahlar yataktan sıçrayarak uyanıyorum. yanında başka birinin olacağı düşüncesi beni öldürüyo" yazmış bende "bizi bu duruma getiren sensin yanında kalmam için birşey yapmadın aksine gitmem için çok şey yaptın kendine teşekkür et" dedim..
sonra biraz mesajlaştık..
o: bi adım geri atma sakın hep ileri hep ileri
ben: bak, ben elimden geleni yaptım bu yüzden yeri geldi dırdırcı durumuna düşürüldüm yeri geldi senden azar yedim problemleri çözmeye çalışırken.. ve kendimden çok taviz verdim. sanada çok şans verdim. hayat çok kısa ve ben artık mutlu olmak istiyorum. ben sana dönerim bundan basit bir iş yok ama sana inancım kalmadı artık. bi yuva kurabilecek sorumluluk yok sende. aşkın laylaylom zamanlarını güzel yaşadık bunu inkar edemem ama iş ciddiye binince hem başarılı olamadın hemde ben senin tanımadığım yüzlerini gördüm. ve bu yüzleride hiç sevmedim doğal olarak. seni eski sevdiğim, aşık olduğum adam olarak göremiyorum artık. sen hep yanında olan her koşulda destek çıkan, hiçbişeye sesini çıkarmayan bi anzer istedin.. yani;ben istediğim hayatı yaşim ama bi kenardada beni her koşulda mutlu eden bi anzer olsun istedin böyle bişey mümkün değil. sen beni çok üzdün. artık beni üsmene asla izin vermem.ve içimde çok rahat çünkü ben hep sorunları çözmeye çalıştım. sense hep kaçtın ve erteledin çözümleri. sorunlar öylece kaldı ve bu yüzdende biriktiler. en ufak çaba bile göstermedin. şimdi bensiz sana sorunsuz ve mutlu bir hayat dilerim.. artık ben yokum sıkıntı yok sorun yok..
o:güzel yazmışsında bişey düzelsin istemek yerine kaçıp gitmeyi seçmişsin sen. tamam öyle olsun. ben laylaylom bi aşk istemedim ama beceremedim bu aşk işini demekki.neyse arada dayanamayıp mesaj atıyorum kusuruma bakma zamanla oda olmaz.
ben:ben kaçmadım aksine çok çabaladım ama sende aynı çaba olmadığından geri çekildim bu kadar. aradada atmazsan sevinirim seni idare etmek istemiyorum artık.
o: tamam etme o zaman
ben: mesaj atmazsan etmek sorundada kalmam?? (sidik yarıştırıyoruz burada)
o:hayat kısa diyosun ya o kısa hayatta mutlu olursun inşallah.bende görürüm
benlucam emin ol. ben mutlu olmak yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum Allahın izniyle. ben kötü bi insan değilim bunlar bana nasip olacak.
o:etsin işte bende öyle istiyorum. beni yaktın ama sen mutlu ol.
ben:sen kendi kendini yaktın ben yakmadım seni..
işte böyle saçma sapan bir mesajlaşmamız oldu.. hem hiç bi çaba göstermedi üstüne bide bana "kaçmayı seçmişsin öyle olsun" diyebiliyo hala ya çıldırmamak içten değil
fıstıklarım ben geldimmmmmmmhaftaya perşembeye kadar burdayım sonra gene dönücem yazlığaa..sizleri cooooook özledimmm yazlıktayken telefondan giriyodum buraya cevap yazmayı denedim ama olmuyo nedense :26:bizde hiç bir gelişme olmadı ne o bişey yaptı ne de ben tamamen bitti anlayacağınız zaten olamayız biz artık barışsak bile annesinin düşünceleri ortada..bi yerde okudum iki sevenin arasına girmek cok büyük bi günahmış gerçi fatih gerçekten isteseydi beni kimse aramıza giremezdi demekki sevgiside okadar kuvvetli değilmş neyse o sayfayı kapatalım artık Allahım herkesin gönlüne göre versin..yazlıkta gayet iyiydim süslendim gezdim kuzenlerimle ancaa yalnız ve mutluda olunabiliyomuş kızlar hepinizin sevdiklerinizle mutlu olmanızı isterim ama olmuyosa gerçekten zorlamayın her türlü yaşanıyo hayat bi şekilde geçiyo hatta aklınıza bile gelmiyo bi süre sonra..fatihten ilk günler nefret etmiştim ama suanda nefret bile etmiyorum şaşırmıyorumda yaptıklarına artık herşeyde bi hayır vardır inşallah kendi ailesine uygun bi kız bulur en yakın zamanda..yeterki bana kimse dokunmasın ben hep böyle yaşayayım bi ömür huzurlu ve yalnız
Bu erkeklerin hepsi böyle.
Zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar...
Neyse ben KPSS çalışayım.
Hayat,heriflerden ibaret değil.
Anzer
afferin kız takdir ettım senı hiç tavız vermemiş hiç yelkenlerı ındırmemişsin iyi olmus ona daha cooook yanar
ben sevgilimi özlüyorum kızlar ya
kızlar yazıları okuyunca bende paylaşmak istedim çok mutsuzum şu günlerde,, bizim 4 yıla yaklaşan bir ilişkimiz var.6 aylık falanda bir arkadaşlık dönemimiz erkek arkadaşımla 2 senedir beraber yaşıyoruz eskiden ciddi planlar içindeydik ama ailesini tanıdıktan sonra ben vazgeçtim ona da belli ettim durumu o hala niyetli ama ben yapamayacağıma emin oldum artık:/
annesi ilk ayaküstü sohbetlerde tanışmamızda gayet sıcaktı sonra birgün bize kalmaya geldi -bu arada farklı şehirlerdeyiz- ve ozaman herşey değişti.birincisi ailesi benimkilerden oldukça yaşlı ve benim ailem gibi üniversite mezunu bir aile olmasına rağmen kültürel yapımız çok farklı.benim ailem modern gelenekçi bir aile değil ama onlarınki öyle:/ bunlar bir kenara kadın herşeyi sürekli didikliyor ve eleştiriyor.benim yaşım 22 ama o benden 35-40 yaşında gibi davranışlar bekliyor evinin kadını çocuklarının anası misali...televizyon izlerken bile erkek arkadaşıma sürekli tv deki modelleri oyuncuları gösterip ay şu kadın ne güzel diymii ay ben bu kadını gelinim yaparım falan şeklinde konuşuyor sizce bu normal mi? gelir gelmez eve mudahale etmeye başladı.ev bakmıştık ilerisi için birkaç tane ay ben böyle siteleri sevmem böyle mutfak sevmem demeye başladı:S
ailesini aldım çok şık bir restauranta yemeğe götürdüm hani samimi ortam oluşturmaya çalıştım.ne yapsam yaranamadım.burda ne özellik buldun da bizi buraya getirdin dediler.bu ne biçim yemek neden tabaklarda az yemek var falan diye surat astılar:S
sizce bu kültür farkı ilerde de sorun olur mu ? ben bu sebepten dolayı erkek arkadaşımı sevmeme rağmen vazgeçmiş durumdayım yardım lütfen kızlar:/
eevet canım gayet iyiym yaa ben aileme tam ayrılma nedenimizi anlatmadım biliyosunuz ama benım ailemde artık tamamen karşı anlatmadığım halde bide düşünün yanii desem ki aynı evde yaşamayı kabl etmediğim için ne terbiyesizliğim kaldı ne ikiyüzlülüğüm desem ölceğimi bilse vermez benii...amaaaaannn neysee önemli değil yaaa Allahım kalbimi biliyo inşallah gönlüme göre beni gerçekten seven değer veren kimseye ezdirmeyecek bi erkek çıkarırrr inancım kalmadı ama inşallah dua etmekten baska çarem yokcanım tam zamanında gittin sende yazlığa.. iyi gelmiş gördüğüm kadarıylada sevindim senin adına..
bu dönemide en kısa sürede atlatırsın umarım.. hep mutlu olmak için illa bir erkeğe ihtiyacımız yok
alakasız olacak ama bende çocukluğumu cok özledim kızlar yaa hayatın acımasızlığından hiç haberim olmadığı tek derdimin çikolata şeker yemek olduğu günleri cok özledimmBen de özledim sıpayı...
arıyormu sashamia seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?