- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.761
benide aranıza alınnn:)
bende uzuunn süredir ilişkisi olanlardanım.1 eylülde 7.yılımızı doldurucaz ve hala söz nişan hiç bişey yok malesef
ahhh ahhh benim herifte gidicek askere
hobuldukk:))
ben 24 o 25 benim okulum yeni bitti 2011 de mezun oldum bu yılda formasyon falan aldım ayrıca çalıştımda o da 2012 yılında işe girdi.yani geleceğimiz adına somut olarak daha yeni düşünmeye başladık diyebiliriz.askerlik var kısa dönem.sürekli ciddi bişeyler düşünüyoruz konuşuyoruz aslında ailesiyle falanda tanışıorum zaten.ama kocaman bi sorunumuz var bnm sadce annem biliyo ve annem istemiyor bu da aramızda çok büyük sorun malesef
okullar halledilmiş işe girilmiş hoş daha askerlik var diyorsun ufak ufak oturmaya başlamış her şey de annenin istememesi aşılamayacak bir sorun mu? sen anlatsan hatta geçseniz karşısına beraber konuşsanız anlaşamaz mısınız? sonuçta evladısın mutsuz olmanı istemez =)
fıstıklarım ben geldimmmmmmmhaftaya perşembeye kadar burdayım sonra gene dönücem yazlığaa..sizleri cooooook özledimmm yazlıktayken telefondan giriyodum buraya cevap yazmayı denedim ama olmuyo nedense :26:bizde hiç bir gelişme olmadı ne o bişey yaptı ne de ben tamamen bitti anlayacağınız zaten olamayız biz artık barışsak bile annesinin düşünceleri ortada..bi yerde okudum iki sevenin arasına girmek cok büyük bi günahmış gerçi fatih gerçekten isteseydi beni kimse aramıza giremezdi demekki sevgiside okadar kuvvetli değilmş neyse o sayfayı kapatalım artık Allahım herkesin gönlüne göre versin..yazlıkta gayet iyiydim süslendim gezdim kuzenlerimle ancaa yalnız ve mutluda olunabiliyomuş kızlar hepinizin sevdiklerinizle mutlu olmanızı isterim ama olmuyosa gerçekten zorlamayın her türlü yaşanıyo hayat bi şekilde geçiyo hatta aklınıza bile gelmiyo bi süre sonra..fatihten ilk günler nefret etmiştim ama suanda nefret bile etmiyorum şaşırmıyorumda yaptıklarına artık herşeyde bi hayır vardır inşallah kendi ailesine uygun bi kız bulur en yakın zamanda..yeterki bana kimse dokunmasın ben hep böyle yaşayayım bi ömür huzurlu ve yalnız
sevgilinle olan durumlarını okudum canım bir haftadır seni aramıyomuş yaptığı cok yanlışş ayrıldık bitti kelimesi geçmemiş bide aranızda..bırak boşver hiç üzme kendini inan değmiyo ben yıllardır kendimi okadar üzdüm kii üzdümde ne oldu ? bak sırf ayrı evde yaşamayı kabul etmedim diye suçlu oldum bi ilişkide kopma noktaları devamlı oluyosa o ilişki bi gün gerçekten kopuyo..dilerim senınde hakkında hayırlısı olurHayırlısı olsun canım...
sevgilinle olan durumlarını okudum canım bir haftadır seni aramıyomuş yaptığı cok yanlışş ayrıldık bitti kelimesi geçmemiş bide aranızda..bırak boşver hiç üzme kendini inan değmiyo ben yıllardır kendimi okadar üzdüm kii üzdümde ne oldu ? bak sırf ayrı evde yaşamayı kabul etmedim diye suçlu oldum bi ilişkide kopma noktaları devamlı oluyosa o ilişki bi gün gerçekten kopuyo..dilerim senınde hakkında hayırlısı olur
tatlım yasadıklarımdan dolayı mı bilmiyorum ama kıymetimi bilen iyi birinin çıkacağına hiç inanmıyorum biliyo musun..erkek konusu açıldığında midemin bulandığını hissediyorum psikolojik sanırım :26:​Ben de öyle düşünüyorum canım..
Ben de hep okumuştum yazdıklarını.
Boşver,senin kıymetini bilen birisi çıkacak karşına,inanıyorum.
tatlım yasadıklarımdan dolayı mı bilmiyorum ama kıymetimi bilen iyi birinin çıkacağına hiç inanmıyorum biliyo musun..erkek konusu açıldığında midemin bulandığını hissediyorum psikolojik sanırım :26:​
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?