Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

<font color="#000000">[video=youtube;WxPOfQclaGU]http://www.youtube.com/watch?v=WxPOfQclaGU[/video]

ne öfkem ne hüznüm dinmedi sana

bir bozgun bir vurgun yaşattın bana

bağışlamak bağışlanmaktan daha zor

bir bozgun bir vurgun yaşattın bana....

Kızlar manyak bi şarkı yaaa offff psıkopata bağladım dınlemeye doyamıyorum

hobuldukk:))
ben 24 o 25 benim okulum yeni bitti 2011 de mezun oldum bu yılda formasyon falan aldım ayrıca çalıştımda o da 2012 yılında işe girdi.yani geleceğimiz adına somut olarak daha yeni düşünmeye başladık diyebiliriz.askerlik var kısa dönem.sürekli ciddi bişeyler düşünüyoruz konuşuyoruz aslında ailesiyle falanda tanışıorum zaten.ama kocaman bi sorunumuz var bnm sadce annem biliyo ve annem istemiyor bu da aramızda çok büyük sorun malesef

Son düzenleme:

okullar halledilmiş işe girilmiş hoş daha askerlik var diyorsun ufak ufak oturmaya başlamış her şey de annenin istememesi aşılamayacak bir sorun mu? sen anlatsan hatta geçseniz karşısına beraber konuşsanız anlaşamaz mısınız? sonuçta evladısın mutsuz olmanı istemez =)

annem önceden sürekli imalarda bulunurdu hep laf söylerdi artık onu yapmıyo enazından ve iş ciddileştiğinde babam falan öğrendiğinde eminimki babamda istemicek.bu arada biz komşuyuz çok yakın oturuyoruz aileler falan birbirini tanıyor oyüzden istemicek benim ailem diyorum.annemle konuşmak istiyorum hemde çok ama bi türlü konuşamıyorum onun vereceği tepkiden konuşmaamın sonunda yine istemicek kabullenmicek bizi diye korkuyorum sanırım ve ben böyle konuşmadıkça sevgilimle aram açılıyor benden haklı olarak adım atmamı bekliyor.
bu arada benim halalarım teyzem ananem dayım falanda herkes biliyor.teyzem ve halam vercekler tabiki niye vermesinler sen istiyosun diye konuşuyolar ama ben ailemi tanıyorum hayır dedimi babam o hayırdır.umarım hiç bi sorun olmadan kavuşuruz birbirimize.
onun ailesinde çok şükür bi problem yok ama annemin hareketleri davranışları düşünceleri çok rahatsız ediyor çok kafama takıyorum ve sadece kafama takılmaktan başka bişry yapamıyorum kendimede kızıyorum.

fıstıklarım ben geldimmmmmmm haftaya perşembeye kadar burdayım sonra gene dönücem yazlığaa..sizleri cooooook özledimmm yazlıktayken telefondan giriyodum buraya cevap yazmayı denedim ama olmuyo nedense :26:bizde hiç bir gelişme olmadı ne o bişey yaptı ne de ben tamamen bitti anlayacağınız zaten olamayız biz artık barışsak bile annesinin düşünceleri ortada..bi yerde okudum iki sevenin arasına girmek cok büyük bi günahmış gerçi fatih gerçekten isteseydi beni kimse aramıza giremezdi demekki sevgiside okadar kuvvetli değilmş neyse o sayfayı kapatalım artık Allahım herkesin gönlüne göre versin..yazlıkta gayet iyiydim süslendim gezdim kuzenlerimle ancaa yalnız ve mutluda olunabiliyomuş kızlar hepinizin sevdiklerinizle mutlu olmanızı isterim ama olmuyosa gerçekten zorlamayın her türlü yaşanıyo hayat bi şekilde geçiyo hatta aklınıza bile gelmiyo bi süre sonra..fatihten ilk günler nefret etmiştim ama suanda nefret bile etmiyorum şaşırmıyorumda yaptıklarına artık herşeyde bi hayır vardır inşallah kendi ailesine uygun bi kız bulur en yakın zamanda..yeterki bana kimse dokunmasın ben hep böyle yaşayayım bi ömür huzurlu ve yalnız

Hayırlısı olsun canım...

Hayırlısı olsun canım...
sevgilinle olan durumlarını okudum canım bir haftadır seni aramıyomuş yaptığı cok yanlışş ayrıldık bitti kelimesi geçmemiş bide aranızda..bırak boşver hiç üzme kendini inan değmiyo ben yıllardır kendimi okadar üzdüm kii üzdümde ne oldu ? bak sırf ayrı evde yaşamayı kabul etmedim diye suçlu oldum bi ilişkide kopma noktaları devamlı oluyosa o ilişki bi gün gerçekten kopuyo..dilerim senınde hakkında hayırlısı olur

Ben de öyle düşünüyorum canım..

Ben de hep okumuştum yazdıklarını.

Boşver,senin kıymetini bilen birisi çıkacak karşına,inanıyorum.

Ben de öyle düşünüyorum canım..

Ben de hep okumuştum yazdıklarını.

Boşver,senin kıymetini bilen birisi çıkacak karşına,inanıyorum.
tatlım yasadıklarımdan dolayı mı bilmiyorum ama kıymetimi bilen iyi birinin çıkacağına hiç inanmıyorum biliyo musun..erkek konusu açıldığında midemin bulandığını hissediyorum psikolojik sanırım :26:&#8203;

kızlar benimkide mesaj atmış bugün "aklımı başımdan aldığın için teşekkür ederim. bazı sabahlar yataktan sıçrayarak uyanıyorum. yanında başka birinin olacağı düşüncesi beni öldürüyo" yazmış bende "bizi bu duruma getiren sensin yanında kalmam için birşey yapmadın aksine gitmem için çok şey yaptın kendine teşekkür et" dedim..
sonra biraz mesajlaştık..
o: bi adım geri atma sakın hep ileri hep ileri
ben: bak, ben elimden geleni yaptım bu yüzden yeri geldi dırdırcı durumuna düşürüldüm yeri geldi senden azar yedim problemleri çözmeye çalışırken.. ve kendimden çok taviz verdim. sanada çok şans verdim. hayat çok kısa ve ben artık mutlu olmak istiyorum. ben sana dönerim bundan basit bir iş yok ama sana inancım kalmadı artık. bi yuva kurabilecek sorumluluk yok sende. aşkın laylaylom zamanlarını güzel yaşadık bunu inkar edemem ama iş ciddiye binince hem başarılı olamadın hemde ben senin tanımadığım yüzlerini gördüm. ve bu yüzleride hiç sevmedim doğal olarak. seni eski sevdiğim, aşık olduğum adam olarak göremiyorum artık. sen hep yanında olan her koşulda destek çıkan, hiçbişeye sesini çıkarmayan bi anzer istedin.. yani;ben istediğim hayatı yaşim ama bi kenardada beni her koşulda mutlu eden bi anzer olsun istedin böyle bişey mümkün değil. sen beni çok üzdün. artık beni üsmene asla izin vermem.ve içimde çok rahat çünkü ben hep sorunları çözmeye çalıştım. sense hep kaçtın ve erteledin çözümleri. sorunlar öylece kaldı ve bu yüzdende biriktiler. en ufak çaba bile göstermedin. şimdi bensiz sana sorunsuz ve mutlu bir hayat dilerim.. artık ben yokum sıkıntı yok sorun yok..
o:güzel yazmışsında bişey düzelsin istemek yerine kaçıp gitmeyi seçmişsin sen. tamam öyle olsun. ben laylaylom bi aşk istemedim ama beceremedim bu aşk işini demekki.neyse arada dayanamayıp mesaj atıyorum kusuruma bakma zamanla oda olmaz.
ben:ben kaçmadım aksine çok çabaladım ama sende aynı çaba olmadığından geri çekildim bu kadar. aradada atmazsan sevinirim seni idare etmek istemiyorum artık.
o: tamam etme o zaman
ben: mesaj atmazsan etmek sorundada kalmam?? (sidik yarıştırıyoruz burada)
o:hayat kısa diyosun ya o kısa hayatta mutlu olursun inşallah.bende görürüm
benlucam emin ol. ben mutlu olmak yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum Allahın izniyle. ben kötü bi insan değilim bunlar bana nasip olacak.
o:etsin işte bende öyle istiyorum. beni yaktın ama sen mutlu ol.
ben:sen kendi kendini yaktın ben yakmadım seni..

işte böyle saçma sapan bir mesajlaşmamız oldu.. hem hiç bi çaba göstermedi üstüne bide bana "kaçmayı seçmişsin öyle olsun" diyebiliyo hala ya çıldırmamak içten değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…