Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nasılsın canım neler yapıyosun işi tamamen bıraktın mı??
çıkış oldu tatlım herkes çıkmıştı geçende aramışlar ben yokken annemde şuan burda değil yazlıkta gelmeyi düşünmüyo bi dahaki sezona düşünüyo demiş onlarda tmm demişler önemli değil çağırmazlarsada başka yerlere form vericem ​sen neler yapıyosun

napim bende canım aynıyım..
sevgilimden ayrıldım bende okumuşsundur belki..
onun dışında normal hayatım devam ama bende ramazandan sonra işe girmeyi düşünüyorum bakalım kısmet..

napim bende canım aynıyım..
sevgilimden ayrıldım bende okumuşsundur belki..
onun dışında normal hayatım devam ama bende ramazandan sonra işe girmeyi düşünüyorum bakalım kısmet..
cok ayrılanlar oldu bu yaz topiğimizde olsun hayırlısı herşeyin bundan sonra değerimizi bilen kişiler çıkar karşımıza umarımm

ya ben çoğu kişiden duyuyorum yok ara verdik yok ayrıldık bitti deyip sonra tekrar geri dönenler....
sadece meraktan soruyorum ayrılıp geri dönmenin ne artısı var ?
bana göre söz ağızdan bi kere çıkar sevgimden ölsemde ayrıldık dedi mi biter benim için.

canım aslında dediğin gibi olması gerekir yanı bittiyse bitmiştir herkesin hayatına bakması gerekir ama öyle olmuyo bazen pişman olunuyo ya da tekrar deneniyo falan bide ufak ayrılıklar tabi cok geçerli nedenleri olmadığı sürece çiftlerde artılarda yaratabiliyo özlem oluyo barışma heyecanı oluyo falan filan..yanlış tabi ilişki yürümüyosa yürümüyodur ama geri dönme hatasını bi çok kez bnde yaptım yani

uzun süreli ilişkilerde zırt pırt ayrıldık diyip resleşmeler oluyor, öyle bişeylerdir belki :44:

aynen yaa bende bi süre kimseyi istemiyorumm zaten olursada mantık evliliği olur benım için artık aşk kolay kolay olmaz gene büyük konuşmayayımda

büyük konuşma kız sen yinede daha 21 yaşındasın
ben ne edeyim yaş olmuş 25 ne zaman aşık olacam evlenecemde çocuk yapıcam

büyük konuşma kız sen yinede daha 21 yaşındasın
ben ne edeyim yaş olmuş 25 ne zaman aşık olacam evlenecemde çocuk yapıcam
yok ya en iyisi mantık evliliği zaten fatihin dedikleri doğruydu para olmayınca sevgide biterdi önceden bunlara inanmazdım ama artık inanıcamm değişmem lazım bu duygusallıkla bu kafayla ben biyere varamam

okudugun icin sagol canım hic alınmadım aksine sevindim surda derdimizi paylasiyoruz:) dediklerin dogru anadolu insanı ailesi degismelerini bekleyemem zaten bu yastan sonra onlarda oyle gormus ogrenmis ama benim yasam tarzima hic uygun degiller sorun orda:/ birde erkek arkadasim bana ailesini bana anlatmamisti boyle boyleler diye o yuzden afalladim birden cunku erkek arkadasim ailesi gibi degil tabi, senin dedigin gibi yeni nesil olayı:) benim sorun ettigim kisim ailesi onlara uymami bekliyor beni degistirmeye calisiyor elestiriyor.dun soyle bir sey dedi annesi "bize sık sık misafir akraba gelir köyden, biz onlara gideriz köye el öperiz börek açarız falan falan... sen ilerde gelinimiz olursan bunları yapacaksın" ben onlara uyamam ki elimden geldigince sıcak davranmaya pot kırmamaya calisiyorum ama mini etek bize ters börek aç dindar ol falan diyorlar bunlar ilerde sorun yaratır gibime geliyor erkek arkadasım bunların farkında degil benim nasıl sıkıldıgımı daraldıgımı hic gormuyor o sanıyor ki hersey guzel kaynastik ilerde de boyle boyle olur gider saniyor (

canım he deyip geç ,hiç bırsey yapmazsın olur bıter kayınvalıdeler bazen cok sey beklıyor evet ,ama

oyle akrabalara borekler acacak gelını arasalar da bulamazlar zaten

sımdı oyle bırsey mı kalmıs ,herkesın evi damı ayrı .kayınvalıdenın dedıgı olay eskıdenmıs .

eskıden mesela ev olsa bıle aynı eve gelın gelınırmıs bı muddet bırlıkte oturulurmus

ama bunlar hep tarıhte kaldı artık :) aslın da kayınvalıden de soyleyeceklerının olmayacagının farkın da ama

işte öyle yoklama yapmıs sana .bak soyle de olabılır ; eger bu kayınvalıde senı sevmedı ıse, senı korkutmak

bezdırmek ıcın de boyle tılkılıkler yapıyordur amac gozunu korkutmak :) sen pot kırma ,he deyıp gec .

evlendıkten sonra o dedıklerı zaten olmaz .artık kalmadı oyle seyler .onemlı olan senın esının ne dedıgı

eger erkek arkadasın da senın gıbı dusunuyor ıse ,hıc bır sorun olmaz .uzme sen kendını .

kızlar bugun lc waıkıkı'den cantalar aldım .cok ucuz du hepsı ben de alayım dedım .

hepsının fıyatları ; 15 tl-12 tl-18 tl şeklın de ıdı .ben de kacırmayım dedım :)

yalnız şu en onde kı mavı canta var yaa he işte,onun once sarısını aldım ben

12 tl odedım .sonra vazgectım mavı rengıyle degıstırdım .4 tl daha ıstedıler

ben zonk oldum tabı .ne alaka ne fark var dedım ? neymıs efendım o mavı oldugu ıcın sarı renkten daha

pahalıymıs .heee anladım dedım .ne sacma hesaplar bunlar yaa :/

Son düzenleme:

sashamia sende kv uzmanı oldun maşallah

bende sarısını aldım mavi çantanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…